reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia, To Ty też już jutro???
nie jutro, po jutrze :-D jutro odstapie aenye, skrzyneczce i moze wilmek :-D
asiunia w kwestii formalnej :-p jak urodzisz przede mna to kto mojego smsa wrzuci nooo? a jak ja przed Toba to 4godzinki i bede w domku i juz gotowa do przekazywania informacji :-D nie badz taka pozwol urodzic jutro :-p

smsy od aenye boskie asiuni Ty nie mozesz spac musisz przekazywac wiadomosci na biezaco :-D
oki pozwalam. Rodz kobieto i wracaj :-D
no a z aenye to pewnie sie nie wyspie :-) ale co tam musze sie wprawic w nocne nie spanie... Boszzz wogole to ostatnia noc kiedy sie wyspie bo jutro to chyba bede kilometry z nerwow robic... Lepiej jak sie nie zna dnia ani godziny :-) wierzcie...

spokojnie...w każdej chwili można dokupić...z resztą chyba narazie przerwa...reszta w drugiej polowie kwietnia heheh może za to szybciej cię "złapie"... bo u mnie torba od 3dni w drzwiach i odtąd cisza.... :D

nie jutro, po jutrze :-D jutro odstapie aenye, skrzyneczce i moze wilmek :-D

oki pozwalam. Rodz kobieto i wracaj :-D
no a z aenye to pewnie sie nie wyspie :-) ale co tam musze sie wprawic w nocne nie spanie... Boszzz wogole to ostatnia noc kiedy sie wyspie bo jutro to chyba bede kilometry z nerwow robic... Lepiej jak sie nie zna dnia ani godziny :-) wierzcie...

dzieki dobra kobieto :-D
wierze ze lepiej jak sie nie zna jak z mlodym mialam wyznaczony dzien na wywolanie to nocka oczywiscie nieprzespana byla
dragonfly no to pojechalas po bandzie z ta torba pakuj sie kobieto bo nie znasz dnia ani godziny :-D
potem w skurczach zapakujesz np bodziaki bez spiochow dla malucha i sie na Ciebie obrazi :-D

Komukolwiek 'spelnila' sie jakas wrozba dotyczaca porodu? :-D Ja mialam na dzis kolejny tetrmin od anisad... :-D Smichem chichem, ale to juz nie zabawne...
Jutro kolejna bezsensowna wizyta...
Ale przynajmniej cos sie zaczelo dziac u mnie - nogi mi puchna w kostkach :-D Moje pierwsze objawy ciazy, jeszcze kilka miechow i cos moze ruszy :-D

Komukolwiek 'spelnila' sie jakas wrozba dotyczaca porodu? :-D
mi sie spelni ta wrozba z wachadelka czy czegos tam ktora powiedziala ze 14ty bedzie moj, a potem poszlam do szpitala i wyznaczyli mi CC na 14go :-D

wilmek, no wlasnie tego sie obawiam ze nie pospie, bo mnie juz teraz motyle w brzuchu biora na sama mysl, a jutro to mam taki plan dnia (posprzatac na cacy, zrobic obiad na 2 dni, pojechac na zakupy, dopakowac wszystko do torby) ze o niczym innym myslec nie bede.... Buuu...

ja na dziś miałam wróżony przez duche...hehe ale odrazu mówiłam że nie wierze wiec pewnie dlatego cisza :D...
ehhh na każdego przyjedzie pora..pytanie tylko kiedy??!!

to co Ty robilas przez 9miesiecy :-D hahaha jutro obowiazkowo sie pakujesz, bo po dupsku dostaniesz :-D :-D

Asiunia, postaram się spakować jutro, tak szybko jak tylko wrócę z uniwerku, jak przystało na odpowiedzialną przyszłą mamusię :rofl2: Już mi się śniło, że zaczęłam rodzić na wykładzie i autobusem się wlokłam rodząca do domu, żeby torbę spakować :szok:

klaudencja, skoro torba pod drzwiami nie działa, to może przełóż pod okno :-D;-)

Co do wróżb, to chyba działają w drugą stronę. "Kiedy na pewno nie urodzę?"

reklama
chyba torby pochowam do szafy ehhe to może coś się ruszy a póki co trzeba chyba iść spać bo z czekania takiego nic nie wyniknie a tak odpocznie człowiek chociaż i czas szybciej zleci :) dobrej nocki!!

Do góry