witam :-) u nas nastepna katarkowa noc wiec kilka pobudek ale nie narzekam moglo byc gorzej...qrcze moj maly ma na cos uczulenie :-( i nie wiem na co ..plecy i brzuszek wysypane i sucha skora...jablko zaczal jesc 3tyg temu podobnie jagode 2tyg temu marchew a wysypka od 3 dni...myslicie ze moze to byc cos co zjadl? proszek ten sam od urodzenia..i od proszku to chyba by bylo na calym cialku nie? nie wiem glupia jestem..przerabialam juz alergika a nad nic nie wiem..tak jak pisala asia i aenye "drugie a nadl nic nie wiadomo :-(
justi powodzenia w Wiedniu na wszystkich frontach ;-)
mercedes moj maly teraz ma katar i uzywam wody morskiej i fridy..jeszcze mam cebion ale zapominam zeby go dodac do herbatki
cucu ile jeszcze masz pracy? niedlugo nie cos mi sie kojarzy?
aneczka o mamo co za nieprzyzwoita godzina na wstawanie
mlody teraz chodzi do p-kola na 9 i ja wstaje o 7 zeby to wszystko zorganizowac..fakt ze mlody tez sie tak czesto budzi
nati fajnie ze tak nie chorujecie :-)
aenye ja nie daje przeciwbolowych tzn wyjatkowo jak dlugo placze i przypuszczam ze to zabki no i przy temperaturze oczywiscie
justi powodzenia w Wiedniu na wszystkich frontach ;-)
mercedes moj maly teraz ma katar i uzywam wody morskiej i fridy..jeszcze mam cebion ale zapominam zeby go dodac do herbatki
cucu ile jeszcze masz pracy? niedlugo nie cos mi sie kojarzy?
aneczka o mamo co za nieprzyzwoita godzina na wstawanie
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
nati fajnie ze tak nie chorujecie :-)
aenye ja nie daje przeciwbolowych tzn wyjatkowo jak dlugo placze i przypuszczam ze to zabki no i przy temperaturze oczywiscie