reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Podczytywałam was dziewczyny, już robi się późno. idę spać. raczej spróbuję zasnąć. Jutro do szpitala na CC. Trzymajcie kciuki.
Trochę boję się jak to będzie. Mała rusza się tak słodko w brzuszku, cieszę się tym teraz jeszcze bardziej, temu uczuciu, że moja córcia jest w tej chwili jeszcze cała moja i tylko moja. Jutro już pojawi się i zacznie żyć swoim życiem... Będę jej bardzo potrzebna, ale już nie tak jak teraz:)))) Oby tylko była zdrowa...

No już zmykam, bo zaczynam pociągać nosem...:zawstydzona/y:

dzień dobry śpiochy :-)

ostatnia i pierwsza? reszta się już rozpakowała?
nie pochwaliłam się Wam, że przedwczoraj wieczorem miałam jednego skurcza :-D taki marny tylko na dole no i przeszedł szybko i nie wrócił, ale zawsze to coś :-D

trzymam kciuki za dzisiaj rodzące i te mające wizyty, za mamuśki też, pewnie będzie ładna pogoda na spacerki :-)

pora na kakao ;-)

Witam się porannie!
Musiałam doczytać i zobaczyć kto urodził. Moja noc fatalna, tak mnie boli kręgosłup i biodra, nadal nie moge chodzić. Jade na masaz na 11....

Kozica i Jankesowa rozpakowane!!! Gratulacje!!!! To jaka była ta kolejność???;-) Kto dziś rodzi?

O rety!!!!!!!! :szok: Jestem pierwsza- nie wierzę!!!!!!!!
Tak więc dzień dobry :-).

sunshine baby
, trzymam kciukasy z całych sił!!!!!!

hahahaha :-D:-D:-D, jednak nie pierwsza, czyli wszystko w normie, bo już się wystraszyłam :baffled:.

reklama
edit: pierwsze co zrobilam rano, tzn tu na bb, to zmiana suwaczka wagowego:-D kolejne 1,5kg mniej i 4cm w talii!!! normalnie jest najdzieja!!

nati wy juz tak wczesnie na nogach, z domu wybywacie?
moja królewna jeszcze śpi:-D
ale ona tak ma że śpi do 8-9 gdiześ od 4 nad ranem a w nocy REGULARNIE CO DO MINUTY co 2,5 godz. najlepsze jest to ze sei budzi, a wcale nie chce cyca tylko zebym gowyciagnela i sobie przy nim lezec. a nad ranem jak nie wyciagam bo czekam az sie obudzi to spi do 9!!
wiec w nocy nie bede wyciagac cyca tylko czekac na...placz?? no nie wiem, bo jak sie rusza i stęka a wyciagne cyca to jeszcze pol godz. przy nim spi i nie pije...i tak spimy razem z odslonietym cycem;-) sprobuje tej nocy nie reagowac od razu...w koncu jest ze mną w łóżku, nie w łóżeczku:-D

sunshine no to juz trzymamy kciuki nasze wszystkie:-) niedługo kolejne bejbe, może jeszcze dwie do kompletu co?

buzka, milego dnia i milego rozpakowywania;-)

Do góry