Koot
Fanka BB :)
Sunshine u mnie facet nie zdjae egazaminu, mam wrażenie,ze ucieka od nas. Całymi dniami w robocie, a wcale nie musi, wychodzi o 8 i wraca 23.30 i nie zartuje, na serio tyle siedzi. Ja w domu cały czas sama z dwójką i psem
(( Cholera mnie bierze i strasznie mi cięzko, a on zupełnie tego nie kuma....W weekendy zeby nie było to też pracuje, tylko całe noce, potem odsypia. Nie pomaga zupełnie przy dziecku,ani przy zwykłych domowych obowiązkach. Ja stałam się samotna, smutna, wpadam w deprechę.
Zeby nie pogłebiac stanu, jutro pedicure...walne sobie żelik, a co?!
Aenye my używalismy zawsze durex play, tego zwykłego, do masażu, bez jakiś ulepszaczy pt ciepło zimno. Nie uczula,a mokro jest
)
My pierwszy drugi raz za sobą, super było, ale teraz nie jest...atmosfera nie ta...nawet nie spimy razem.
Współczuję dziewczyny problemów dupnych....miałam w ciąży. Powodzenia.
Lenka trzymaj się mała, wspólczuje strasznie, mam nadzieję,że wszystko sie skończy szybko i w miare bezbolesnie.
Zeby nie pogłebiac stanu, jutro pedicure...walne sobie żelik, a co?!
Aenye my używalismy zawsze durex play, tego zwykłego, do masażu, bez jakiś ulepszaczy pt ciepło zimno. Nie uczula,a mokro jest
My pierwszy drugi raz za sobą, super było, ale teraz nie jest...atmosfera nie ta...nawet nie spimy razem.
Współczuję dziewczyny problemów dupnych....miałam w ciąży. Powodzenia.
Lenka trzymaj się mała, wspólczuje strasznie, mam nadzieję,że wszystko sie skończy szybko i w miare bezbolesnie.