reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

witam!
u mnie też cisza...wczoraj w dzień była jakaś nadzieja a noc całkowicie spokojna jak nigdy...spało się super tylko 4razy do wc ale zaraz zasypiałam i nawet tych twardnien nie czułam... trzeba sie brac i jakies przysiady porobić może ruszy. czop juz chyba cały odszedł bo już sucho...

wszystkim "wypakowującym się" dziś życzę szybkiego i bezbolesnego spotkania z maluszkami :)
(ja też chce!!!!)

reklama
dzień dobry. jak się melduję to znaczy że dwupak :angry:
aknovi trzymam kciuki
zaraz wstawię sms od mitaginki:-( od 1 w nocy miala skurcze bolesne i zadnego postępu poza tym... :(

a nawet nie wiem co pisać
aenye to Twój wielki dzien przynajmniej wg anisad:-p
margola- morgaine wie co mówi ona teraz będzie na na obrotach x3

krótko a jakże treściwie :angry: ;-)

biedna mitaginka..jak ktos potrzebuje skurczy to nie ma a tak to sa :-(
aknovi tez juz troche lezy nie mogliby juz czegos zrobic?
zjadlam sniadanie i nic mi sie nie chce...

wiecie co, ja podziwiam mitaginke.
całą ciążę przeleżała, męczyła się w szpitalu, teraz w nocy zaczęły się skurcze i dopiero teraz 4cm rozwarcia. biedactwo, ale córcia tym bardziej jej to wynagrodzi

mitaginka ZŁOTA MAMA Z CIEBIE

oo u mitaginki juz 4cm to dobrze ze przynajmniej te skurcze cos zadzialaly :-)
ja mam wizje wywolania po swietach i jak sobie o tym pomysle to juz mi niedobrze
a gdzie asiunia zniknela?

A może Nati, poczekacie z Aknovi na mnie i razem sobie urodzimy w redłowie ? :-)

Aenye, rzucam na Ciebie urok skurczowy przeporodowy żeby się mogła spełnić moja przepowiednia. Zresztą moja przepowiadnia na dziś dotyczy także Aknovi...zobaczymy :-)
images

reklama
Do góry