reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam
Noc nawet niezla ( 2,4,6 i potem jeszcze do 8 spalysmy), wczorajszy dzien potworny tylko cyc i cyc, dzisiaj tez chciala taki miec dzien ale sie nie dalam. Biore na rece pochodze, pobujam zasypia i do lozeczka po 5-7 probach zasnela i spi juz godz :-), zdazylam sie wykapac a teraz maz mi pasemka robi :-)
Mitaginka- fajnie, ze juz jestes aktywnie z nami
Koot- wspulczuje napewno maz tak nie mysli- moja 14-sto letnia corka czasami w klutni tak o sobie powie wiec wiem jak to boli :-(

a mialam niezly sen:
snilo mi sie ze mnie swedzi lewy sutek i nie moge sie podrapac i tak pulsuje strasznie, obudzilam sie a mala ssala wlasnie :-),

witam. Mam pytanie czy mówi Wam coś hipotonia nerki? u mojego małego wykryli na usg i zaczęłam się martwić .

Ostatnia edycja:
chodziło ci pewnie o hipotonię nerek jest poszerzenie kielichów nerkowych jeśli jest nieduze to powinno samo zniknąć, najlepiej porozmawiaj o tym z lekarzem i on oceni i powie ci dokładnie jak to wyglada u małego :)

Morgaine dziekuje Ci bardzo ale nie wiem z jakiego powodu mialabym byc majowka :-p
Koot wspolczuje rozmowy z m troche przesadzil ze slowami :-( zycze zebys szybko zapomniala a on napewno przemyslal i zmienil podejscie
Mitaginko widze ze Martynka potrafi byc "aniolkiem" oby czesciej :-)
Shanonka oczywiscie ze kwietniowka jakzeby inaczej :-)
moje dziecko wlasnie przysnelo a ja czekam na polozna..oczywiscie miala przyjsc rano a przyjdzie nie wiadomo kiedy..jak nie przyjdzie do nastepnego karmienia to mam ja gdzies ide na spacer...

sorry:* ja nie wiem jak to się stało;-)
ducha no wiem że 5 zostało, wilmka (wilmek'a ?:confused: jak Cie odmienić wilmek?;-) ) wsadziłam tam na siłę...matko z córką...dalej was tak dużo że nie da się policzyć i spamiętać:-D ale tak serio to życzę żeby się zaczęło! dzisiaj! ~wszystkie naraz!

mitaginka no i super! tak trzymać~! coś czuję że masz złote dziecko, tylko jeszcze o tym nie wiesz;-)

baby chodzący leksykon;-) jakby co, to ja tylko do Ciebie z pytaniami:-D
no to dobra, co oznaczają takie podskórne kropeczki....obsypane czółko, a rano widzę że też koło oczka... no co?;-p godoj mi tu zara....

ja wnerw...na męża. płakać mi się chce! ale się powstrzymać muszę:-( cholera, nawet we własnym domu się muszę powstrzymywać!!!
wkurza mnie i tyle....poproszę o nowszy model!

kurczę, podziwiam, że wiedzialaś, że chodzi akurat o brzuszek...ja nie umiem tego rozróżniać, nie wiem, kiedy o co chodzi :(

Ty tez bedziesz niebawem wiedziala, trzeba obserwowac maluszka, moja akurat sie prezyla i nóżki podkurczala stad wiedzialam ze brzuszek. Nic sie nie martw, jestescie dorpiero z ninią trzy tygodnie razem, trzeba czasu zeby sie zrozumiec, drugim dzieckiem jest latwiej to dlatego sie madrze ale z Olkiem terz mialam ciezkie dni;-)

sorry:* ja nie wiem jak to się stało;-)
ducha no wiem że 5 zostało, wilmka (wilmek'a ?:confused: jak Cie odmienić wilmek?;-) ) wsadziłam tam na siłę...matko z córką...dalej was tak dużo że nie da się policzyć i spamiętać:-D ale tak serio to życzę żeby się zaczęło! dzisiaj! ~wszystkie naraz!

mitaginka no i super! tak trzymać~! coś czuję że masz złote dziecko, tylko jeszcze o tym nie wiesz;-)

baby chodzący leksykon;-) jakby co, to ja tylko do Ciebie z pytaniami:-D
no to dobra, co oznaczają takie podskórne kropeczki....obsypane czółko, a rano widzę że też koło oczka... no co?;-p godoj mi tu zara....

ja wnerw...na męża. płakać mi się chce! ale się powstrzymać muszę:-( cholera, nawet we własnym domu się muszę powstrzymywać!!!
wkurza mnie i tyle....poproszę o nowszy model!

Niunia bardzo mozliwe, że to trądzik niemowlęcy nie leczy sie tego i samo mija :)

reklama
morgaine no nie wiem, czy takie złote dziecko :p już się obudziła o 12:00, nakarmiłam i spać nie chce, tylko płacze...M. ja nosi i próbuje sprowokować do spania, ale coś nie wychodzi :/
pewnie teraz już do wieczora nie zaśnie :/

Do góry