witam z rana. noc średnia tzn do 3 super ( chyba sie nie budziła a że zasnęłam szybciej niż mała to spała z nami i mogę nie pamiętać ) o 3 jadła a od 4-5 kręciła tą swoją główką nerwowo i nic nie pomagało pewnie by rozbudzenie pomogło ale tego nie chciałam. w końcu zasnęła i spała do 6 ja do 6.30 :-), mąż w pracy a ja dzisiaj idę szukać tego mieszkania:
Mieszkanie - Gdynia
bo się w nim zakochałam tzn w widoku z okien i w ilościach okien resztę i tak zmieniamy po swojemu to nas nie obchodzi. może bez pośredników taniej się uda i będzie nas na nie stać. :-)
czy dziewczynki są grzeczniejsze?? bo tylko mamy które mają starszych synków narzekają na nich mamy dziewczynek nie. taka mi właśnie o 4 rano myśl naszła
Aneczka- też myślałam o żłobku szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie
MamusiaDorusia-śpisz jeszcze :-)
Mieszkanie - Gdynia
bo się w nim zakochałam tzn w widoku z okien i w ilościach okien resztę i tak zmieniamy po swojemu to nas nie obchodzi. może bez pośredników taniej się uda i będzie nas na nie stać. :-)
czy dziewczynki są grzeczniejsze?? bo tylko mamy które mają starszych synków narzekają na nich mamy dziewczynek nie. taka mi właśnie o 4 rano myśl naszła
Aneczka- też myślałam o żłobku szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie
MamusiaDorusia-śpisz jeszcze :-)
Ostatnia edycja: