reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ale się dzisiaj wyspałam :-)
Tysia spała od 21:30 do 4:00, a potem po jedzonku do 8:00. O 8:00 już zasnąć nie miała zamiaru to M. wziął ją do salonu a ja pospałam do 10! :tak: i chyba przez to spanie jestem jakaś taka zamulona...a może to przez wczorajszy nadmiar powietrza, nie pamiętam, kiedy ostatnio tak długo byłam na dworze, chyba z rok temu...
miłego dnia!

reklama
Tysia pewnie też z powodu świeżego powietrza tak dobrze spała. a u nas odwrotnie, my już po spacerze a mąż dalej śpi. Ale mu daje spać bo biedny zmęczony pracą. nie pamiętam kiedy miał niedzielę wolną.
dokładnie z zegarkiem w ręku licze ile mała dzisiaj będzie przez cały dzień spała. na razie spała 65 min. od 6 rano.

my tak myślimy, czy by znów nie wybrać się na działkę, ale pogoda jakaś taka dziwna...duszno, a chmury
chociaż teściowie mają altankę, więc zawsze można się schować, jakby co...
zobaczymy, zanim się zbierzemy to trochę minie, może pogoda się wtedy bardziej określi w jedną albo drugą stronę (wolałabym w tą lepszą ;)

Witam :-)
Moja Niunka tez dzis pospala, po wczorajszym dniu pelnym wrazen. Az Jej nie moglam dobudzic o 5 na jedzonko - a musialam, bo by mi cyce eksplodowaly ;-)
Mala zaliczyla swoja pierwsza dluga podroz. I zdala egzamin z grzecznosci, bo niemal cala droge spala, no oczywiscie plus pobudki na jedzonko byly i zmiane pieluszki ;-) Szkoda, ze nie bedzie pamietala, gdzie byla :-)
U nas tez pogoda dzis dziwna, narazie siedzimy w domku :-) Milego dzionka zyczymy :-)

u nas pogoda tez niezdecydowana. chyba jednak będzie burza ale chyba jeszcze przed burzą uda nam się na jakiś następny spacerek wyskoczyć. Malutka do tej pory spała 2 godz i 10 min to w sumie już mało w ciągu dnia sypia :-(, ale nie jest marudna

łączny czas spania to 4 godz i 33 min spania. kurcze wydawało mi się, że dłużej śpi. w sumie 1 długi sen popołudniu 2,30 a reszta to krótkie drzemki

nati, to i tak niezle. Jak Mala jest ze mna sama, to moze pospi ze 3h, no gora ok 4h przez dzien, ale w weekendy kiedy jest M to zapomnij. On potrafi Ja wybudzic, bo akurat Mu sie zebralo na czulosci i zabawe!

mój za to nie umie być cicho więc myślę, że jak jesteśmy same to dłużej śpi. jakby mi budził specjalnie to by była afera!!

reklama
Do góry