Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
mi jak na razie nie brakuje, marzę o wyspaniu sie :-) a oni se poradzą hehehehmm, a jak te chłopy nasze poradzą sobie jak my z połogu będziemy. ciekawe czy nam też będzie seksu brakować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi jak na razie nie brakuje, marzę o wyspaniu sie :-) a oni se poradzą hehehehmm, a jak te chłopy nasze poradzą sobie jak my z połogu będziemy. ciekawe czy nam też będzie seksu brakować?
jankesowa - No właśnie to fiku miku to by było apetycznie a tak - no cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....acronka ja tak mialam co jechalam do tessciowej i babci M za kazdym razem teksty ze gruba jestem ze jaki ja duzy brzuch juz mam itp itd nosz przeciez to co mam zrobic jak taki brzuch mam ??? szczupla nigdy nie bylam , do tego komenatrze jak sie dowiedzieli jaka wage ma maly ze lepiej zeby mniejszy byl a nie taki duzy.... same nie wiedza czego by chcialy musialam raz porzadnie im wszystko wygarnac i sie skonczylo gadanie...
nudzi mi sie.... nie mam co robic.... dupa mnie od siedzenia boli juz niemilosiernie
Moj to wiesz niby chce sexu ale widac ze chodzilo by mu o taki jak kiedys wiadomo fiku miku a nie slonicowy
super wieści od rana, tyko największe gaduły forumowe się rozpakowały, smutniej będzie;-)
ja całe szczęście nie muszę już dokarmiać małej, pierwsze dni były tragiczne, cycki puste a ona głodnahehe a teraz śpi smacznie w moim łóżku, tatuś pojechał na szkolenie i same urzędujemy sobie też uwielbiana cycku siedzieć, ale jak niektórzy piszą,że ich maluchy co godzinę, to nie jest tak źle jeszcze, ona czasem ze 3 pospać potrafi;-)
baby a powiedz jak tam z dietą? wprowadzasz powoli , normalnie jadasz prawie czy ograniczasz ryzykowne produkty?