reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dragonfly, a jak Ty sie uchowalas bez spakowanej torby jeszcze? :-D Moja tez juz czeka spakowana od 2 miesiecy i narazie tylko kurz lapie, bo Malej ni widu ni slychu. Bierz sie za pakowanie i to juz ;-)
Dziewczyny, nie pchac sie tak do tego rodzenia, bo tu kolejka jest... ;-)

reklama
dranissimo, zakupy dla małego zrobiłam też dwa miesiące temu. Wózek stoi rozłożony, gotowy do wyjazdu w teren, wszystko poprane, poprasowane. Ale do tej torby jakoś zawsze mi nie po drodze było. Jakoś tak wszystko u mnie od tyłka strony. Dla siebie jeszcze nie mam wszystkiego. Ale mam listę, co ma się znaleźć w torbie, w razie godziny 'zero'. :wściekła/y: Ale jestem zorganizowana...

Dla siebie jeszcze nie mam wszystkiego. Ale mam listę, co ma się znaleźć w torbie, w razie godziny 'zero'. :wściekła/y: Ale jestem zorganizowana...

Wiesz, to ze masz liste nic nie znaczy ;-) Potem w biegu, zapewne nie bedzie czasu na myslenie i wylapywanie z listy, co masz a czego nie ;-) Juz jestes blisko terminu wiec czas, by torby czekaly w pelnej gotowosci :-)

A no jasne, że nie :) Lista jest w razie jakby co, żeby tatuś wiedział co spakować, bo dla małego wszystko jest, a ja bym od biedy bez klapek i szlafroka przeżyła. No ale jutro się spakuję jednak, bo po co się stresować, a poza tym F jest dalej w Chorwacji w robocie, więc raczej nie przyleci w sekund pięć, żeby mi pomóc torbę pakować.
Także jutro się wezmę za to. Postanowione :)

SIET!!!!! dziewczyny, my tu gadu gadu o torbie, a mnie chyba właśnie wody odeszły. na oko tak 200-300 ml, zy to możliwe??!?!?!?! nic mnie nie boli, żadnych skurczów, nic, nada! tylko ten burzuch była taki mega twardy. Bez jaj lecę po torbę i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tam nie wiem, u mnie bez oznak zadnych...
Ale juz jestes na takim etapie, ze to moga byc wody, wiec torbe w lapki i do szpitala :-) Skurcze z tego co wiem, zaczna sie pozniej... Powodzonka! :-)

dzięki dranissimo, chyba tak zrobię. Ale mam speeda, małego rzeczy gotowe, teraz tylko moje, szybkie golenie i w drogę. Dałabym Wam znać, ale nie mam niczyjego numeru, więc pewnie dam znać po powrocie, albo jeśli okaże się, że to fałszywy alarm był.

dragonek trzymam kciuki!

u mnie pierwsze oznaki porodowe. odchodzi czopek:tak::-D no w końcu coś się dzieje, bo to czas najwyższy! ale jak to nic nie da, to w czwartek wywołanie.

torby ja mam w autku spakowane już.

asiunia i co w końcu z obiadkiem wyszło?;-)

acronka mój też mnie potrafi nie źle z tymi fajkami wkur**ć. chociaż po części go rozumiem, sama paliłam, ale zasad mógłby się trzymać.

no ja lecę spaciu. może w końcu coś się zacznie dziać

reklama
witam wczesnym rankiem:-)
m chce zebym z nim pojechala cos zalatwic pobudka o 6 brrr...jak wstaje sama o tej porze to ok ale jak budzi mnie budzik to niekoniecznie ;-)
bardzo sie ciesze ze aenye juz urodzila chociaz nie bylo latwo...chyba zaczynam sie bac :-(
skorupka to zycze zebys zdazyla przed wywolaniem :tak:

Do góry