mitaginka - do czego Ty namawiasz??!!udana jestesto moze pecherz płodowy sobie sama przebij
ponoc najskuteczniejszy i najszybszy sposób na wywołanie porodu
![]()
anisad - powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mitaginka - do czego Ty namawiasz??!!udana jestesto moze pecherz płodowy sobie sama przebij
ponoc najskuteczniejszy i najszybszy sposób na wywołanie porodu
![]()
ja też ostatnio ogoliłam się po raz ostatni!! boli!! piecze!! NIE!!!boszzzzzee, właśnie zakończyłam koszmar pot tyt. : golenie przed wizytą u gina, i mam nadzieje że ostatnie przed porodem, trudno
myślicie że to będzie wielki obciach jak taka "lekko" odrośnieta będę, bo normalnie, pier...dziele nie gole sie więcej. NIE! i koniec. Chyba Krakowianka cos ostatnio mówiła że też już sie do porodu nie goli..to ja sie przyłączam do tej akcji.
ide robić jakis obiad, ale wiem że bedą to uda kurczaka a tak mnie obrzydza ich przygotowanie (mam takie schizy od zawsze) że na siłe przeciągam tan moment.....
u mnie słooońcei 16stopni na termom., chociaż tyle dobrego
no właśnie. dlatego do dwóch poprzednich porodów byłam super wygolona (jak zresztą całe ciąże) w życiu do gina nie poszłabym nieogolona...ja mysle, ze pewne rzeczy trzeba olac :-)
połozne na pewno juz tyle rzeczy widziały w swoim zyciu, ze nam nawet trudno byłoby to sobie wyobrazica poza tym w wiekszosci przypadków juz i tak ich (połoznych) nie spotkamy, wiec co sie przejmowac :-)
najgorzej ma taka morgaine - ma swoja połozna i nie moze sobie pozwolic na wpadki![]()
Aknovi, tzn w Redłowie robią lewatywę ? hmmm....
Ja Wam się przyznam, że poprzednio nie miałam i wcale się tym nie przejęłam, że coś tam wyszło prócz dziecka :-) Serio, nie ma się czym przejmować. To tylko tak się wydaję, jak kobita sobie to wszystko wyobraża. Nie sądzę, żeby kogokolwiek obchodziło nasze niedogolone krocze, czy kupa itp. Podczas porodu myśli się tylko i wyłącznie (jesli w ogóle sie myśli) o tym, żeby już było po wszystkim... Także wyluzujcie się ( ale zgrywam mądrą co ? :-);-) )
A teraz zmykam się szykować, tzn golić, bo mam wizytę na 18 : 00. Golę się z lusterkiem przy otwartej kabinie prysznicowej, żeby mi lusterko nie parowało![]()
antonina, petinka fuj fuj serowe mięchonienawidze patrzeć i dotykać!!! jedynie piersi z kurczaka u mnie przejdą, reszty nie dotknę ręką - jedynie widelcami
acronka ja zupki potrafię ;-) nie chwaląc się jestem mistrzem nawet ;-)ale tylko w co po niektórych typu pomidorówka, jarzynówka, wszystkie kremy, ktoś inny dziś debiutował w tej kwestii
mitaginka a co Ci gin powiedział jak dzwoniłaś w sprawie tego badania??? że niepotrzebne??? i w szpitalu Ci je zrobią?
Jeśli chodzi o golenie to ja na czuja, z lusterkiem niewygodnie bo paruje ale dziś musze się przyłożyć bo jutro wizyta
a