reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dranissimo organizm moze tak zareagować na coś co zjadłaś

Beata zazdroszczę, ja bym bardzo chciała mieć domek ale na razie nie da rady za to moze bedziemy wynajmować jakis fajny w Dublinie :)
ten mi sie podoba :) Station Close,Station Rd, Clondalkin, Dublin 22, West Co. Dublin - House to let

Mam nadzieje, ale w zasadzie nic nowego nie zjadlam...

baby, ten domek to tradycyjne, standardowe budownictwo tutaj, w srodku tez w kazdym niemal identycznie - w 90% domow :-D Jak troche pobedziesz to spodobaja Ci sie inne, zwlaszcza te poza miastem ;-)

wiem, że są podobne, mnie się ten styl wnętrz bardzo podoba :) a ten akurat jest w fajnej i spokojnej okolicy :) mieszka tam baaaardzo dużo polaków :) urzekło mnie w nim poddasze :) lubię skosy :)

wiem, że są podobne, mnie się ten styl wnętrz bardzo podoba :) a ten akurat jest w fajnej i spokojnej okolicy :) mieszka tam baaaardzo dużo polaków :) urzekło mnie w nim poddasze :) lubię skosy :)

nie zawsze to plus :-p
dranissimo ja tez lubie takie nietypowe domki i najchetniej na jakiejs wiosce duzy ogrod widoczki mmm :-D
mamusiadorusia mala pierwszy raz do przedszkola? moj starszak tez idzie i juz sie stresuje..ja nie on :-p
bylam dzis na zakupach i lodach z kumpela...niestety nie bylo nic co by mi powiedzialo "kup mnie" :-D oprocz spodni dresowych bo wieczorem ide na zumbe..pierwszy raz od dluzszego czasu z moja kondycja ale bedzie masakra :-D
nocka srednia mlody obudzil sie 2 razy (ostatnio zawsze raz) a w miedzyczasie jeszcze starszy...

reklama
Do góry