reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

meriderka widze ze zaczynasz dodawac coraz dluzsze cytaty zeby sie nikt nie przyczepil do malych twoich postów;-p

ducha no i super!! trzeba zmian czasem!!! wlosy odrosną!!! ja nie lubię nudy, dawaj fotę, nawet jak jest do d...y to i tak Cie wychwalimy pod niebiosa:-D zaraz ci będzie lepiej:-D
a w ogóle Ty taka ładna że się nie masz co przejmować 10cioma cm!! no chyba że w talii:-)

reklama
meriderka widze ze zaczynasz dodawac coraz dluzsze cytaty zeby sie nikt nie przyczepil do malych twoich postów;-p

ducha no i super!! trzeba zmian czasem!!! wlosy odrosną!!! ja nie lubię nudy, dawaj fotę, nawet jak jest do d...y to i tak Cie wychwalimy pod niebiosa:-D zaraz ci będzie lepiej:-D
a w ogóle Ty taka
ładna że się nie masz co przejmować 10cioma cm!! no chyba że w talii:-)

cała morgaine - wychodzi jaka nieszczera :tak:
ducha ja tez w czwartek planuje podciac koncówki...hmmm, zebym nie wyszła na tym jak Zabłocki na mydle, bo generalnie chce zapuscic...krótkie juz mi sie znudziły...

i prosze wstrzymac sie z porodami do czwartku- po pierwsze: kto bedzie wychwalal moja fryzure, jak wszystkie znikniecie z bb? A po drugie: jutrzejszy dzien jest juz obsadzony- pandora 83 i katia maj cc, wiec wystarczy ;-)

Jankesowa - ale ja tak dziwniej niż normalnie dziwnie w ostatnim tygodniu. ;)

Ducha
- wiem, że taka wizyta może zirytować. No ale na szczęście odrosną. :) Mówi to ta, co 2 miesiące temu ścięła blisko 30 cm. ;)

a w ogóle Ty taka ładna że się nie masz co przejmować 10cioma cm!! no chyba że w talii:-)
jak dotąd nikt się nie czepiał poza jedną babą ::)
Ale mi się chce spać i będzie jak wczoraj. do 22 ledwo siedziałam a jak już mi się odechciało to do 2;30 nie mogłam usnąć.

słuchajcie co z hermionką?
moze urodzila a ja nie kojarzę?? kurde cos dawno nic nie pisala...wie ktos cos...

joll czekam na wieści

z gbs to jest tak (przynajmniej w PL) że jak nic nie rośnie to wynik 2-3 dni, ale jak rośnie to czekają co urośnie i wtedy nawet tydzień to może trwać... nie ma określonej ilości dni ile się czeka na wynik...

najpiękniejsza chwila dnia...jak dwulatek zasypia (niemowlaka też to dotyczy - nie weim czemu wam się tak spieszy, naprawdę tego nie kumam :confused:)

i nie kumam czemu nie działa na was olej rycynowy, ja raz łyżke zapodałam i urodziłam...może to nei dzięki niemu?:confused:
Hermionke widuję na Wrocławskiem i jeszcze nie urodziła.

To fakt najprzyjemniejsza część dnia gdy 2 latek pójdzie spać :p :) U nas bunt na całego inne słowa jak nie, szybciej, daj nie wchodzą do dziennego repertuaru.

i prosze wstrzymac sie z porodami do czwartku- po pierwsze: kto bedzie wychwalal moja fryzure, jak wszystkie znikniecie z bb? A po drugie: jutrzejszy dzien jest juz obsadzony- pandora 83 i katia maj cc, wiec wystarczy ;-)

Oj koleżanko coś mi się tu plączesz w zeznaniach. Ostatnio przepowiadałaś mi poród na 6 ! Ale ja mogę teraz rodzić od poniedziałku :p

Ja też coś dziwnie się czuję. Jestem jakaś taka strasznie zmęczona. W prawdzie opiłam się na wieczór coli bo dziś na obiad była pizza z colą ( lodów czekoladowych ani ptysia się nie doczekałam ale dobre i to :p ). Właśnie sobie załam sprawę że te moje " ostatnie"sza;eńśtwa żywieniowe trwają od jakichś 5 tygodni bo " zaraz" będę rodziła :p ciekawe ile mam już kilo na plusie. Ostatnio się 2 tygodnie temu ważyłam. I jak ja przejdę na tą dietę matki karmiącej ?:p

Spakowałam torbę. ;) A zasadniczo - torby DWIE (ale pocieszam się, że to są małe torby) plus paczka pieluch, której już się tam nie dało wcisnąć. ;)

Eywa- witaj w domku, jak sie ogarniecie, czekamy na fotki:)

asiunia- dobrze,ze jesteś spokojniejsza z tymi ruchami. Powiem wam,ze tak źle i tak nie fajnie, bo mój to kopie i kopie, boli to ak diabli i do przyjemności nie należy.

ducha nie moze byc az tak źle, dawaj fotkę:)

Ja po wizycie...rozwarcie 1,5/1,5/1,5 czyli bez szału i Pani doktor dała skierowanie do szpitala na cc w poniedziałek o ile samo sie nie zacznie wcześniej. Nie jest powiedziane,ze mnie załatwia w poniedziałek, bo to zależy od miejsca na sali. Jestem spokojniejsza. Na 100 % w przyszłym tygodniu będemiała Piotrusia!!!! To dobrze, bo juz wysiadałam nerwowo, dzis od rana ryczałam, bo mi źle było, ale po wizycie od razu humorek lepszy.
Spokojnej nocy babeczki.

ja was tak wnet nie opuszcze nie ma co... a moze ja musze po prostu torbe spakowac do konca :blink: hmm??? moze w tym tkwi cala tajemnica

dzisiaj same kobitki z wozkami... az mi przykro bylo
Jankesowa - torba nie ma tu nic do rzeczy. Moje stoją już 2 tygodnie, a przedwczoraj z nudów je przepakowywałam. Ale mnie się w sumie tak bardzo nie spieszy....

Mitaginka - ja będę podziwiać.
A jutro to może któraś się przyłączyc - baby albo joll proponuję. Ostatnio przecież "trójkami" poszło, czy mnie pamięć nie myli?

reklama
hello!
ja nadal się turlam i już ledwo ledwo... a tu nic nie chce się rozkręcić maluszek strajkuje chyba. dziś na zakupkach z M...zmęczyłam się totalnie myślałam że ruszy i nic tylko zakwasy nogi spuchnięte jak bańki i ból że ledwo mogę je podnieść... ludzie!!!!
powinnam być cierpliwa bo już bliżej jak dalej ale teraz tak mi się dłuży...czuje się tak ociężała że coś niemożliwego!! w czwartek wizyta - dowiem się chociaż czy coś tam w środku ruszyło z miejsca :)

Do góry