reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hatorska ja robie zdjecia nowym aparatem i sa one duzej rozdzielczosci.znajomi sie dopominaja o fotki malej ,ale mi malz zmienil program do obrobki zdjec i teraz on sam nie umie ich zmniejszac i w ogole nie wie jak go obslugiwac. oczywiscie czasu tez nie ma zeby nad tym posiedziec( a po mat -infie jest do cholery).wiec wstawiam zdjecia tutaj a zapominam ze czasem rodzince i znajomym tez by sie przydalo wyslac.ale juz po jednym zapchalabym im skrzynke.

reklama
Kurcze, az mi silnka cieknie... jesc sie chce... ale na dzis juz chyba styka ;-)
U mnie wszyscy sie pospali, moj M i Mala spia, a ja ogladam filmik + siedze na necie i podczytuje conieco...

Ogladalam sobie dzis zdjecia Maludy, z Jej pierwszych dni... Taka kruszynka z Niej byla, a jutro juz 3 miesiace skonczy! Boze, jak tez czas leci... A pamietam jeszcze, jak powiedzialam M, ze bedziemy rodzicami... :-)

Baby ta salatka z pora wydaje sie byc rewelka, az mi slinka cieknie:) to ja sie wpraszam kiedys do Ciebie na ta salatke zanim wyjedziesz.A wlasnie jutro albo w niedziele jedziemy do Kraka szukac inspiracji na wystroj mieszkania, blee.Ty wszystko wiesz ,gdzie warto jechac ???Myslisz ze w niedziele duzo wczesniej beda sklepy zamkniete?taka rozmemlana jestem ze jakos jutro nie bardzo mi sie chce a chyba by bylo lepiej...? co radzisz.gdzie sa jakies fajne ekspozycje ???

Nela na pewno Ikea ma rózne fajne aranżacje a otworzyli już pietro więc jest co pooglądać, polecam też Witek przy autostradzie zjazd na kraków północ, no i na zakopiance jest kilka sklepów koło castoramy, daj znać jak bedziecie w Krakowie może się gdzieś na chwilkę spotkamy :) mamy troche planów na weekend ale może akurat znajdziemy chwilkę :)

oj toczy się toczy. Daj na siebie namiary to cię zaprosimy :) Wątek jest zamknięty na zaproszenia.A Ciebie tam jeszcze nie ma?

reklama
Do góry