reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

my po spacerku, troche kropi to tylko 45 min bylysmy
moja malutka wydaje mi sie juz duza ale tez nie wyrosla z niczego, szpitalne uibranka nosi tylko po nocy ma rozpiete na brzuszku bo brzuszek jest okraglutki
dzisiaj juz nie bedzie spokojnego wieczoru
tesciowa ma przyjsc, naszczescie miedzy 18 a 19 to bede akurat kąpac to moze sobie szybko pojdzie. kurcze to naprawde kochana kobieta ale tak nachalna i uwarza ze wie wszystko ze zupelnie nie chce mi sie z Nia widywac

Ostatnia edycja:
reklama
laseczki moja córa też dalej 56 nosi, więc to chyba norma... tylko faktycznie ładnie się wypełniły i myślę że max 2 tyg. i bedziemy 62 nosic:) tzn. dos pania juz jej zakladam 62 ale za duze:)

dzisiaj bylam u kumpeli i w koncu wzielam macha fajki:) wczoraj pare lykow piwa:) noz wytrzymac sie nei da. ale palic nie bede. fuj:) a piwo to co innego...

aenye ten aparat to w sumie zadna okazja bo po tyle chodza:) tylko ja mam problem, tez natury finansowej:( bo mam wydatkow kupe, fotelik samoch. jeden kupiony, teraz drugi kupujemy dla Nikosia. orbitreka bym chciala bo tylek plaski jak w lubelskiem;-) no i ten aparat bym chciala (no i pare rzeczy do domu kupic, typu obraz, zegar a to tez kosztuje...) no i niby mamy kase na to ale.... m auto kupil no i trzeba bedzie pozyczyc bo trzeba doplacic do naszego... no i bez tych wydatkow bysmy dlugu nie mieli, a auto mamy dobre!! tylko M córce jeepa kupil!! ogromnego!!! 2 miejsca parkingowe malo!!! masakra!!!!!!!!!!!! chlopy sa glupie:( z drugiej strony okazja niesamowita, bo malo doplacimy a mamy 2 lata nowsze no i wielki wypas...takze dół finansowy bedzie trwal...

hehe, serio? dla mnie okazja, bo ja 2200 placilam za niego 3 lata temu ;-) a auto jakie kupiliscie? :-) konkrety prosze, a nie jakies tam.

ja nie mialam co robic, to zabralam sie za wystawianie na allegro ciazowych i za malych ubran. jestem na etapie robienia zdjec. jakas masakra, ile tego. glupia ja. mam caly salon w ciuchach, a za poltorej godziny mam lekarza!

szkoda, bo chcialam Cie a wlasciwie Twoj aparat wykorzystac.
sprzedajemy mieszkanie narazie na wlasna reke i musimy zrobic zdjecia

mam ten sam problem. No nie opanowałam się i wsunęłam 3 kostki czekolady, a Mateo teraz ma buzię w groszki, qrde! Czekolada w kubeł, bo nie wytrzymam. z białkowców, to piłam tylko inkę z kozim mlekiem i jadłam masełko. Mam nadzieję, że to nie skaza, że tylko tą czekoladą tak nagrzeszyłam :sorry:

Mój mały od dzisiaj na Sub Simplexie jedzie i muszę go pochwalić, bo 2 godz wytrzymał na spacerze, nie musiałam sprintem gnać do domu z płaczącym krasnalem w wózku. Jupiiiiii :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
teraz po kapieli ubralam body rozmiar 62, i dekolt taki ze cycuszki gole i wyglada jakby byla w krotkich spodenkach, zdecydowanie za duze

Do góry