reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
lilou ja też zaczęłam wątek kiedyś czytać, stanęło na jakiejś 130 stronie, ale zamierzam kontynuować jak będzie czas;)

w ogóle cały dzień się ne odzywam,bo co wejdę to doczytać nie mogę, teraz chyba na czysto będę, ale to nie fair, człowiek jeden dzień się obija na bb, a już żadna wróżbitka nie pamieta, nawet cienia nadziei nie da na szybki poród,albo chociaż ,żeby się nastawić na długie czekanie,hehhe
ja chyba zaliczam pierwsze bolące skurcze, i o ile marzyłam,żeby były,żeby miało się coś z czegoś rozkręcić, to się przeraziłam właśnie, co by było gdyby to już...wiem, nie dogodzi się babie w ciąży

za dziewczynki na porodówkach trzymam kciuki, 2 kwietnia jak coś, najpierw od rana jem 5 pączków, potem olejek zastosuje i zobaczymy;) mężu mówi,żeby jutro,ale ja nie mogę pozwolić na poślizg i poród 1 kwietnia, każda inna data ale nie 1 kwiecień! znajomy nielubiany ma wtedy urodziny i nie chce,że by moje ukochane dziecko miało tego samego dnia:tak:
a ja dziś z psiapsółą 3 przemeblowania pokoiku małej, próba pościeli generalna,złożenie wózka po praniu, zaczyna to mieć ręce i nogi,hehe
dam wam spokój bo bym mogła pisać i pisać dzisiaj:-D

Ewa powodzenia!!!

asiunia strasznie męczące jest to:/ ja wiem że to powoduje flustrację P, i codziennie niepotrzebne nerwy :( a z drugiej strony trudno nie zrozumieć dziecka które jest stęsknione..trzeba znaleźć złoty środek na te wieczory...

zawiode Cie- nie mam pojecia, co to oznacza...
próbowałam to nawet dla Ciebie wygooglowac, ale wychodzi tyle, ze to playstation ;)

i to takie PS, ktorego jeszcze nie ma, bo ma wyjsc jakos w tym roku :-p hehehe dobre ;-)

A pozostałym kwietniówkom NAPRAWDĘ SPOKOJNEJ NOCY. :)

kurcze, rozpakowywanie idzie pelna para... ja czekam na nastepny tydzien. Przepowiedziany przez duche poniedzialek, lub wyliczony czwartek ;-)

mija godzina, rewolucji nie stwierdzam (na razie), obawiam się że zdążycie wszystkie pójść spać....ojjj.... coś jelita zaczynają cię kurczyć, mąż śpi

ok, uciekam i ja
zadna juz nic nie pisze, M. chrapie jak szalony
sms-ów oa akkm i beaty brak
dobranoc brzuchatki- jeszcze tylko jeden dzien i nadejdzie NASZ KWIECIEN :)

reklama
Mitaginko film zapowiada się fajnie, pewnie bedę jutro oglądać, śpij dobrze :)

Ewa to moze troszke potrwać, a ile tego wypiłaś??

Do góry