edit: mysle nad kupnem porzadnego aparatu foto, co polecacie? para się tu ktoś fotografiką choćby amatorsko?
laseczki wy się ogarnąć nie macie siły/czasu a ja dzisiaj: manicure, pedicure, peeling z efektem mikrodermabrazji plus jakies balsamy, maseczki i potem makijaż
- kosmetyczka byla
jeszcze spodnie musze sobie kupic, nie bede czekac az w swoje wejde bo to moze dlugo potrwac a musze w czyms chodzic nie?
byl kiedys, sto postow temu, poruszany temat chrzcin i prezentów. laski no ja wam zazdroszcze takich dylematów.... u mnie na chrzciny daje sie dresik albo jakies inne badziewie, ewentualnie 100 zł do koperty (EWENTUALNIE) i that;s it. takze nad lokatą nie ma co się zastanawiać
a, a ten dresik to od chrzestnej żeby nie było że sąsiadów zapraszamy
no ale cóż, nie dla prezentów sie to robi, jak kiedys pójdę na chrzciny to nie bede sie czuła zobowiązana przynajmniej;-) chociaż ja bym tak nie umiała
teraz w nd na komunie jedziemy i już mnie ciary przechodzą bo nie mam ochoty tam jechać
cała msza z trójką dzieci plus potem posiadówa rodzinna wrrrr, co jak i dlaczego mam robić wrrr, chyba sie zmyje na spacer z mloda i wroce po 4 godz....
please trzymajcie za mnie kciuki bo ja nie wiem czy to ptrzetrwam
hermionka marma nie ma trójki dzieci!!
ale świetnie daje sobie radę, to fakt;-) jest wręcz kandydatką na super mamę trójki dzieci
co do ubierania małej to moja dzisiaj body krótki rękaw i spodnie lnianie, cienkie... ale u nas upał, ja sie opalam a juz 18ta
dalej grzeje...
aenye dasz wiarę
-D zajebisty text) że ja nigdy się nie odchudzałam. wręcz przeciwnie co na dietę przeszłam to apetyt mi rósł hahah nie umiem i tyle. także porzuć te zacne zamiary bo jeszcze przytyjesz
buziak dla Ciebie i Twojego tyłeczka...