reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

teraz tak patrze na tego posta, ale on wygląda...... przepraszam, do Was wszystkich wpadłam, nie tylko do asiuni :) i przeczytałam wsio ale moja krostek żadnych nie ma, kupy robi normalne to się nie wypowiadam....

reklama
laski zamotaliśmy sie w chustę, no i właśnie mija 3 godz. od ost. karmienia a młody śpi dalej na mnie....
że też wcześniej tej chusty nie kupiłam, boszeee ja mam teraz czas...
ide więc nastawić pranie i ogarnąć chatke bo potem trzeba wyskoczyc po zakupy, mam dzisiaj ochote na młode ziemniaczki z kefirem i koperek do nich i masełko, och juz mi slinka cieknie... :)

laski zamotaliśmy sie w chustę, no i właśnie mija 3 godz. od ost. karmienia a młody śpi dalej na mnie....
że też wcześniej tej chusty nie kupiłam, boszeee ja mam teraz czas...
ide więc nastawić pranie i ogarnąć chatke bo potem trzeba wyskoczyc po zakupy, mam dzisiaj ochote na młode ziemniaczki z kefirem i koperek do nich i masełko, och juz mi slinka cieknie... :)

super, ze Adrianek dał sie wsadzic do chusty ;)

Mitaginko on zasnał zanim skończyłam się motać...
a Ty próbowałaś już z Tysią? może to ją uspokoi, jak będzie blisko Ciebie i będzie czuła bicie serca...

tak sie zastanawiałam nad tą chustą, tak zachwalacie, może i ja sie skuszę? tylko widziałam po linkach wcześniej że takie droższe kupujecie.. one wytrzymalsze, mocniejsze, czemu lepsze??

chusta rapalu jest niedroga ok 100zł i dobra, ale nie było fajnych kolorów, a te po 50-60 zł są podobno nie za bardzo... materiał jakiś lichawy jest, czytałam o nich na necie

Mitaginko on zasnał zanim skończyłam się motać...
a Ty próbowałaś już z Tysią? może to ją uspokoi, jak będzie blisko Ciebie i będzie czuła bicie serca...

no własnie próbowałam
omotałam sie i jak chciałam ja wsadzic to ryk i ryk ;-)
bede jeszcze próbowac, ale póki co próby nieudane

baby i nie obudził się, jak go ta wsadzałaś? bo najpierw się omotałaś, a potem hyc Adrianka, tak?

Ostatnia edycja:
Mitaginka u nas za pierwszym razem byl w chuscie placz bo byl nie w humorze wiec szybko wyciagnelam zeby sie nie zrazil a wczoraj juz bylo ok spacerowalismy po ogrodku i sobie przysypial :-)

reklama
Mitaginka u nas za pierwszym razem byl w chuscie placz bo byl nie w humorze wiec szybko wyciagnelam zeby sie nie zrazil a wczoraj juz bylo ok spacerowalismy po ogrodku i sobie przysypial :-)

dlatego nie tracę nadziei ;-)

zwłaszcza, że Martynka np. teraz ładnie mi przysypia po karmieniu, ale na mnie. Śpi już 1,5 h ! Co prawda ruszyć się nie mogę i pupka mi zdrętwiała, ale czego się nie robi dla chwili błogiego spokoju :-D
ona jak ma już zasnąć to faktycznie najlepiej na mnie lub M. lub od bidy w foteliku samochodowym :tak:
fajnie by było, jakby polubiła chustę :tak:

Do góry