reklama
o matko przeczytałam bajkę;-)
laski jak zakładacie nowy wątek dajcie znać tu na głównym bo ja nawet nie wiedzialam, ze sa skojarzenia, bajka i filmy;-)
sluchajcie ja nie wiem co mam ze soba zrobic. wszyscy troje spia, co ja mam robić??!! no chyba zaczne sprzatac no bo co...
M w pracy...
laski jak zakładacie nowy wątek dajcie znać tu na głównym bo ja nawet nie wiedzialam, ze sa skojarzenia, bajka i filmy;-)
sluchajcie ja nie wiem co mam ze soba zrobic. wszyscy troje spia, co ja mam robić??!! no chyba zaczne sprzatac no bo co...
M w pracy...
witam :-) mamy w koncu cieplo i slonce hurra..pewnie az do jutra mlody sie wykazal dzis w nocy i obudzil sie ok 1 a potem o 8
tfu tfu zeby nie zapeszyc ale odkad daje comfort to jakby lepiej z kolkami i moze dlatego tak spi...rano spal 3godz w ogrodzie teraz spi od 40min :-)
my za 2 tyg nad morze...oby tylko nie padalo bo jak bede dziecie w chuscie nosic noo
jutro mam ostatni egzamin ale oczywiscie zamiast czytac to ja na bb zobaczyc co slychac ;-)
ok ide zrobic kawke m kupil jakas jagodowa mniamm
nati moj m tez w pracy :-)
tfu tfu zeby nie zapeszyc ale odkad daje comfort to jakby lepiej z kolkami i moze dlatego tak spi...rano spal 3godz w ogrodzie teraz spi od 40min :-)
my za 2 tyg nad morze...oby tylko nie padalo bo jak bede dziecie w chuscie nosic noo
jutro mam ostatni egzamin ale oczywiscie zamiast czytac to ja na bb zobaczyc co slychac ;-)
ok ide zrobic kawke m kupil jakas jagodowa mniamm
nati moj m tez w pracy :-)
ale mi się nudzi!!!!
nawet łóżko już pościeliłam i leże pod kołdrą :-)
a nie chwaliłam się Asiunia dzisiaj usiadła sama tzn leżała tak że nózki miała na moim brzuchu a całą resztę na moich zgiętych kolanach więc tak jak w leżaczku i bez mojej pomocy ( zawsze do tej pory musiała trzymać moje palce) usiadła i w ostatniej chwili ją złapałam bo się od razu przechyliła w bok. więc muszę już ją do leżaczka szelkami przypinać. Coś za szybko.
Pozatym mam nadzieję, że znaleźliśmy sposób na "wózek" ustawiłam spacerówkę na pół leżąco i na to wkładka i udało się bez płaczu. tzn jak zaczęła płakać to udało się uspokoić bez brania na ręce i widać, że się rozgląda.Więc zdecydowanie znudzilo się niebo i spód budki.
Aenye- jak kino??
nawet łóżko już pościeliłam i leże pod kołdrą :-)
a nie chwaliłam się Asiunia dzisiaj usiadła sama tzn leżała tak że nózki miała na moim brzuchu a całą resztę na moich zgiętych kolanach więc tak jak w leżaczku i bez mojej pomocy ( zawsze do tej pory musiała trzymać moje palce) usiadła i w ostatniej chwili ją złapałam bo się od razu przechyliła w bok. więc muszę już ją do leżaczka szelkami przypinać. Coś za szybko.
Pozatym mam nadzieję, że znaleźliśmy sposób na "wózek" ustawiłam spacerówkę na pół leżąco i na to wkładka i udało się bez płaczu. tzn jak zaczęła płakać to udało się uspokoić bez brania na ręce i widać, że się rozgląda.Więc zdecydowanie znudzilo się niebo i spód budki.
Aenye- jak kino??
szacun pandora ;-)
mitaginka a gdzieś Ty pojechała i keidy wrócisz?
wszak ja sie do Katowic wybieram, Fielmana zaliczyć hahah jak to brzmi
pandora co ty na to zeby sie w tym tyg. spotkac nad jeziorkiem jak bedzie ladnie?
bo jak leje to ja to mam w swoich wspanialych wielkich rozmiarem 38 czterech literach
chyba że zaprosimy Kraków do bielska tym razem, a za jakis czas, jak wroci Mitaginka, wybierzemy sie do katowic? baby mobilnaś Ty?
w zasadzie jestem mobilna, tylko nie wiem czy mąż mnie puści tak daleko z młodym na tylnym siedzeniu ;-) boi się o synusia ale zobaczymy co da się zrobić
reklama
matko z córką nati Asia jest raz większa niż moja Aśka;-) a co do siedzenia, to mój Niko tak się zabierał za siedzenie jak Twoja Asiunia. od początku wózek nie był na leżąco na maxa tylko już trochę musiał byc podniesiony. usiadł z pozycji leżącej sam jak miał 4 mce i praktycznie od tego czasu sam solidnie siedział. Nisia już widzę leniuszek jest, ale to zdrowiej.... z drugiej strony rozwoju dziecka nie zatrzymasz...
a ja wchodze na bb z linków z poczty, nigdy na urodzone 2011 i dlatego nie widze co pogrubione...
mój mi kupił bilet na majorke jak Starszak mial roczek i mnie tam wypuścił dając 100EUR zaledwie w łapę hahah a sangria na plazy 25EUR no ale przezylismy
no to czekamy az wrocisz.morgaine jestem u rodziców, wrócę w sobotę, a co do nowych wątków to nie pogrubiają Ci się jak wchodzisz na bb? U mnie pogrubiona czcionka, jak nowy wątek lub ktoś coś dopisał do starego
a ja wchodze na bb z linków z poczty, nigdy na urodzone 2011 i dlatego nie widze co pogrubione...
o matko z córką;-) fajny tekst hahhaw zasadzie jestem mobilna, tylko nie wiem czy mąż mnie puści tak daleko z młodym na tylnym siedzeniu ;-) boi się o synusia ale zobaczymy co da się zrobić
mój mi kupił bilet na majorke jak Starszak mial roczek i mnie tam wypuścił dając 100EUR zaledwie w łapę hahah a sangria na plazy 25EUR no ale przezylismy
Podziel się: