hahah teściowe! no ja to mam spokój. moj amieszka 5 min.samochodem, pol godz na nogach a moje dziecko widziala raz przez 5 min i ma to wszystko w d...
no i luzzzzz łaski bzy!
małż....hmm no spoko, raz go kocham raz nienawidzę i on chyba też tak ma...
bylam u lekarzal! MLODA WAŻY 4850 g
normalnie!! super
pucuś malutki. zasmoczkowalam ją! jak M sie ucieszyl ze sie na smoczka zdecydowalam. mielismy w domu aventa-dostalismy za free w jakiejs paczce, ale ja bym chciala TT kupic, ciekawe czy przyjmie.... zobaczymy...
teraz śpi w ogrodzie... wczoraj też 4 godz.
shannonka kciukasy
aenye no ja tez sie dzisiaj zastanawialam jak ubrac dziecko... w aucie cieplo, na polku wietrznie...
ktos tam kiedys pisal o klimie...ja uzywam w samochodzie.
lepsze to niz spocone dziecko potem jak wyjdzie z auta na wiatr, albo jezscze gorzej otwarte okno... nie daje of course na 15 stopni ale 19st.mam ustawione i przy chlopakach od zawsze uzywam w aucie i jest ok. wazne zeby roznica temp na zewnatrz i wewnatrz nei byla zbyt duza no i odgrzybianie i czyszczenie klimy obowiazkowo co wiosne
no i dodatkowy kg spadł, teraz 61 zaraz śmigam suwaczek przesunąć
pandora ja moją uczę wózka. jak zaśnie i ją włożę to czasem pośpi już potem 3 godz. ale tak zebym połozyła i lezala to nawet bujanie nie pomaga...ale sie nauczy, Mlody tez musial sei nauczyc...
wiecie co, mloda od 2 czy 3 dni na cycu non stop wisiala dzien i noc! a dzisiaj mniej od rana i cycki mi roznosi...tak swedzi w srodku
i nareszcie twarde bo caly czas jakby puste byly, ale mleko lecialo wiec sie nie martwilam...
no i zamowilismy LEFAXIN u kumpla co do austrii jezdzi
to taki sab simplex, przy Nikosiu podzialal rewelacyjnie
ale kolki mloda ma z zapowietrzania sie, bo ma katar i jak pije z piersi to powietrze lyka buzinką... jak spokojnie pije to nie ma problemu...
dobra tyle ode mnie.
buziak i milego dzionka...
edit;
marma sto lat z okazji miesiecznicy
asiunia a w książce o spaniu co to od hatorskiej mailem dostalam jest napisane ze do 5go roku zycia powinna byc drzemka, chocby pol godz!! i badz tu czlowiek madry