reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mtaginka o ja niedomyslna :-D
Beata trzymam kciuki :tak:
Asiunia Bruno tez roznie je zazwyczaj kolacji nie albo cos malego...
Aenye rozumiem o czym piszesz dasz pol banana to zle bo on chcial maly a cukierek zolty niedobry mial byc czerwony itd itd na szczescie tylko jak zly dzien takie cyrki odchodza
teraz to chyba codziennie ktos sie rozpakuje nie? ;-) kto jutro w grafiku?

Ostatnia edycja:
reklama
dobra dziewuchy, ja ide pod prysznic i kładę się, nie moge już z tym żebrem i z tym napinaniem brzuchola. poza tym wykończylam się dzisiejszym wróżeniem :-D. Kolorowych :***

Beata - trzymam kciuki, będzie dobrze:tak:

ejj, dziewczyny ...czytam sms-ki od akkm i ona tam napisała że skurcze na ktg 90 - jak to jest z tą skalą,?? to mało czy dużo, ile jest max. Ja nie rodziłam i jeszcze ktg też nie miałam a się zaciekawiłam . Już miałam kiedyś o to spytać, ....

o kurcze Beata trzymaj się dzielnie!!!

aenye, asiunia u mojej Oli też słabo z jedzeniem. Dziś nawet Pani w przedszkolu zwróciła uwagę. Ona by tylko słodyczki (jak je ładnie nazywa) jadła.
U nas wieczory nerwowe, i też mam zamiar z tym porządek do porodu zrobić bo potem chyba na głowę dostaniemy. P wraca z pracy , i chce zjeść obiad itp.; Oli chce od razu się bawić, opowiadać. Potem lecą fakty które P chciałby widzieć. Oli w tym czasie gada, i ja gadam żeby się nią zajął. Potem jak już jest w łóżku to koncert życzeń: "tatiii wody" "tatiii choć przykryj " tatiii otwórz okno" .P woła "zarazzz" i tak w kóło. No szału można dostać:/

aenye ja już mam serdecznie dość ikei. Przez ostanie 4 dni byłam tam 5 razy. I to jeszcze nie koniec....

mamaDorusia zdrówka dla Marysi!

Mitaginka jak Ty wytrzymujesz do tej 12?? Ja już ledwo na oczy widzę...

wilmek coś chciałam Ci napisać i zapomniałam :zawstydzona/y:

reklama
Antonina ja jak rodzilam to skurcze ok 170 mialam.
A jak robili mi kontrolne ktg w szpitalu i kaszlalam to wychodzilo pod 80. Wiec to jest nic przynajmniej u mnie.

Lilou o tych wieczorach to normalnie jakbym o nas czytala... Serio przechodze dokladnie to samo. P chce odpoczac zjesc a maly na niego skacze i cieszy sie i chce bawic. Ja prawie moraly, P jeszcze bardziej sie wkurza, na to maly zaczyna plakac ze tata go nie buja czy cos i dom wariatow normalnie!

Do góry