no a ja zainspirowana wyjazdem herbatity szukam domku dla nas na przyszły weekend chociaż, bo więcej mężu nie dostanie wolnego
jeszcze znajomi się piszą,więc będzie super ,jeśli znajdziemy
hatorska moja też wieczorami cyrki odstawia od kilku dni, nie wytrzymuje do 20 i jeszcze drzemke sobie robi przed 19, a z tej drzemki się budzi jak opętania, tylko ręce wtedy i to nic nie daje , i tak do kąpania, potem ryk przy ubieraniu i już potem spokój, jedzonko i nawet milusio bez walki żadnej usypiała, przytulała się do mnie , bawiła buzią moją
pogadała ze smokiem w buzi i odpływała, całe szczęście bo ostatnio już ją nosić musiałam, tak się broniła przed spaniem, zrezygnować z tej drzemki? ale to też będzie koszmar z taką zmęczoną walczyć i taką kąpać...a nie chce kłaść jej wcześniej , bo wtedy automatycznie wcześniej wstaje, a ja o 5 nie dam rady
Nati gratulacje zębów! ja myślałam,że Natce wyskoczył, ale to coś innego, nie podoba mi się, dobrze,że jutro szczepienie
Anetka dzielna babeczka z Ciebie!
mamusiaDorusia daj trochę zupy
jak cały dzień do Was nie zaglądam to potem tyle mam wam do napisania,że w końcu tyle tego ejst,że nie mam siły,hehe