alexandra_73
Fanka BB :)
jesu maryla,wyjsc tylko na spacer a wy postujecie...ide czytac:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry kobityyyyyyyyyyyyyyyyy:-)
melduje się że żyje ale przy dwójce dzieci ciężko o wolny czasOliwia prawie wcale w dzień nie śpi ale na szczęście nie marudzi tylko gada i się śmieje
my na szczepieniu byłyśmy w zeszły czwartek mała waży równe 5 kg i 57 cm więc jak dla mnie to już duża dziewczyna
w sobote wybywamy m nas wywozi na wieś w "szczere pole"zabieram ze sobą mame i siostre więc dzieciaki się wylataja i powietrza zaczerpną
do dziewczyn zachustowanych czy lekarze zwracali wam uwage że w chuście psyje się kręgosłup??u nas tak było i w końcu kupiłam nosidełko
Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko SPRING N13 ZAFFIRO
dokładnie takie ale mam chętke na chuste...poradzcie mi....
Kochana no to trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Jak masz ochotę się wygadać czy coś to zapraszam na priv. A z tym że świat mały to masz rację. Dla tego uciekłam z poprzedniego forum i zmieniłam nic i o tym że jestem tutaj to nikt nie wie i musiał by wszystkie działy przelecieć i przeczytać wszystkie wypowiedzi żeby się zorientować że to jaw sumie o to samo chciałam zapytać , ja zawsze pod głowe i pupcie,ale ten cały Zawitkowski w swoich naukach na YT, powiada iż aby unikać takiego noszenia podnoszenia,ale ja inaczej nie umiem,te jego zresztą wszystkie techniki noszenia ,przewracania układania są dla mnie nie do opanowania,
a i ja się spytam skoro w temacie... w jaki sposób najprościej przekręcić małe na brzuch ,wiem z pozoru banalne,powinnam umieć,ale mnie to tak wychodzi że masakra ona jakaś mi powykręcana aż się boję czy ją nie połamie,i rzadko dlatego stosuję to .. a powinna być na brzuchu bo ma krzywą głowę ...
idę obiad dokańczać bo coś mnie dziś on długo wychodzi hehe
Marma wiem że zamknięty już umarł,mimo to nie chce pisać o takich rzeczach na ogólnodostępnym ... świat jest niestety b.mały
padła starszak też
mój się na starszaka przerzucił leki, kąpiel, bajki wszystko przejął, nie dziwię mu się nie to co mała krzykaczka myślę że jak nie będzie na piersi to więcej będzie działał teraz pichci golonkę na jutro....mniam, ale zapachy a między nami raz słońce, raz chmury