reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Zuzanna87, masz rację, że rodzic mimo wszystko powinien mieć wybór co do posyłania 6-latka do szkoły.

Jola.24, Ty byś się trochę pospieszyła, co ? Ciekawe jak bardzo się przeterminujesz :szok:

A ja mega szczęśliwa, bo za 4 dni przyjeżdża mąż :) Hurra :-D

reklama
boszzzzzee, właśnie zakończyłam koszmar pot tyt. : golenie przed wizytą u gina, i mam nadzieje że ostatnie przed porodem:wściekła/y:, trudno

myślicie że to będzie wielki obciach jak taka "lekko" odrośnieta będę, bo normalnie, pier...dziele nie gole sie więcej. NIE! i koniec. Chyba Krakowianka cos ostatnio mówiła że też już sie do porodu nie goli..:-D to ja sie przyłączam do tej akcji.

ide robić jakis obiad, ale wiem że bedą to uda kurczaka a tak mnie obrzydza ich przygotowanie (mam takie schizy od zawsze) że na siłe przeciągam tan moment.....:no::nerd:

u mnie słooońce:cool2: i 16stopni na termom., chociaż tyle dobrego

Petinka, a w ktorym tygodniu ciazy urodzilas? Bo u mnie to serio konca nie widac. Nie wierze, ze rowno w 40 tyg mi wody pojda i sie zacznie...

antonina nowy awatar ;-)
ja mysle, a wrecz jestem pewna, ze to zaden obciach ;) kurcze, mi tez M. pomaga raz w tygodniu, a jak cos im nie bedzie pasowalo np. w miejscu naciecia, czy cos to niech sami ogola :-D

Moja teściowa jak rodziła mojego R. to tydzień przed terminem nagle jej wody odeszły jak robiła obiad... i skurcze też dopiero potem się pojawiły... więc wszystko możliwe :)

mnie cały dzień boli brzuch jak na okres, albo raczej, jakbym go już miała.. nie skurcze, tylko boli cały czas... aż miałam ochotę iść do kibla sprawdzić, czy naprawdę nie mam :p

któraś z Was wie jaka jest w dotyku szyjka macicy?

a poza tym (nawiazujac do mojej poprzedniej wypowiedzi) to nie uwierze, ze nie zdarzaja sie kobiety, które sie nie gola wcale, wiec niewielki odrost na pewno nikogo nie wzruszy :tak:zwłaszcza jak sie np. zrobi podczas porodu kupe :-D

a poza tym (nawiazujac do mojej poprzedniej wypowiedzi) to nie uwierze, ze nie zdarzaja sie kobiety, które sie nie gola wcale, wiec niewielki odrost na pewno nikogo nie wzruszy :tak:zwłaszcza jak sie np. zrobi podczas porodu kupe :-D

dokładnie, wiesz czytasz w moich myślach normalnie bo dalsza czesc posta miała być pytaniem retorycznym : czy połozne nie widziały w swoim życiu kobiet co sie nie ogoliły wcale a a wcale:-D, ale już nie chciałam dalej was degustować, heheh....
jak sie nie spodoba to niech se poprawiają, ja już nie dam rady wiecej:sorry2:

reklama
aaa, przywołałyście mój największy koszmar porodowy!!! KUPA! Jak byłam zwiedzać porodówkę, pytam się babeczki czy mi zrobia lewatywę przed, a ona NIE, no to ja, czy mam sobie sama coś zaaplikować, ona NIE, proszę pani, tak się rodzi, to normalne - tak powiedziała, a ja uważam, że to straszne!!! Wsadziłabym sobie te czopki jak sie cos zacznie ale ja musze dojechać ponad 50 km do szpitala i jak to tak, 10 razy w krzakach po drodze? A jak nie w biały dzien złapie to co?! Chociaz własnie przełożylam wizyte u gina z środy 10:30 na czwartek 20:00, a na tej wizycie ma mi pomóc skończyć z byciem wielorybem, więc może w nicy będe gnała, to w krzakach nikt mnie nie zobaczy.
Co do golenia, to ja jak sie dobrze schylę to sobie moge tam zajrzeć jeszcze i sama sie ogolić ale takie to delikatne, że nawet raz na tydzień podrażnia maksymalnie, robią sie krosty, leci krew i biecze jak diabli, ale cóż, mus to mus, ja jakoś tego sobie akurat chyba nie będe w stanie odpuścić niestety (durna schiza w mojej glówce).

aleee co do niedogolenia dokładnie na gładko, czy wy widziałyście te obrzydliwe angielki w tym serialu???? Pozdrapywany lakier do połowy, mega dłuuuugie pazury u stóp, nosz masakra jakaś, to co my się przejmujemy jakimś lekkim niedogolenie, jak tu wyfryzowane, wykosmetyczkowane na porodowki pojedziemy...

Ostatnia edycja:
Do góry