reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

czesc dziewczyny
widze ze nie tylko ja mam problem z odpisywaniem.. a tez staram sie czytac na biezaco.
u nas wczoraj było szczepienie i bioderka u ortopedy. tu ok. co do tych płytek krwi u małej, trombocytozie, lekarka dzwoniła na konsultacje do hematologa, mamy za 2 tyg powtórzyć badanie, i jak poziom płytek będzie nadal wysoki to podejma leczenie..... nie chciała mi nic wiecej powiedzieć, nie chciała straszyć czy wyrokować. tylko jak sie nie stresować przez ten czas?!

z małżem na szczęście ok. Wiem jak te stresy są stresujace, dlatego za was wszystkie trzymam kciukasy, co by sie poukładało.
my w niedziele mieliśmy rocznice ślubu, M kupił kwiaty, tort i prawdziwego francuskiego szampana :) Po lampce byłam napita że hej :p ale było miło:)

Klaudia rośnie jak na bułce z bananem :) i musze przyznać że na prawde grzeczne z niej dziecko. w cnocy jedna pobudka na karmienie. w dzień tez ładnie śpi. nie jest jakaś marudna czy płaczliwa, potrafi ładnie sama poleżeć :) tzn lezy sama jak nie ma M :) ten to by ja na okragło nosił na rękach! widać że strasznie to dziecie kocha..

ja.... obraz nedzy i rozpaczy... chce fryzjera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie moge bo wyszła mi znowu skaza białkowa i na karku, jak sie wlosy zaczynają az liszaj mi wyszedł.. masakra no! pozatym pryszcze mi co chwila wyłażą... jak to możliwe?! za stara juz jestem....

echhhhhhhhh

ide popatrzeć na wasze maluchy, może wrzucę cos i ja?

reklama
lilou jak mama? chyba była przygotowana, bo przecież wielokrotnie mówiłam jej o płaczu Tysi i nieudanych spacerach ;-)

lilou, hatorska podziwiam Was, że same z dzieciaczkami jedziecie :tak:odważne babeczki!
ponawiam moje pyt o zielone kupy...od soboty Tysia robi tylko takie, czytałam w necie trochę i opinie są różne. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

ponawiam moje pyt o zielone kupy...od soboty Tysia robi tylko takie, czytałam w necie trochę i opinie są różne. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

moja Zuzka zaczela takie kupy robic jakies 2 tygodnie temu, wczesniej byly tylko musztardowe, a teraz mamy raz takie raz takie. Ale to chyba nic zlego, ponoc to reakcja na nowosc w diecie, cos czego maluch chyba nie lubi, a ze ja jem wszystko wiec chyba to by bylo to... (?)
Czytalam tez na necie, ze to moze byc zwiazane z watroba itp - to ta gorsza wersja i przestalam. Poza tym, tak jak pisze moja robi raz zolte, raz zielonkawe wiec jakos bardzo sie nie martwie tylko obserwuje... Na Twoim miejscu mitaginka tez mocno bym sie nie przejmowala i nie czytala za duzo na necie o tym, bo sie tylko czlowiek doluje...

no wiem wiem dranissimo , ale wkurzają mnie te kupy, wolałam żółte
dzwoniłam do mojej pediatry i też powiedziała, że mogą takie być, ale chyba i tak oddam tą kupę do jakiegoś laboratorium...
jak to kiedyś morgaine powiedziała- kupy niejednej z nas spędzają sen z powiek :-D

lilou jak mama? chyba była przygotowana, bo przecież wielokrotnie mówiłam jej o płaczu Tysi i nieudanych spacerach ;-)

lilou, hatorska podziwiam Was, że same z dzieciaczkami jedziecie :tak:odważne babeczki!

mój młody też robi zielone na piersi jest to normalne i nie ma co się martwić :)

mitaginko, moja Klaudia robiła zielone kupy jak miała 2 tyg. trwało to pare dni, i jak sie okazało- po jabłkach. 2 dni wcześniej jadłam surowe jablka. jak tylko przestałam je jeść żółte kupy wróciły. i jabłek juz nie jem :) a sok jabłkowy to 2 litry dziennie a czasami i więcej. i tylko to pije.

margola dziś sobie o Was myślałam, mam nadzieje że wyniki za dwa tygodnie będą dobre, a nerwy są niepotrzebne! bardzo Ci tego życzę!!!

mitaginko u Oliwki zielone kupy były objawem alergii- skazy białkowej. Była to jasna zieleń ale ze śluzem i tak ostro pachniały(i to właśnie wskazywało na skazę) Myślę że jak są bez śluzu to nie ma się czym martwić.

reklama
Do góry