reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
laski, nie nakręcamy się!

Choć ja też już u kresu, nawet przysiady zaczełam robić :) I o oleju rycynowym czytałam i kombinuje jak tylko mogę to staram sie nad soba panować:) paradoks jakiś :) strasznie chce żeby sie juz zaczęło!!!!!!!

kurcze chyba kazda z nas te, co zostały,....już tylko żyje jak na szpilkach i czeka na najmniejszy sygnał, doszukuje sie wszystkiego...ja to juz doszłąm do takiego etapu że jak sie obudziłam dziś po całej nocy przespanej to normalnie byłam zła że mnie nic w nocy nie bolało, że taka noc spokojna, no głupoty totalne mam w głowie, ..... ale jak tu nie myśleć???..

jak któraś znajdzie sposób to sie prosze podzielić ;-)

antonina no dokładniusio! mnie tylko strasznie boli zaraz pod żebrem prawym, to wątroba albo trzustka. Normalnie pali mnie żywym ogniem od środka w tym miejscu. i zastanawiam sie tylko czy ten ból ma związek z moją cholestazą, czy powinnam sie niepokoić czy nie. Nie chce dzwonić do gina, bo zawsze jak mu mówie, że coś mnie boli to on mówi że to normalne i zeby się nie przejmować. Generalnie to czuje że by to zlał.. Innymi bólami sie nie przejmuje, a ten jakoś tak mnie niepokoi, i nie wiem czy tylko ja tak mam czy nie...
Ależ zagmatwałam, mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi:)

antonina no dokładniusio! mnie tylko strasznie boli zaraz pod żebrem prawym, to wątroba albo trzustka. Normalnie pali mnie żywym ogniem od środka w tym miejscu. i zastanawiam sie tylko czy ten ból ma związek z moją cholestazą, czy powinnam sie niepokoić czy nie. Nie chce dzwonić do gina, bo zawsze jak mu mówie, że coś mnie boli to on mówi że to normalne i zeby się nie przejmować. Generalnie to czuje że by to zlał.. Innymi bólami sie nie przejmuje, a ten jakoś tak mnie niepokoi, i nie wiem czy tylko ja tak mam czy nie...
Ależ zagmatwałam, mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi:)

wiesz co jedyne co mi przychodzi do głowy to że Ci dzidziuś gdzieś tam uciska , nie martw sie mój gin też na wszystko co mówie to że NORMALNE i zawsze mam jakieś obiekcje czy do niego dzwonic

może i tak, może i uciska tylko....
wykombinowałam że jadę sobie jutro na ..................... ktg:) na zakupach już byłam, nie pomogło, więc może ktg pomoże:-D

może i tak, może i uciska tylko....
wykombinowałam że jadę sobie jutro na ..................... ktg:) na zakupach już byłam, nie pomogło, więc może ktg pomoże:-D

wiesz co rozmawiałam dziś prez tel z kolezanką która niedawno urodziła i mówiła ze sama była świadkiem jak pani przyszła na ktg i zaczeły sie skurcze i już została i ..........urodziła:-D także wiesz...
ja z tym wiekszym podnieceniem oczekuje na niedziele, hehe,

z nieba mi spadłaś, pisz tak do mnie jeszcze :-D
u mnie to jakos tak dziwnie, tzn ja jakaś dziwna jestem.. Generalnie to mam cykora ogólnego jak pomyslę że w poniedziałek może być już po, bo to ostatni weekend, ostatnie trzy dni..i mogłabym w sumie przecież jeszcze pochodzić.. A z drugiej strony już chyba tak się nakręciłam że inaczej nie umiem. Śmiać mi się chce z samej siebie! I dobijające jest jeszcze to, że tyle dziewczyn już urodziło i nagle zrobiła sie tu taaaaaaaka pustka. A ja na prawde nie chce być ostatnia;-)

Mnie juz bierze totalne zalamanie znowu mi goraco jak chole***** nic mnie nie boli zero skurczu nic.... do tego boje sie porodu zeby wszystko poszlo jak nalezy boje sie o malego :-( dola mam wszyscy dzownia sie pytac a ja juz szalu dostaje normalnie jak jeszcze jeden telefon zadzwoni ide sie gdzies przejsc albo co

kurcze nie do zniesienia jestem dzis sama ze soba nie moge wytrzymac nie bede juz wam tutaj smecic dzis...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry