reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

aha i natknęło mnie, aby spytac...pytanie durne, ale mnie nurtuje :-D
jak juz sie urodzi to lekarz dokonuje pomiarów maluszka i podaje je i trzeba je zapamietac? no, wiem, ze wpisuja w ksiazeczke, ale jak chcesz wysłac smsy wkrótce po porodzie to nie masz chyba tej ksiazeczki przy sobie...czy jak?

reklama
no to już nam chyba z planowych na dziś porodów Joll została, cos relacja z Cracovii live sie przerwała, może Joll działa właśnie...

mitaginko, moj termin z @ wychodzil 7.04, nie wiem czemu gin wpisal date 10.04 do ksiazeczki. jakies kosmiczne przekazy chyba. ja wierzylam w termin 7...

i tak, musisz sie wysilic, zeby zapamietac te dwie liczby, kochana! ale nie boj zaby, maz na pewno zrobi zdjecie malenstwa na wadze, a cm to chyba zapamietasz juz, co? czy watpisz w swoje sily umyslowe w tej krytycznej chwili? ;-)

mitaginko, moj termin z @ wychodzil 7.04, nie wiem czemu gin wpisal date 10.04 do ksiazeczki. jakies kosmiczne przekazy chyba. ja wierzylam w termin 7...

i tak, musisz sie wysilic, zeby zapamietac te dwie liczby, kochana! ale nie boj zaby, maz na pewno zrobi zdjecie malenstwa na wadze, a cm to chyba zapamietasz juz, co? czy watpisz w swoje sily umyslowe w tej krytycznej chwili? ;-)

kurde, watpie i w siebie i w meza, ze zrobi zdjecie na wadze :-D

Witam ponownie.
Ja po Usg .Mała waży 3600-3800.Główką przylega bardzo mocno i biedactwo miejsca nie ma na fikołki .
Zmartwiła mnie informacja że szyjkę ma opętloną pepowiną,i moje łożysko to już 3 stopien dojrzałości.Wód płodowych na granicy normy.
Pozatym wszystko jak najlepiej.
Mam to wszystko zgłościć lekarzowi w szpitalu i nie dopuścić do przenoszenia tej ciąży.:no:
Zaraz biore sie za porządki domowe to może coś wywołam.Mogłoby się już zacząć.

Gratulacje dla rozpakowanych dzisiejszych Kwietnióweczek

jupi jupi
mamy kolejne kwietniowe maleństwa :-):-):-)
a ja mam pstrągi w piekarniku;-)

lenka ja też tych wód mam na granicy a chyba znów coś wilgotno czuje, nie wiem czy poleciutko coś nie wycieka... chyba sie dziś przejade na IP bo z ciągłego myślenia osiwieje

A czy jak się ma łożysko 3 stopnia, ale wody w normie, to też jest powód do pilnowania, żeby nie przenosić ? Tak sobie rozmyślam...... mi lekarz powiedział tylko tyle, ze jak nie urodzę do terminu to mam przyjść.

Ostatnia edycja:
lec, lec :-) skoro ci leci to lec! ;-)

a ja chcialam sie zbuntowac przeciw rodzeniu i na przekor pogodzie (leje!!!) zrobic sobie fryz, mejkap i pomalowac pazurki na neonowa maline i wyjsc obok do galerii (skonczyly mi sie wkladki i tabletki zmywarkowe, no a kto ma zmywac :szok: chyba nie ja :szok: :confused: jak myslicie!?), a tu mnie zaczely napierdzielac...

uwaga...............................

KOLANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedno i drugie, jkaby sie zmowily, normalnie ledwo stoje! co jest grane!? ja tak cos czulam, ze on chce wyjsc przez noge.. w koncu od kilku tygodni mi nerw uciska i kosmiczny bol powoduje, ale zeby chcial wyjsc KOLANEM! ??? DAJ BOZE! KOLANAMI!!!!

masakra.. ale i tak maluje sie i sprobuje wyjsc, wroce najwyzej :p

reklama
morgaine nie zapomne jak rodzica mowilam ze gdzie mi takie brzydkie imie wybrali na calaszkole byly az dwie Julie a potem to juz mi sie podobalo :-)

Ja jestem kaput przeczytalam wasza produkcje ale nie wiem nic od 12 w nocy do 5 rano skurcze ale takie delikatne a nawet regularne, skurcze minely i przyszedl bol glowy i minąl o 13. Takze rodzic dzis nie moge bo sil to bym chyba nie miala a zreszta zaraz ide spac w razie W. Czyli na mnie chyba przytulanki meza dzialaja bo zawsze po mam jakies skurcze:-) moze by trzy razy dziennie trzeba

GRATULUJE NOWYM MAMUSIĄ:-)

Do góry