reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej, babeczki, wstalam dopiero godzine temu :-) synek normalnie dal mi pospac, szok. ogladal bajki, dobrze, ze rano mu dalam sniadanie, hehe, bo czulabym sie koszmarnie ;-)

dranissimo
, to jest masakra.. nie spodziewalam sie, w najgorszych snach, ze sie przeterminuje!!! matko. a tu nic nie zapowiada akcji - cieplo mi ciagle, nadal mam zwykle uplawy, czuje sie jakby nigdy nic, a maly skacze w brzuchu, ze szok.. do dupy z takim rodzeniem. a najgorsze, ze nakrecilam sie strasznie wczoraj, no doslownie oboje z mezem juz prawie dzwonilismy do rodzicow, zeby zajeli sie mlodymi. nawet w nocy do morgaine esa wyslalam :p

nosz kurcze, idealne byly te skurcze, takie jak zapamietalam, tylko cos sie nie rozkrecaly. nawet mega goraca kapiel wzielam i nie przeszly.. i w koncu o 2.30 zasnelam, myslac, ze silne skurcze mnie obudza przeciez. i jakos nie obudzily :-( cholera jasna, no. a teraz nic. plakac mi sie chce normalnie. ogolona jestem i zrobiona juz, kuzwa, znowu bede musiala sie szykowac ;-) sieeeeeeeeeeeeeet.

nie mam dobrego nastroju i najchetniej zamule dzis w lozku :-( nie chce mi sie nic, nawet zakupow, a obiad mam do zrobienia, tak mi sie chce, ze k...mac. :-(

margola- ja pilam to paskudztwo ( wyjatkowo mi nie smakuje) przez tydz. jak pilam to po pol godz mialam skurcze i dalej nic. Ale próbuj moze na Ciebie podziala.

tez tak uwazam, pozatym jak wpisuje swoje wymiary to mi proponuja 80D, mam w tej chwili triumpha do karmienia 80F i ledwo sie mieszcze :-(
ogadalam otatnio program o zmniejszaniu biustu i tam byla kobieta co chciala zmniejszyc bo miala 98cm ja mam juz 102, ale chyba wiecej nie bedzie??
Mnie wyszło 80D lub DD. A taki rozmiar to ja nosiłam 2 miesiace temu, więc o co kaman? No i cenowo też przesadzili.

Z tym autobusem to dobre, ale ja bym nie liczyła na zniżki do końca życia.Zmieni się prezes mpk i po zniżkach. To już lepiej jakieś CH albo supermarket bo się na wyprawkę załapiesz - pieluchy, fotelik itp.

reklama
NO I DUPA BLADA!!! ja chyba nigdy nie urodzę:-:)sad::frown:
kazali mi wracać do domu. kolejny lekarz, kolejny termin wymyślony dla mojego porodu:wściekła/y: tym razem jak nie urodzę sama do 14 mam się znowu zgłosić z pełnym ekwipunkiem na wywołanie.
nosz niech ich coś pier****ie! ja mam już dość:-(
jestem zła, śpiąca, głodna i sfrustrowana. chyba nigdy nie doczekam się swojego Skarba:-(

Do góry