reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia, To Ty też już jutro???
nie jutro, po jutrze :-D jutro odstapie aenye, skrzyneczce i moze wilmek :-D
asiunia w kwestii formalnej :-p jak urodzisz przede mna to kto mojego smsa wrzuci nooo? a jak ja przed Toba to 4godzinki i bede w domku i juz gotowa do przekazywania informacji :-D nie badz taka pozwol urodzic jutro :-p

smsy od aenye boskie asiuni Ty nie mozesz spac musisz przekazywac wiadomosci na biezaco :-D
oki pozwalam. Rodz kobieto i wracaj :-D
no a z aenye to pewnie sie nie wyspie :-) ale co tam musze sie wprawic w nocne nie spanie... Boszzz wogole to ostatnia noc kiedy sie wyspie bo jutro to chyba bede kilometry z nerwow robic... Lepiej jak sie nie zna dnia ani godziny :-) wierzcie...

spokojnie...w każdej chwili można dokupić...z resztą chyba narazie przerwa...reszta w drugiej polowie kwietnia heheh może za to szybciej cię "złapie"... bo u mnie torba od 3dni w drzwiach i odtąd cisza.... :D

nie jutro, po jutrze :-D jutro odstapie aenye, skrzyneczce i moze wilmek :-D

oki pozwalam. Rodz kobieto i wracaj :-D
no a z aenye to pewnie sie nie wyspie :-) ale co tam musze sie wprawic w nocne nie spanie... Boszzz wogole to ostatnia noc kiedy sie wyspie bo jutro to chyba bede kilometry z nerwow robic... Lepiej jak sie nie zna dnia ani godziny :-) wierzcie...

dzieki dobra kobieto :-D
wierze ze lepiej jak sie nie zna jak z mlodym mialam wyznaczony dzien na wywolanie to nocka oczywiscie nieprzespana byla
dragonfly no to pojechalas po bandzie z ta torba pakuj sie kobieto bo nie znasz dnia ani godziny :-D
potem w skurczach zapakujesz np bodziaki bez spiochow dla malucha i sie na Ciebie obrazi :-D

Komukolwiek 'spelnila' sie jakas wrozba dotyczaca porodu? :-D Ja mialam na dzis kolejny tetrmin od anisad... :-D Smichem chichem, ale to juz nie zabawne...
Jutro kolejna bezsensowna wizyta...
Ale przynajmniej cos sie zaczelo dziac u mnie - nogi mi puchna w kostkach :-D Moje pierwsze objawy ciazy, jeszcze kilka miechow i cos moze ruszy :-D

Komukolwiek 'spelnila' sie jakas wrozba dotyczaca porodu? :-D
mi sie spelni ta wrozba z wachadelka czy czegos tam ktora powiedziala ze 14ty bedzie moj, a potem poszlam do szpitala i wyznaczyli mi CC na 14go :-D

wilmek, no wlasnie tego sie obawiam ze nie pospie, bo mnie juz teraz motyle w brzuchu biora na sama mysl, a jutro to mam taki plan dnia (posprzatac na cacy, zrobic obiad na 2 dni, pojechac na zakupy, dopakowac wszystko do torby) ze o niczym innym myslec nie bede.... Buuu...

ja na dziś miałam wróżony przez duche...hehe ale odrazu mówiłam że nie wierze wiec pewnie dlatego cisza :D...
ehhh na każdego przyjedzie pora..pytanie tylko kiedy??!!

to co Ty robilas przez 9miesiecy :-D hahaha jutro obowiazkowo sie pakujesz, bo po dupsku dostaniesz :-D :-D

Asiunia, postaram się spakować jutro, tak szybko jak tylko wrócę z uniwerku, jak przystało na odpowiedzialną przyszłą mamusię :rofl2: Już mi się śniło, że zaczęłam rodzić na wykładzie i autobusem się wlokłam rodząca do domu, żeby torbę spakować :szok:

klaudencja, skoro torba pod drzwiami nie działa, to może przełóż pod okno :-D;-)

Co do wróżb, to chyba działają w drugą stronę. "Kiedy na pewno nie urodzę?"

reklama
chyba torby pochowam do szafy ehhe to może coś się ruszy a póki co trzeba chyba iść spać bo z czekania takiego nic nie wyniknie a tak odpocznie człowiek chociaż i czas szybciej zleci :) dobrej nocki!!

Do góry