..aenye
Mama grudniowa'06
jeszcze napisze, ze moi chlopcy maja super stosunek do brata :-) krzycza na mnie, jak tylko dzidzia zaplacze: "mama, dzidzia placze! daj jej smoczek!" albo sami na wyscigi daja mu smoka ;-) i bujaja fotelikiem albo bujaczkiem, zalezy, gdzie maly jest :-) jenysku, uwielbiam ich! Maksio jest moze ciut zazdrosny, ale objawia sie to tylko czestszym obrazaniem sie i lekkim pieszczeniem sie ze soba, poza tym ok :-) a Fiol w ogole luzik.
Fiol mnie zabil wczoraj prosba, zebym mu dala mleka z cycusia ;-) ale nie chcial pic 'sciagnietego' z kubka - centralnie z cycka mu sie zamarzylo ;-) no nie ;-) nie bylam na to przygotowana!
.h i 6juod,hk,pi7e cv b - to pozdrowienia od moich synow, obaj naraz sie dorwali do klawiatury ;-)
buziaki!!!
i jeny, jak mi zal klaudencji :-( strasznie musi sie czuc, ze oddzielona od malego.. kurka :-( strasznie :-(
Fiol mnie zabil wczoraj prosba, zebym mu dala mleka z cycusia ;-) ale nie chcial pic 'sciagnietego' z kubka - centralnie z cycka mu sie zamarzylo ;-) no nie ;-) nie bylam na to przygotowana!
.h i 6juod,hk,pi7e cv b - to pozdrowienia od moich synow, obaj naraz sie dorwali do klawiatury ;-)
buziaki!!!
i jeny, jak mi zal klaudencji :-( strasznie musi sie czuc, ze oddzielona od malego.. kurka :-( strasznie :-(