reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

herbatita też miałam Ci zaproponować namiary na dziecięcą neurolożkę, ale widzę, że już Marma to zaproponowała:) Ciekawe czy to ta sama? Moja ma inicjały M.W. , a Twoja?

Buziaki dla wszystkich dzieciaczków:*

A.W. :)

No tak zapomniałam... STO LAT DLA NASZYCH POCIECH..No i dla nas też, w końcu ja dalej czuję się dzieckiem :p

reklama
STO LAT DLA NASZYCH MALUSZKÓW

Petinka i Marma dziewczyny bardzo proszę o namiary na dziecięcego neurologa. Dziś cały dzień na telefonie i szukanie wolnego terminu. Najwcześniejsze wolne terminy za 3-4 miesiące, niech to szlag. Oczywiście prywatnie to w każdej przychodni gdzie dzwoniłam można od zaraz, ale który jest dobry? Proszę o jakieś namiary.
A i jesteśmy po badaniu słuchu przynajmniej w tej materii jest bardzo ok :-)
pozdrawiam i miłego dnia.
Spadam do mojego największego Skarbka

200 g to mało na 2 tyg? lekarka nic nie mówiła,ale mi się malutko wydaje

mi polozna mowila, ze na cycku, na tydzien, powinno przybywac jakies 100-120g, tak standardowo. Wiec teoretycznie to sie miesci w tych granicach :-) Ale pewnie co polozna to teoria. Jak maluszek jest zdrowy, zywiolowy i chetnie jeto uwazam, ze nie masz co sie martwic. W nastepne tygodnie przybedzie Mu wiecej. Nie martw sie :-)

dziękujemy:) wam też sto lat!!:-)i innym maluszkom:-)

200 g to mało na 2 tyg? lekarka nic nie mówiła,ale mi się malutko wydaje

u nas polozna mowila ze ok 1000g miesiecznie wiec mysle ze te 200g to ok :-)
my ranek spedzilismy ze starszakiem wybral sobie prezent na dzien dziecka...oczywiscie straz pozarna (juz n-ta z kolei :-D) i chodzi teraz caly dzien w kasku ;-) mlody za to caly czas spi...niech spi jak najdluzej bo pewnie od 5 zacznie sie akcja "kolka"...
mam pytanie do mam dajacych leki na kolki..dajecie do kazdego karmienia 24/dobe czy tylko do niektorych karmien?
duzo zdrowka i spokoju dla naszych maluszkow :-)

"mam pytanie do mam dajacych leki na kolki..dajecie do kazdego karmienia 24/dobe czy tylko do niektorych karmien?"

ja daje do każdego karmienia, moja Wika leci już tylko na mm. Podaje jej espumisan w kropelkach. Pielęgniarka środowiskowa mi mówiła ze trzeba do każdego karmienia bo tak wbiurczo raz na jakiś czas mija sie z celem

edit. Wika ma pełne 10 tyg

ja podaje swojej 10 kropli espumisanu czyli do 2 karmień. Nie przekraczam dziennej dawki. Fakt jak dziecko je 7 razy to lek przesada, ale można tą dawkę tak podzielić aby przy każdym był lek

morgaine wszystkiego naj dla Twoich synków, obaj mają dzisiaj imieniny :-)

ja z kropelek mam nie stricte na kolki, tylko na lepsze przyswajanie laktozy i daję je przed każdym karmieniem

reklama
Cześć Wam .

Mam problem, dziś 3 kupki prawie pod rząd mała z domieszką krewki zrobiła i umieram ze strachu,ma dalej tą wysypkę, ale uszy szorstkie jej się zrobiły,poliki też masakra, pieniste czasem i zielonkawe te kupki, martwię się ,to żaden trądzik ,jutro do pediatry lecę, i ulewa dość często ostatnimi czasy, alergia ? nie wspomnę już że zdążyłam się co nieco naczytać :-(

śpiąca jestem że bym spała tydzień

wybaczcie że tylko takiego samolubnego posta strzeliłam .

Do góry