reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

jola pisze:
A co do snow to jeszce wam nadmienie ze ostatnio np snilo mi sie ze mialam cesarke, ktora robili mi mąz z moja mama i byly to blizniaki. Rozcieli mi brzuch, wyciagneli jednego i mama poszla robic obiad a T grac w gre a ja tak lezlam i czekalam az znajda cas zeby druga dzidzie wyciagnac:no::no: Mówie wam ze nie wiem skad się to bierze zwykle nie mam zbyt wiele snow.
O matko ale się ubawilam ale sen faktycznie koszmarny !

reklama
Witajcie dziewczyny,
jak zwykle poprawiłyście mi humor na resztę dnia, mała mysz ucałuj córcię:-D

Wiem,że może jestem wredna i śmieję się z Waszych koszmarów nocnych, ale jak wyobraziłam sobie skrzypaczkę, która morduje smyczkiem to rozpłakałam się ze śmiechu:)
A dobór słów aenye o swoich dużych synach, nie no rewelacja, powinnaś komedię dla babeczek pisać:-D Gratuluje wyobraźni.
Negocjacje z porywaczami też dobre:-) Rewelacja!

Dzięki gosikk:tak: za ciepłe słówka.

Miłego dzionka:-)

Witam wszystkie czekajace na KWICIEN kobietki :)
rowniez spodziewam sie dzidziusia w kwietniu.. podobno 24 ale kto wie kiedy zechce wyjc na swiat ;P
pozdrawiam was wszytkie i mysle ze ten miesiac bedzie dla nas i naszych pociech bardzo szczesliwy ;)

Cześć Dziewczynki!
Ja jak zwykle dopiero wstałam. Nie wzięłam dzisiaj Prenatalu- sprawdzam, czy faktycznie nie on powodował moje mdłości ;-) zobaczymy
Dzisiaj też źle spałam- nie mogłam zasnąć, a jak już poszłam do wc, to oczywiście przez dwie godziny nie mogłam zasnąć. I cieszę sie, że nie tylko ja mam dziwne sny, bo już zaczełam się zastanawiać, czy wszystko ze mną w porządku ;-)
miłego dnia!

witaj oO Nicky oO

Hej Dziewczęta, tak szybko wątek się powiększa, że miałam teraz małą lekturę, żeby nadgonić wpisy od wczoraj :)
Tak tylko szybko napiszę, że to prawda z dziwnymi snami, u mnie też nocy na noc są dziwniejsze.
Ja też miałam robione usg genetyczne w 12 tyg. Było to po prostu dłuższe i dokładniejsze badanie. Sprawdzana przezierność i długość przegrody nosowej oraz bicie sErduszka.

Dotarłam wczoraj do rodziców, jestem już na Mazurach. Myślałam wczoraj, że nie dojadę. Musiałam wybrać się w podróż busem. Całą drogę strasznie 3ęsło, kierowca był jakiś narwany i gwałtownie hamował. Dobrze, że nie skończyło się niespodzianką w postaci moich obfitych wymiotów :)

mitaginka co do snow tez mam dziwne czasami ale jak klade sie spac to bez trudnoci zaypiam ;D w sumie ze spaniem to nigdy nie mialam problemu hehe

Mitaginka

Hej,
jest ok :) spałam do późna, obiadek już ugotowany :) Mama mnie na spacer wyciąga, a ja mam takiego leenia ;P
Buźka.

Mitaginka ten Prenatal to jest pęłna nazwa twoich witaminek? Ja biorę Elevit Prenatal - i też non stop mam mdłości, właściwie bez żadnych przerw wcześniej brałam Centrum Materna, ale wtedy czułam się jeszcze gorzej.

oO Nicky oO - Witaj ! :)

cocosova pełna nazwa to Prenatal Classic. Na razie nie wziełam, ale i tak boli mnie głowa i mi niedobrze... no chyba że to pozostałości jeszcze z wczoraj...
co do spacerku, to idź koniecznie! Też bym się jakoś zmusiła i poszła, ale samej to mi się nie chce, choć pogoda bajeczna! A za kilka dni ma już być mróź i deszcz ze śniegiem :(

reklama
a wlasnie dziewczyny co do tych witamin dotalam jakies feminatal bierze je ktoras ? bo szczerze mowiac jezcze nie wykupilam bo jak uslyszalam cene ok 70zl to mnie cofnelo ;D a do tej pory nie bralam zadnych witamin. jestem w 12/13 tyg ciazy .

Do góry