reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ale muszę iść do lidla :-(, ale może później będzie ładniej. no niby nie pada ale nie wezme w tą wichurę małej na ręce a tego ostatnio na spacerach się domaga co prawda max 3x po 5 min ale jednak

U mnie też pogoda masakra.. cały czas pada.. mała już rozregulowana – wstała o 7:40 (jedna pobudka w nocy koło 5:30) i zamiast szykowania na spacer to poszła spać i dopiero wstała.. jak nie wychodzę z nią to widzę zmianę że ona niespokojna i nie może w domu usnąć.. teraz leży na macie i przekręca się z plecków na bok – jakoś na brzuch jeszcze nie może. No i rzecz jasna ciumka łapki

http://www.suwaczek.pl/][/url]

http://www.suwaczek.pl/][/url]

u nas też pogoda maskara, ale w drugą stronę, upał niemilosierny
noc ok, pobudka o 4:30 ale już hrabina zasnąć nie chciała, M. półtorej godziny się z nią męczył i zasnęła
dzisiaj jakaś marudna, może przez upał, może po szczepieniu, nic nie da zrobić, domaga się ciągłej uwagi, a jak jeszcze ją trochę ponoszę w tym upale to chyba się obie roztopimy

buziole!

hello babsztylki,

madziarkas - 200 lat !!!

aenye - super,ze dalas znak zycia i uwazaj na muchomory!!!

justi -gratulacje dla chlopakow!!!

mitaginko - bo kobietki takie sa...:-D

...a my po szczepionce,placzliwie bylo bardzo i skonczylo sie opluciem maminej bluzki...oli caly czas chrapie w foteliku,mam nadzieje,ze zniesie dobrze...to byla ostatnia szczepionka z serii niemowle:happy:

ja chyba jednak wyjdę bo się trochę wypogadza. tylko psa nie biorę niech sobie siedzi na balkonie ( mój pies jest tchórz boi sie deszczu i wiatru i tylko na balkonie jest ok więc siedzi od wczoraj na balkonie)

Witam upalnie,
madziarkas sto lat:-)
mitaginko dobrze że Tysia ok po szczepieniu, w taki upał to marudność się aktywuje u naszych maluszków. My siedziałyśmy na podłodze(na macie) zanim mała zasneła. Trochę chłodniej
Marzy mi się basen...tak, czy karmiąc piersią można?

Helloł wie ktos moze jak sie nazywam bo ja niestety nie bardzo :zawstydzona/y: od 4 dni maly w dzien karmienia o tej samej porze za to w nocy masakra od tej 20.30 do 24 spi a potem co chwila to cyc to stekanie i pojekiwanie w sumie od 1 juz prawie nie sypiam to chyba przez ten upal bo w domu masara, do tego o 3 burza byla i moje dwa psy lataly jak szalone ( tak sie boja) jedna za kibelkiem siedziala a ta druga koniecznie chciala na moim brzuchu lezec , trzymaj tu 10kg na brzuch masakraa, jednym slowem jestem kaput umowilam sie na dzis do kosmetyczki ale musze odwolac bo chyba na fotelu bym spala tam:confused::baffled:

reklama
wróciłyśmy, jest duszno, gorąco i ogólnie ble. wydawalo mi się że zimno więc malutka miała body z długim rękawem, ogrodniczki i cienką bluzę i musiałam rozbierać po drodzę mojego mokrego szczurka :-(, ale kupiłam sobie spodenki :) i nawet w M weszłam

Do góry