reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Ja już pisałam do alexandry, ze pytałam nawet w aptece o nie i nie ma chyba nigdzie w polsce takiego, jest tylko bio combiotik :(

reklama
hejka po dluzszej nieobecnosci. sorki ale my dalej w proszku i wszystko an mojej glowie bo malza nie ma 5 dni w domu wroci we wtorek a pozniej znow w czwartek i sobote do roboty:(( tak wyglada nasze zycieostatnio).mala znow zaczal bolec brzuszek ,moze dlatego ze odlozylam jej delicol:(.chce juz do siebie do mieszkanka ale majstrunio przychodzi postukac na 3 godziny i spada.odkrylam ze czesto mowi ze byl od 7mej a ja osttnio siedzialam do 13 na mieszkaniu i jeszcze sie nie pojawil ,wrrr....rodzina wiec wypycha mnie aby jezdzic i tego dogladac .mama juz patrzy na mnie krzywo kiedy my sie wyprowadzimy;-) ,tymbardziej ze od piatku mamy gosci i jeszcze braciak przyjezdza z zona .generalnie to bedzie tu dom wariatow.dobrze ze mala uwielbia byc z moja mama wiec jakos wyrabiam.dzis ja zapakowalam do autka i pojechalysmy odwiedzic tausia w pracy ,jaka byla radosc:)no i oczywiscie przespala w obie strony ( ona z tych co jak zobaczy fotelik to juz jej sie oczy kleja) wiec noc moze byc hardcorowa...bo sobie duzo pospala w dzien

Ostatnia edycja:
elo dzisiaj :)
Morgaine pisze i pisze....;) dobry znak
za radą BB ciotek pojechałyśmy na zakupy ;) Młoda grzeczna jak na kobitkę przystało. Kupiłam sukienkę na ramionkach, 4 spódniczki ;), okulary i pościel i prześcieradło :) hihihi a miałam sobie kupić sukienkę na chrzciny ;)
ja też myślałam o laserze, ale nie wierzę, że to takie super......hmmmm jak ktoś wypróbuje to dajcie znać

młoda dziś znów się darła :( buuuuu

Mitaginka - spokojnej podróży

Herbatita- a Wy kiedy jedziecie

Antonina - jak mi się podoba imię Nadia ;)

Petinka- ja w reserved się powstrzymywałam zeby nic nie kupić młodym...narazie mają dość ubrań, w coccodrillo znów duże przeceny....tylko chustkę wiązaną młodej kupiłam ;)

u mnie ciężko
jestem już u rodziców, na autostradzie mała zaczęła się histerycznie drzeć, kazali mi ją wyjąć, dać cyca i tak jechać, powiedzialam, że nie ma szans. Tato zatrzymal się na poboczu...teraz nawet jej nie wykąpałam tak się darła i darła. Tylko przy cycu spokój, no ale przecież nie będzie wisiała na cycu godzinami. Jak już padla po cięzkich bojach to się nasłuchałam, że mam przejść na butelkę to może wtedy zalapie smoczka, a jak nie przejdę na butlę to wreszcie kiedyś mi nerwy puszczą i nią rzucę i będzie tragedia i takie tam...
popłakałam sobie zdrowo
tak mi przykro

kobiety wlasnie dzis mi bratowa mowi ze sa super mega przeceny w CH ,i zebym jutro wstapila cos kupic malej i sobie ,ze grzech az nie dokonac jakiegos zakupu przy znizkach 70%.Miska mi wchodzi na styk w 68 wiec musze jej spiochy kupic juz na 74 ,prosze mi doradzic gdzie wchodzic ,ktore sklepy polecacie??????????????????????????????????????????????

Hatorska masz gust jak moj malz bo on chcial Nadie strasznie :)))mojej znajomej corka Nadia kaze na siebie mowic Niania,ja sie balam ze ciezko bedzie to imie odmieniac ale tez mi sie podobalo,jednak moj malz to byl poprostu zakochany w tym imieniu:)

gdzie jutro wchodzic ,do ktorego sklepu?????poradzcie bo czasu bede miec malo ,a trzeba sobie humor poprawic

Ostatnia edycja:
Mitaginka ja tez mysle ze jak bedziecie juz na butli to bedzie latwiej ,tak bylo u mojej kumpeli,mala po odstawieniu cyca szczesliwa i grzeczna jak aniolek.a wczesniej byly kilkugodzinne ataki histerii,nie dala sie wsadzic do fotelika wiec jezdzila z nia autem jak mala wisiala matce na cycu!!! i cale godziny w domu tylko cyc do wozka tez sie nie dala wsadzic tylko rece. podobne przejscia mieli.mowi ze jak zaczela "butelkowac" to przeszlo jak reka odjal a ona odzyla,bedzie dobrze.

p.s.Bron Boze do niczego nie namawiam ,przekazuje tylko to co uslyszalam od przyjaciolki ( i troche widzialam).mala dopiero po roku normalnie usiadla w aucie w foteliku a nie u aski na rekach,te ich jazdy byly cholernie niebezpieczne.karmila dlugo ,do 15 miesiaca chyba i teraz wszyscy cali i zdrowi.wiem jednak ze jej tez puszczaly czasem nerwy:)

Ostatnia edycja:
Mitaginka nie mam pojecia!!! U nich wtedy sie zmienilo ,moze dlatego ze juz nie chciala caly czas wisiec na mamie ,ale szczerze nie wiem...

reklama
dzis jechalysmy do taty bo chcial sie nia pochwalic i kazal core wystroic.mamy mase ciuszkow a okazalo sie ze wiekszosc to sukienki,psu na bude przy takim lecie:wściekła/y:wiec ciezko mi bylo cokolwiek cieplejszego znalezc na wyjazd.musze dzis sobie obiecac ze ani jednej sukienki wiecej nie kupie!!!

w autku zawsze sobie wlaczalam amy winehouse ale jak sobie pomysle ze juz nic nowego nie napisze to smutno mi sie zrobilo i dla "wywolania slonca i rozpedzenia chmur i dola " sluchalysmy 'waka waka" na okraglo

Do góry