reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ja też już po spacerku a dokładnie po drugim. po objedzie i jak mi tylko kurczak pozwoli to będą lody.
Morgaine- spytam spytam

reklama
o matko przeczytałam bajkę;-)

laski jak zakładacie nowy wątek dajcie znać tu na głównym bo ja nawet nie wiedzialam, ze sa skojarzenia, bajka i filmy;-)

sluchajcie ja nie wiem co mam ze soba zrobic. wszyscy troje spia, co ja mam robić??!! no chyba zaczne sprzatac no bo co...
M w pracy...

witam :-) mamy w koncu cieplo i slonce hurra..pewnie az do jutra :-D mlody sie wykazal dzis w nocy i obudzil sie ok 1 a potem o 8 :szok:
tfu tfu zeby nie zapeszyc ale odkad daje comfort to jakby lepiej z kolkami i moze dlatego tak spi...rano spal 3godz w ogrodzie teraz spi od 40min :-)
my za 2 tyg nad morze...oby tylko nie padalo bo jak bede dziecie w chuscie nosic noo
jutro mam ostatni egzamin ale oczywiscie zamiast czytac to ja na bb zobaczyc co slychac ;-)
ok ide zrobic kawke m kupil jakas jagodowa mniamm
nati moj m tez w pracy :-)

ale mi się nudzi!!!!
nawet łóżko już pościeliłam i leże pod kołdrą :-)
a nie chwaliłam się Asiunia dzisiaj usiadła sama tzn leżała tak że nózki miała na moim brzuchu a całą resztę na moich zgiętych kolanach więc tak jak w leżaczku i bez mojej pomocy ( zawsze do tej pory musiała trzymać moje palce) usiadła i w ostatniej chwili ją złapałam bo się od razu przechyliła w bok. więc muszę już ją do leżaczka szelkami przypinać. Coś za szybko.
Pozatym mam nadzieję, że znaleźliśmy sposób na "wózek" ustawiłam spacerówkę na pół leżąco i na to wkładka i udało się bez płaczu. tzn jak zaczęła płakać to udało się uspokoić bez brania na ręce i widać, że się rozgląda.Więc zdecydowanie znudzilo się niebo i spód budki.
Aenye- jak kino??

morgaine jestem u rodziców, wrócę w sobotę, a co do nowych wątków to nie pogrubiają Ci się jak wchodzisz na bb? U mnie pogrubiona czcionka, jak nowy wątek lub ktoś coś dopisał do starego

szacun pandora ;-)

mitaginka a gdzieś Ty pojechała i keidy wrócisz?
wszak ja sie do Katowic wybieram, Fielmana zaliczyć:-D hahah jak to brzmi:-D

pandora co ty na to zeby sie w tym tyg. spotkac nad jeziorkiem jak bedzie ladnie?
bo jak leje to ja to mam w swoich wspanialych wielkich rozmiarem 38 czterech literach:-D

chyba że zaprosimy Kraków do bielska tym razem, a za jakis czas, jak wroci Mitaginka, wybierzemy sie do katowic? baby mobilnaś Ty?

w zasadzie jestem mobilna, tylko nie wiem czy mąż mnie puści tak daleko z młodym na tylnym siedzeniu ;-) boi się o synusia :) ale zobaczymy co da się zrobić :)

reklama
matko z córką nati Asia jest raz większa niż moja Aśka;-) a co do siedzenia, to mój Niko tak się zabierał za siedzenie jak Twoja Asiunia. od początku wózek nie był na leżąco na maxa tylko już trochę musiał byc podniesiony. usiadł z pozycji leżącej sam jak miał 4 mce i praktycznie od tego czasu sam solidnie siedział. Nisia już widzę leniuszek jest, ale to zdrowiej....:) z drugiej strony rozwoju dziecka nie zatrzymasz...

morgaine jestem u rodziców, wrócę w sobotę, a co do nowych wątków to nie pogrubiają Ci się jak wchodzisz na bb? U mnie pogrubiona czcionka, jak nowy wątek lub ktoś coś dopisał do starego
no to czekamy az wrocisz.
a ja wchodze na bb z linków z poczty, nigdy na urodzone 2011 i dlatego nie widze co pogrubione...
w zasadzie jestem mobilna, tylko nie wiem czy mąż mnie puści tak daleko z młodym na tylnym siedzeniu ;-) boi się o synusia :) ale zobaczymy co da się zrobić :)
o matko z córką;-) fajny tekst hahha
mój mi kupił bilet na majorke jak Starszak mial roczek i mnie tam wypuścił dając 100EUR zaledwie w łapę hahah a sangria na plazy 25EUR no ale przezylismy:)

Do góry