reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

antonina następny tydzień to i tak nie jest źle, ja pewnie w maju urodzę, będę tu siedzieć i podziwiać jak się ładnie rozpakowujecie :-)

reklama
no weś....niezła niezła

myślisz że Aenye jeszcze zbiera zapałki, czy już może na IP ??????????????;-)

shannonka - ja tu pilnuje kolejki, Petinka sie idealnie dopasowała, a Ty widze jeszcze tydzień za mną...dziewczynoooo, o czym mowaaaa:-)

jeszcze edit: miałam dzis sen , że urodziła uwaga : MADZIARKAS (nie wiem Kochana czy Ty chcesz czy nie) i że jakis Bartuś sie urodził, tylko nie wiem komu.....ja normalnie schizuje mocno przez to BB

Ostatnia edycja:
Hej,
przepraszam ze sie nie przywitam ani nic nie nadrobilam, ale pomozcie

o 7wstalam na kibello siusiu i jak zrobilam siusiu wstalam i czuje ze mi polecialo w majty. Tak jakbym wszystkiego nie dosiusiala, ale mialam wkladke wiec poszlam spac.
Wstaje godzine potem znow ide na kibello i znow to samo tyle ze tak mi polecialo ze wkladka przemoczona i sciagam by powachac a tam mi jeszcze krople po nodze splywaly. Na majtkach oprocz wody (bo siusiami to nie pachnialo) znalazlam ciut przezroczystego sluzu z bialymi nitkami.
Ilosc? No moze z pol kubka do kubka w calosci.
Czy to wody czy jakas cholerna wydzielina po ktorej mi sie tak trzesa teraz rece??? Jaaaaaa pitole nie wiem co to i co robic. K..........a....

iiii tam zimno to oszukany objaw ja jeszcze nie urodzilam i nic tego nie zapowiada..jak sobie pomysle ze bede sie tak wkurzac do maja to juz wspolczuje wszystkim ktorzy maja ze mna kontakt :-D
uuu Petinki akcja ekspresowa...drugie dziecko hmm moze w razie czego przy drugim nie czekac do regularnych skurczy tylko jechac szybciej?
asiunia pol kubka to chyba sporo jak na wydzieline..zadzwon na IP moze

Witam i uciekam zarazem
aaaaaaaa jakiś kiepski humor od wczoraj, jakiś dołek za dołkiem, schizy że mały się nie rusza i wypłakałam chyba wanne łez... oby dzisiejszy dzionek był lepszejszy

antonina chce chce chce już!!! ciekawe czy ten sen proroczy - może dziś sie zacznie :) no i nadal nie zdecydowalismy co do imienia to może będzie Bartuś... hmmmm

Miłego dnia dziołszki, planuje dziś zakupy i rodzenie papa

Asiunia - ale obawiasz sie ze to wody , czy że ten śluz cie martwi....

bo jeśli wody to chyba nie za halo, ale z tego co mowisz to nie aż tak dużo, u mnie dzis np znów mega-fluk (czop)...kurcze sama nie wiem co Ci doradzić..

hej, hej
u mnie noc beznadziejna...co prawda nerka (?) po apapie boleć przestała, ale z skurcze mam
dziś miałam rano wziąć pół fenka, ale wzięłam cały...
generalnie czuję się gorzej niż wtedy co ostatnio jechałam na IP i wylądowałam na porodówce :szok:
tyle, że wtedy to był 32tc i bałam się, że jak coś to nie powstrzymają porodu, a teraz czekam na naprawdę silne uderzenie...
nie chce niepotrzebnie się ta znaleźć, bo pewnie położyliby mnie po prostu, a nie wywoływali- trochę za wcześnie
jeszcze nie powiem, że boli jak cholera, ale obejmuje niemal cały brzuch i ewidentnie nie mogę wtedy jakby oddychać :szok:
nie wiem...
dzisiaj przyjeżdżają rodzice, nie mam tego wyniku GBS, mój gin przez weekend na urlopie...
ale szczerze to czuję, że to jakoś bliżej niż dalej...

EDIT
teraz tak patrzę, że petinka urodziła dokładnie w 40tc :tak:

Ostatnia edycja:
No ja wlasnie nie wiem czy to wody ciekna i mam sie zglosic na ip czy to taka wodnista wydzielina?....
Czy jak to byly powiedzmy wody to moge sobie jeszcze w ciazy pochodzic czy nie? Kurcze chyba zadzwonie na ip i zapytam poloznej...

No ja wlasnie nie wiem czy to wody ciekna i mam sie zglosic na ip czy to taka wodnista wydzielina?....
Czy jak to byly powiedzmy wody to moge sobie jeszcze w ciazy pochodzic czy nie? Kurcze chyba zadzwonie na ip i zapytam poloznej...

mi kiedyś gin jak podejrzewałam że mi wody przeciekają to powiedział że z tym nie ma żartów....ale nie wiem jak tam w UK do tego podchodzą...

ps: sąsiad za ścianą właśnie zaczął sesje 'darmowe wieczory i weekendy" i wydzwania po znajomych......

reklama
z tego co wiem to jak to sa wody to napewno musisz pojechac i sprawdza czy nie ma zadnej infekcji zrobia ktg itp i moga cie wypuscic jeszcze chyba na 24 lub 48godz..moja przyjaciolke wypuscili na 24 i potem jej zaczeli wywolywac

Do góry