reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie w ten piękny dzień...

gosikk a czy przypadkiem TSH nie spada nisko w związku z ciążą? Moja kumpela tak miała, trzy ciąże i za każdym razem krytycznie niskie TSH, wiem, że chodziła do specjalisty i przepisywał jej leki, które nie szkodziły dzidziusiom. Musisz jutro zapytać gina, może będzie wiedział co robić, a może da Ci skierowanie do specjalisty.

mala mysz, koot- ja jestem z Koszalina, bardzo bym chciała się z Wami spotkać-muszę tylko uprosić męża, bo jedziemy całą trójcą i już mi zapowiedział, że musimy wziąć dużo jedzenia, bo nigdzie nie będziemy się zatrzymywać.Wizytę mam 28.09 o godz. 14 w szpitalu przy ul. Powst. Wielkopol. wjazd od tyłu od ul. (bodajże) Połabskiej.O kurcze, jak tam dojechać?Może mi podpowiecie Szczecinianki, bo ja za bardzo nie znam miasta, ani mój J. Mamy nawigację, ale jak to nawigacja poprowadzi nas przez objazdy i polne ścieżki.

joll, powiem tak: ja napewno w takim związku bym nie była. Czy on naprawdę dorósł?Najgorsze, że nie docenia tego, że ma przy sobie cierpliwego i kochającego anioła...Nie wiem, czy można Ci cokolwiek doradzać, bo mądrość życiową masz i wiesz jak być powinno...

marma strasznie mi Ciebie żal... Skąd te cholerne choróbska? Dbaj o siebie...

witam nowe kwietnióweczki

Ostatnia edycja:
Witajcie w ten piękny dzień...

gosikk a czy przypadkiem TSH nie spada nisko w związku z ciążą? Moja kumpela tak miała, trzy ciąże i za każdym razem krytycznie niskie TSH, wiem, że chodziła do specjalisty i przepisywał jej leki, które nie szkodziły dzidziusiom. Musisz jutro zapytać gina, może będzie wiedział co robić, a może da Ci skierowanie do specjalisty.

mala mysz, koot- ja jestem z Koszalina, bardzo bym chciała się z Wami spotkać-muszę tylko uprosić męża, bo jedziemy całą trójcą i już mi zapowiedział, że musimy wziąć dużo jedzenia, bo nigdzie nie będziemy się zatrzymywać.Wizytę mam 28.09 o godz. 14 w szpitalu przy ul. Powst. Wielkopol. wjazd od tyłu od ul. (bodajże) Połabskiej.O kurcze, jak tam dojechać?Może mi podpowiecie Szczecinianki, bo ja za bardzo nie znam miasta, ani mój J. Mamy nawigację, ale jak to nawigacja poprowadzi nas przez objazdy i polne ścieżki.

joll, powiem tak: ja napewno w takim związku bym nie była. Czy on naprawdę dorósł?

W ciąży, zwłaszcza w I trymestrze TSH może spaść. Mnie tylko szokuje że aż tak bardzo i tak szybko, poprzednio zawsze mieściłam się w normie. I czemu nagle ft3 i ft4 dla odmiany wzrosło, też zupełnie na odwrót niż zawsze. W ciągu miesiąca mam tak różne wyniki że przeraziłam się. Mam nadzieję że gin coś doradzi, no i że maleństwo jest bezpieczne...

Witajcie dziewczyny!!!

Boże mój,drogi,co sie tutaj dzieje?Jestem przerażona,że takie smutne wiadomości dotyczą akurat kwietniówek... strasznie mi przykro!

Agness-brak słów,ale nie załamuj się..

Joll-przemyśl całą sytuacje.Ty sama wiesz,co będzie dobre dla Ciebie i dla maleństwa.Ono będzie potrzebowało spokoju i miłości,a nie ciągłej nerwówki..Dziecko czuje to samo co matka...Wierzę,że sobie poradzisz niezależnie od podjętej decyzji!Trzymam kciuki za dobry rozwój wydarzeń!

Tym,które po wizytach-gratuluję,ja mam usg z badaniem NT w piątek i też jestem pełna obaw,ale może niepotrzebnie sama się nakręcam.Musi być dobrze!

A no i witam nowe i życzę powodzenia!

Teraz pędzę szykować drugie danko dla córci,bo niestety mój apetyt dalej poniżej zera.
Pozdrawiam wszystkich:))

hej dziewczynki,

ja dalej jakas niepozbierana, mam nadzieję,ze wyczerpałyśmy już limit tragedii. Czasami boje się spoglądać na to nasze forum.

Ja kurze domowo, jejku jak dawno tego nie robiłam, dobrze mi z tym:) Biorę leki, staram sie oszczędzać.

Gratuluję super wyników na USG genetycznym, ja mam 30.09 dziewczynki. trzymam kciuki za kolejne:)
Witam nowe kwietnióweczki. Powodzenia z suwaczkami.
Marma, trzymaj się.
AguHan najlepiej wjechać chyba od ulicy Kolumba na tyły szpitala na Pomorzanach. Mała mysz jak myślisz? Chyba najtrudniej zabłądzić. Fajnie byłoby sie zobaczyć, pokombinuj coś, ja mam wolne:)
Dzikuska nie miastowa trzymaj się. Nie możesz się tak zadręczać, tyle płakać. Wiem,ze łatwo nie jest, ale fasolki najważniejsze i ich zdrówko, a cała reszta musi się ułożyć.

A co do grupy to trzeba "zasłużyć" na zaufanie twórczyń :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jaz braku możliwości przełykania rzeczy innych niż płynne zżeram mojemu dziecku pozostałości słoiczkowe których i tak już nie chce jeść.

naszym moderatorem jest jola.24 i ona wysyła zaproszenia.

Jola a może tak uakutualnić listę kwietniówek na zamkniętym?

Co do TSH to się nie znam

Witam nowe kwieciste i życzę spokojnych kolejnych miesięcy z brzuszkiem :)

Dzikuska wyżalaj się ile chcesz po to tu jesteśmy a hormony każdej dają teraz popalić.Ja też co chwila ryczę i właściwie sama nie wiem dlaczego :dry:A na kłopoty znajdzie się rada i wszystko będzie dobrze:)

Tamii trzymam mocno kciuki za maleństwo żeby zdrowo rosło i prawidłowo się rozwijało

Mój kot mnie sterroryzował rozłożyła się tak na łóżku że dla mnie brakuje miejsca a łóżko ma 2 metry! W dodatku ciągle kładzie mi się na głowie...

Do góry