reklama
witam :-)
Sunshine kciukasy oczywiscie zacisniete
ciekawe kto jeszcze pojechal w nocy na porodowke a sie nie przyznaje? antonina acronka anisad?? :-)
ducha zrezygnowalas z dalszych prob z olejkiem?
ja wlasnie jem sniadanko...na 11 do poloznej...za bardzo nie wierze ze mi powie cos co mnie ucieszy ale jakas cicha nadzieje mam...szkoda ze nie mam tej samej poloznej co z mlodym...
Morgaine grzeczna Twoja mala moj mlody zawsze wstawal o jakichs nieprzyzwoitych godzinach ;-)
Sunshine kciukasy oczywiscie zacisniete
ciekawe kto jeszcze pojechal w nocy na porodowke a sie nie przyznaje? antonina acronka anisad?? :-)
ducha zrezygnowalas z dalszych prob z olejkiem?
ja wlasnie jem sniadanko...na 11 do poloznej...za bardzo nie wierze ze mi powie cos co mnie ucieszy ale jakas cicha nadzieje mam...szkoda ze nie mam tej samej poloznej co z mlodym...
Morgaine grzeczna Twoja mala moj mlody zawsze wstawal o jakichs nieprzyzwoitych godzinach ;-)
Marma 3 tygodnie to jest minimum. nawet jak jest na opakowaniu napisane 4 tyg. to mi lekarka powiedziala ze od 3 w mniejszej dawce mozna. a od 3 tyg. typowo jest Infacol, ma on tą samą substancję co sab simplex tylko w mniejszej dawce, temu nie działa na wiele dzieci;-)
mi przy Młodym na kolki pomógł smoczek albo dawałam go na rękę swoją na brzuszek, tzn dłoń na brzuszku i chodziłam z nim, wtedy naturalnie masuje się rbzuszek i dzidzia się uspokaja. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi z tym noszeniem....nie umiem tego opisac...
aha a kuzynka mi jeszcze mówiła, że dobrze jest jak podajesz pierś, po paru łykach wyciągnąć ją z buzi dziecka i ponownie włożyć, bo dziecię jak b. głodne to za szybko się tego tłustego naje....
mi przy Młodym na kolki pomógł smoczek albo dawałam go na rękę swoją na brzuszek, tzn dłoń na brzuszku i chodziłam z nim, wtedy naturalnie masuje się rbzuszek i dzidzia się uspokaja. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi z tym noszeniem....nie umiem tego opisac...
aha a kuzynka mi jeszcze mówiła, że dobrze jest jak podajesz pierś, po paru łykach wyciągnąć ją z buzi dziecka i ponownie włożyć, bo dziecię jak b. głodne to za szybko się tego tłustego naje....
A
asiunia876
Gość
u nas wczoraj od rana sie babrało, az mame wzywalam zeby szybko przyjechala zobaczyc co sie z tym dzieje, po czym po poludniu malutki obsiusial sie na przewijaku i jak wycieralam i przebieralam go, odwracam sie a klamerki nie ma boszz myslalam ze urwalam, ale nie sam odpadl. Martwilam sie co teraz z ta ropka ktora widze i krewka, a wieczorem patrze i juz zaschniety zostal sam strupekbabrze nam sie pepek :-(
wszystkie wypisy i ksiazeczka w samochodzie u mamy :-(
dzwonilam do przychodni mam rano podejsc moze mnie ktos przyjmie :-(
My dzis w nocy uzylismy 5kropelek bo juz byla masakra... mlody zasnal o 12 i obudzil sie dopiero po 5ranodziewczyny czy wie może któraś od kiedy można stosować sab simplex? u nas kolki....
ducha
Tymciowa mama :)
willmek, oszalałaś?! Nigdy więcej nie użyję tego oleju . Rzygać to mi sie nie chce, już sie wystarczająco narzygałam w tej ciąży ;-).
A my dzisiaj spadamy na święta do awarii internetu, więc baaardzo rzadko będę do Was zaglądała, pewnie głównie tylko na wątek smsowy, ale cóż, z techniką nie wygrasz .
A my dzisiaj spadamy na święta do awarii internetu, więc baaardzo rzadko będę do Was zaglądała, pewnie głównie tylko na wątek smsowy, ale cóż, z techniką nie wygrasz .
Ducha, to my obydwie mamy taki świąteczny termin:-), ja piątek a Ty sobotę. To może choć jajka zdążysz poświęcić
A może urodzimy w niedzielę wielkanocną, już tak w nocy, z niedzieli na poniedziałek, to prawie po świętach a jak nam wody odejdą w poniedziałkowy śmingus dyngus to też śmiesznie będzie;-)Co Ty na to?
A może urodzimy w niedzielę wielkanocną, już tak w nocy, z niedzieli na poniedziałek, to prawie po świętach a jak nam wody odejdą w poniedziałkowy śmingus dyngus to też śmiesznie będzie;-)Co Ty na to?
reklama
*emi*25
teraz podwójna mamusia
Dzień Dobry !
I dziś nastał TEN dzień a tu jak makiem zasiał,chodź o 2 w nocy tak mnie na dość długo stwardniał brzuch z bólem miesiączkowym że aż do kibelka mnie pognało,zresztą wczoraj cały dzień tak chodziłam sie wypróżniać i ból pod wieczór miednicy i okolic,ale i co z tego jak nic nie ma ... eetam, jutro na IP mam być lekarz powiedział jak dziś się nie ruszy a się nie ruszy bo jak raptem cud by musiał się stać .
bardzo kozacka pogoda , wózeczek mamy super jest , Sandra wychodź !!!.
I dziś nastał TEN dzień a tu jak makiem zasiał,chodź o 2 w nocy tak mnie na dość długo stwardniał brzuch z bólem miesiączkowym że aż do kibelka mnie pognało,zresztą wczoraj cały dzień tak chodziłam sie wypróżniać i ból pod wieczór miednicy i okolic,ale i co z tego jak nic nie ma ... eetam, jutro na IP mam być lekarz powiedział jak dziś się nie ruszy a się nie ruszy bo jak raptem cud by musiał się stać .
bardzo kozacka pogoda , wózeczek mamy super jest , Sandra wychodź !!!.
Podziel się: