reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Moja znajoma poszła do ginekologa i tuż przedwejściem do gabinetu prysnęła sobie w toalecie dezodorantem intymnym, zeby być świezsza, jak ją lekarz badał to powiedział do niej "ale się pani wystroiła :)" a ona pomyślała sobie o co mu chodzi?, ja wróciła do domu i popatrzyła sobie tam to okazało sie, ze zamiast dezodorantu intymnego użyła brokatu w sprayu:-D:-D:-D:-p:-p:-p juz iwecej nie poszłą do tego lekarza... niewiem zupełnie czemu :-p:-p:-p;-);-);-)

Tym razem ja zaplułam ekran ze śmiechu :-D Super ! Jak sobie to wyobrażam to się cieszę, że nie byłam na jej miejscu :-)

reklama
powiedział, że on to robi bardzo rzadko, bo jeszcze mu nie wyszło, żeby ktoś miał tego paciorkowca, a jego koledze wyszło tylko u jednej pacjentki i że jego zdaniem to jest taki niepotrzebny szum...
ale ja powiedziałam, że chcę i tak to zrobić, więc kazał mi przyjechać dzisiaj
To ja też będę jutro taka twarda i poproszę dosadnie o to badanie, lepiej zrobić więcej niż potem pluć sobie w twarz

To z brokatem czytalam gdzies na necie tylko wersja ze byla to starsza babcia czy jakos tak.

A ta sasiadka to 2 dzieci juz jej odebrali zostalo jej tylko jedno istna patologia i podobno musieli moczyc bo brud odleźc nie chcial :-D

A ja z lusterkiem sie gubie bo to na odwrot i po lapac sie nie moge :cool2: jutro mam wizyte wiec musze sie zabrac za siebie....bo jak taki malpiszon nie pojade bo wstyd nie....jakas fryzurke tam wykombinuje:-D

Nogi mi cierpna w brzuchu to normalnie tak mi sie przewraca ze szok....

To z brokatem czytalam gdzies na necie tylko wersja ze byla to starsza babcia czy jakos tak.

A ta sasiadka to 2 dzieci juz jej odebrali zostalo jej tylko jedno istna patologia i podobno musieli moczyc bo brud odleźc nie chcial :-D

A ja z lusterkiem sie gubie bo to na odwrot i po lapac sie nie moge :cool2: jutro mam wizyte wiec musze sie zabrac za siebie....bo jak taki malpiszon nie pojade bo wstyd nie....jakas fryzurke tam wykombinuje:-D

Nogi mi cierpna w brzuchu to normalnie tak mi sie przewraca ze szok....

Może ten lekarz to opisał :) heheheh bo znajoma ma cos koło 40-tki

U mnie też ostatnio 2 razy byli. Najpierw 2 braci, starszy i młodziutki zbierali cokolwiek, bo mają dużo rodzeństwa i widziałam potem, jak szli z siatkami pełnymi ubrań. 2 dni temu była starsza babka, nie wiedziała jak mi to powiedzieć, ale że potrzebuje czegokolwiek, to dałam jej 5 zł. Zal mi tych ludzi, choć niestety spotyka się naciągaczy.

madziarkas, to jak Ty się golisz dzisiaj na jutrzejszą wizytę ?? I co, jutro nie będziesz mieć odrostów ? :-)

antonina, dzięki :tak:

Jak z wieczora tak dokładnie sie machne to jutro może i troszku odrośnie ale minimalnie:-)

My się przejmujemy lekkim odrostem a są ludziska tak jak jankesowa pisze co nawet się nie umyją i idą do lekarza fuuuuuuuuu :no: To już lepiej wybrokatowanym pójść :-D:-D:-D
Moja przyjaciółka jest asystentem stomatologa i jak mi czasem opowiada o niektórych przypadkach to włosy dęba stawają, ludzie nie mają wstydu przychodząc do dentysty z nieumytymi zębami, wręcz zarośniętymi od miesięcy fffffuuuuuuuuuuj:no:

hej dziewczyny :) próbowałam doczytać, ale nie ogarniam...
Zostałam u cioci na pare dni, 50 km od domu, od mojego żuczka... ;(
Rano położna mnie zbadała, miałam rozwarcie tylko na palec. Można było próbować oxy, ale mogłoby się nie udać i bym się tylko wymęczyła i byłoby to bardzo bolesne (to ja dziękuję). Rozciągnęła mi na 2 palce, wieczorem będziemy dalej działać i tak do skutku, aż będzie duże rozwarcie lub pojawią się skurcze. Do piątku maksymalnie urodzę. Już tęsknię za domem...

reklama
Anisad - tak, w redłowie na pewno robią teraz lewatywę ;)

Ewa - biedna :( cóż, ja nie mam żadnego rozwarcia i w sumie nikogo to nie interesuje, żadna położna mnie nie badała... muszę czekać, aż się raczy pojawić samo...

padłam jak przeczytałam o tym brokacie :D:D:D:D:D

Do góry