dzikuska_nie_miastowa
Fanka BB :)
gosik - Mam nadzieję, że wsyztsko będzie w porzadku, dobrze że jutro masz wizytę u gina, to Ci powie co i jak. Mam nadzieję, że wsyztsko Ci się unormuje jak nalezy. Trzymam za to kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gosik - Mam nadzieję, że wsyztsko będzie w porzadku, dobrze że jutro masz wizytę u gina, to Ci powie co i jak. Mam nadzieję, że wsyztsko Ci się unormuje jak nalezy. Trzymam za to kciuki.
Witajcie w ten piękny dzień...
gosikk a czy przypadkiem TSH nie spada nisko w związku z ciążą? Moja kumpela tak miała, trzy ciąże i za każdym razem krytycznie niskie TSH, wiem, że chodziła do specjalisty i przepisywał jej leki, które nie szkodziły dzidziusiom. Musisz jutro zapytać gina, może będzie wiedział co robić, a może da Ci skierowanie do specjalisty.
mala mysz, koot- ja jestem z Koszalina, bardzo bym chciała się z Wami spotkać-muszę tylko uprosić męża, bo jedziemy całą trójcą i już mi zapowiedział, że musimy wziąć dużo jedzenia, bo nigdzie nie będziemy się zatrzymywać.Wizytę mam 28.09 o godz. 14 w szpitalu przy ul. Powst. Wielkopol. wjazd od tyłu od ul. (bodajże) Połabskiej.O kurcze, jak tam dojechać?Może mi podpowiecie Szczecinianki, bo ja za bardzo nie znam miasta, ani mój J. Mamy nawigację, ale jak to nawigacja poprowadzi nas przez objazdy i polne ścieżki.
joll, powiem tak: ja napewno w takim związku bym nie była. Czy on naprawdę dorósł?
Wybaczcie, ale nie wiem jak dodać suwaczek??? Pomożecie?