reklama
Asiunia – ja jakoś termometru bym nie włożyła.. wiem że się tak ale ja jakoś mam opory.. a przykurcz nóżek potwierdzam – pomaga
ale ale ale
ducha – skoro tyle zrobiłaś to znając życie koło północy będzie kupa po pachy
mitaginka ty taka chuda biedna po pobycie u rodziców i wciąganiu wózka w anoreksję wpadniesz :-)wybór teściowej spoko – z nią będzie Tysi najlepiej. Moja teściowa też się deklarowała z młodym (teraz się nogami i rękoma broni nawet przed odprowadzaniem małej bo by jej serce pękło..) ale dopiero jak miał 2 latka i po miesiącu powiedziała że wymięka i mam małego oddać do żłobka
i ja wyjątkowo padam – zaraz małżonek wychodzi i pewnie odżyję![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ale ale ale
mitaginka ty taka chuda biedna po pobycie u rodziców i wciąganiu wózka w anoreksję wpadniesz :-)wybór teściowej spoko – z nią będzie Tysi najlepiej. Moja teściowa też się deklarowała z młodym (teraz się nogami i rękoma broni nawet przed odprowadzaniem małej bo by jej serce pękło..) ale dopiero jak miał 2 latka i po miesiącu powiedziała że wymięka i mam małego oddać do żłobka
i ja wyjątkowo padam – zaraz małżonek wychodzi i pewnie odżyję
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A
asiunia876
Gość
ale ja nie mowie o wsadzaniu nie wiem jak gleboko, tylko ta srebrna koncoweczka jakby po zwieraczach masowac. A jak mierzysz tem, bo ja wlasnie w pupie :-)Asiunia – ja jakoś termometru bym nie włożyła.. wiem że się tak ale ja jakoś mam opory.. a przykurcz nóżek potwierdzam – pomaga
ale ale ale
ojeju biedluka i ty i ona... moj tez ma takie fazy kilka razy w ciagu nocy... nie wiem czy mu sie cos sni czy co? ale spi dalej :-)płacze i jęczy przez sen
normalnie oczy zamknięte a płacze
tak mi jej żal
ducha
Tymciowa mama :)
to z nóżkami tez przerobilam, tylko termometr jeszcze został, ale z tym poczekam trochę, może te śliwki wreszcie zadziałają...u nas pomaga tak:
kladniesz na przewijaku, przyciagasz kolana do brzuszka i sciskasz (zawsze chociaz piernie) i termometrem po odbycie. MOja mama to na nas niby stosowala, ze mu tam rozluznisz te zwieracze a tym sciskiem kolan pomagasz wypchnac :-)
rowerki tez robione byłyducha jak maly ma problem z brzuszkiem to tez podnosze kolanka do brzuszka albo robie rowerek nozkami...oby szybko byla kupa
no oby, nic innego niz kupa po pachy mi sie nie marzy!Asiunia – ja jakoś termometru bym nie włożyła.. wiem że się tak ale ja jakoś mam opory.. a przykurcz nóżek potwierdzam – pomaga
ale ale ale
i ja wyjątkowo padam – zaraz małżonek wychodzi i pewnie odżyję![]()
ducha moja kumpela miała ostatnio ten sam problem ze swoją córeczką i lekarka przepisała jej jakiś syrop
oby nie było potrzeby bo już mnie wkurza nasz pediatra i w końcu sie na niego wydrę jak się dalej będzie glupio wymądrzał
Dzięki dziewczynki za wszystkie rady.
Asiunia – mam termometr taki że dotykam i w 1 sekundę pokazuje i nawet mówi temperaturę. W elektroniczne nie wierzę bo mam 3 i każdy pokazuje inna temperaturę..
mitaginka – współczuję płaczu..
Oglądam „Przepis na życie”. Że też się zaczęły seriale.. znowu wciągną..
mitaginka – współczuję płaczu..
Oglądam „Przepis na życie”. Że też się zaczęły seriale.. znowu wciągną..
madziarkas
Fanka BB :)
hey wieczorową porą
tak na szybko poczytałam i na szybko się powypowiadam
aenye ja bym farbła - włosy mają fajowy połysk a zapach ulatuje szybko
nela mam nadzieje że wszystko ok poszło i mała księżniczka była grzeczniusia:-)
mitaginka pewnie przez zmiane otoczenia te problemy Martynki ale to już poprzedniczki zauważyły
lenka i jak??
A ja dzisiaj miałam 'DZIEŃ TRAGICZNOŚCI' jak to z siorką mówimy - wszystko beeeee, patrzeć na siebie nie mogę, wszystko i wszyscy wkurzają, no i objadałam się tylko jakimiś śmieciami bo w lodówce tylko marmolada i pasztet i przez to jeszcze większy dół że tłusta jestem... Normalnie jakbym @ miała dostać... a jestem tuż po (no niestety pierwsza @ po ponad roku się już pojawiła
)
zmykam spać bo wczoraj na siedząco mi się przed lapkiem usnęło i dopiero jak Szymuś koło 3ej na jedzonko się przebudził to się położyłam
edit. aneczka a propos seriali - od której mamusi kwietniowe maleństwo gra w serialu? bo mi sie zapomniało
tak na szybko poczytałam i na szybko się powypowiadam
aenye ja bym farbła - włosy mają fajowy połysk a zapach ulatuje szybko
nela mam nadzieje że wszystko ok poszło i mała księżniczka była grzeczniusia:-)
mitaginka pewnie przez zmiane otoczenia te problemy Martynki ale to już poprzedniczki zauważyły
lenka i jak??
A ja dzisiaj miałam 'DZIEŃ TRAGICZNOŚCI' jak to z siorką mówimy - wszystko beeeee, patrzeć na siebie nie mogę, wszystko i wszyscy wkurzają, no i objadałam się tylko jakimiś śmieciami bo w lodówce tylko marmolada i pasztet i przez to jeszcze większy dół że tłusta jestem... Normalnie jakbym @ miała dostać... a jestem tuż po (no niestety pierwsza @ po ponad roku się już pojawiła
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
zmykam spać bo wczoraj na siedząco mi się przed lapkiem usnęło i dopiero jak Szymuś koło 3ej na jedzonko się przebudził to się położyłam
edit. aneczka a propos seriali - od której mamusi kwietniowe maleństwo gra w serialu? bo mi sie zapomniało
Ostatnia edycja:
ooo MOrgaineeeeety moja Dzoano Ty :*** kochana slowo ''projekt'' w moim wydaniu to za duzo powiedziane - ale sie staralam :-) czerwien z biela? mmm brzmi intrygujaco i seksownie
pamietasz jak ci pokazalm to zdjecie tej wbudowanej umywali - tam byly czerwone plytki. Reszta z bialych i dodatki takie jak dywanik, reczniki, swieczuszki i bedzie miod malina pomarancze
a ja juz po wizycie u lekarza... no i co ten lekarz stwierdzil, ze tamten ocenil to na wyrost i ze sie samo wcholnie, ale ze mam isc do dentysty bo cysty moga powodowac chorobe dziasel a to chore zabki... No i teraz zajebiste poszukiwanie dentysty, bo chociaz jestem tutaj 5lat do dentysty chodze w Poznaniu jak jestem w PL - bo mam zaufanego ktory od 5roku zycia mnie leczy... no i teraz mamy problem bo ja nie ufam tym ang dentysta... :-(
buziak dla dzielnego rycerza;-)
no i of course szanownej pani architekt pokazalam fotke z maila od Ciebie;-) i chcem takie cóś. w ogóle już mam projekt w głowie całkowity tylko zobacze co ta pożal się Boże wymyśli...
mitaginka biedne wy obie:*********
mecz oglądam więc spadam
aaaa
w ogóle kto ma 'lepszą' teściową od mojej: pobawiła Nikosia 3 razy po 4 godz (oczywiscie te 3 razy zdarzyły się w rpzeciągu paru mcy) i stwierdzila ze nie umie sie nim zajmowac i nie bedzie go bawic (2 lata nam obiecywala ze bedzie sie nim zajmowac) no i co sie dowiedzielismy??!! ze bedzie miala 5 dni w tygodniu, po pare godzin, dwoje dzieci!! jako nianka bedzie dorabiac!! czujecie bluesa. ja to nawet sie nie wkurzylam tylko smiac mi sie z niej chce!!!! glupia pin...da
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
reklama
u nas na kupke termometr juz cool tak jak asiunia pisze to tysiac razy lepsze jak czopek juz kiedys to pisalam i trzymam sie tego. maly zasnal o 20 a ja razem z nim glowa mi dzis pekala w nocy pil raz wiec chyba kaszka dziala. mykam do jutra papa
Podziel się: