reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

w mojej, tzn Klaudii kupce też byl śluz. a poznasz go na 100%, widać go gołym okiem. przeźroczysty jak kurze białko, takie pasma wąziutkie.
ale nie martw się, jak widzisz takie kupki sa powszechne u naszych pociech.

reklama
Ponawiam swoje pytanie dotyczące brzucha po cc?

hahahaha ten co się rozwodzić chciał właśnie wyszedł z dzieckiem na spacer :szok: ciekawe jak szybko wróci? Chyba Wike będę słyszeć z daleka jak będą wracać:szok:
to ich debiut, ciekawe czy zdadzą razem ze sobą egzamin

może mam dla siebie max 30 min

no sam chciał wyjść tzn. proponował nam ale ja mam focho-dąsa i zostałam w domu. Zapas piciowo-jedzeniowy dla Wiki zapakował i wyszedł

kurna sama nie wiem co z tym moim brzuchem, przewijak i łóżeczko mam dokładnie tak na wysokości tego cięcia( bo ja niska jestem) i jak podnoszę Wiki to wiecznie się tam dotknę i nie wiem czy już jakiś sinik mi się wewnątrz zrobił czy co? i czuje takie małe zgrubienia w środku

Ostatnia edycja:
herbatita, bratowa ma ten sam problem, do lekarza sie wybiera, bo bardzo dokucza, moja mama mówi,że miała coś takiego po cesarce ze mną i to były zrosty i jakimiś lampami naświetlali i się rozeszły te zgrubienia,ale to było 25 lat temu, teraz nie wiem co robią;-) moje dziecie w końcu zasnęło, nawet samo śpi w moim pokoju już 2 godziny, dobrze,że śpi to mogę w spokoju przeczekać burze, hehe od dziecka się boję, a zaraz net zabiorą bo telewizor już nie nadaje:-(

a co do mężów, ja generalnie nie narzekam, jeśli chodzi o zajmowanie się mała i wiele innych rzeczy jest najlepszy na świecie, w sumie już nawet o to piwkowanie muszę przestać się gniewać, pewnie gdybym mogła sama bym zimne piwko wypijała z ochotą, a jutro te zakupki jakie mi zafundował, pochwalę się wam,że mam do wydania tysiaka i to tylko na siebie, na ciuchy, no cudny,nie?;-) kocham tego mojego świra, czasme tylko jakaś taka faza nachodzi z mojej strony ,że nie wiadomo o co mi chodzi a o coś chodzi, ale przeszło:)

reklama
herbatita, masz w sumie dobrze (tak na prawdę to nie tylko ty) ze mozesz zapakować taki zestaw i wysłać meża i dziecioka na spacer. Ja karmie tylko cyckiem i nie mam wyjścia bez bagażu :) M boi się ze jak mała sie rozryczy to jej nie uspokoi.. a ona jak jest najedzona to ogarnia się bez cycka i można ja uspokoić inaczej. tak czy siak, sama jeszcze nigdzie nie byłam.

ooooooooooooooooooooooooOooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO właśnie dzwonił że przyjedzie godzinkę później bo idą na piwo po szkoleniu............. powiedziałam ze jak wróci to ja wychodze! on na to że gdzie? ja na to że na KAWE! on cisza w słuchawce i z niedowierzaniem: jak to?! ja na to że takto :)
obsrałby się :) panicznie boi sie placzu córeczki.. echhhhhhhhhhhhhh

Do góry