reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ok, następne:
pandora 83 13.04. SN
madziarkas 02.04. SN
willmek 09.04. SN

kończę n adzisiaj z moja czarna magią bo juz mi się znudzilo, poza tym zaraz ktoś tu powie, że jestem bardziej powalona niż myślał :tak:;-), a poza tym zupa ogórkowa właśnie sie skończyła gotować i mnie woła z kuchni, no to do niej pójdę nie :))).

anisad, męża nie będzie, to my się zjawimy, spoko luz, relacje z Twojego porodu też mogę nadawać online na bb :)

nie spełni sie, nie spełni sie pandorze :p
bo ona ma juz ustawione ciecie :p

reklama
Witam popołudniowo .Ale pędzicie z tymi postami .Poczytałam i się pogubiłam.Wiem że chodzi o wahadełko ,olej na wywołanie porodu itd.

Cieszę się że wstałam o tej 5 tej ,zdązyłam umyć okna ,wyprać kramowa tapicerkę z krzeseł ,poprać ,umyć taras ,zakleić pierogi i ugotować ,na koniec je zjadłam i teraz odpoczywam .Na pewno zaraz zaliczę mała drzemkę.
Brzuch już mi się o uda opiera i czuje takie gorąco środku .Czytałam że to normalne przed porodem.Też tak macie ?

Życze udanej reszty dnia .Pozdrawiam

weźcie tego chudzielca stąd bo mi klientelę odstrasza tymi swoimi nie spelni się. A kysz, a kysz mitaginko, zmoro nieczysta!!!

kurde, a zupa nadal woła i woła, a ja wciąz tu...

madziarkas, to najwyżej zjesz i pojedziesz, proste. Dont worry na wszystko się znajdzie rada :tak::-)

ducha mówisz w sobote ... a ja tu na grilla się szykowałam bo pogoda ma być świetnista;-)
to dla pewności zabierz torbę spakowaną na tego grila :D pojedziesz urodzisz i wrócisz dalej na impreze co się martwisz :D

a pogoda to już jest taka optymistyczna że sama do siebie się śmieje...albo odwala mi już przed porodem :D

duchu mam nadzieje że się sprawdzi to twoje wahadełko tylko troszkę zaskoczyło mnie to cc ale wole już cc niż mam sie dalej tak torturować w tej ciąży.
pogoniło mnie ostro z 5 razy teraz czuje się mega wypompowana i senna. brzuch boli mnie od biustu w dół i przechodzi na krzyże i nogi jest cały czas napięty tak jakby ciągły skurcz w dodatku słabo czuje moje dziecię nie ma co jade dziś do szpitala niech posprawdzają tylko czekam na mojego K bo po 17 ma być kupiec od auta. sprzeda i jedziemy do szpitala.

ja nie wiem co wy z tymi rodzynkami:-D czy ja jedyna je lubie?
tak mnie zmuliło po tym sprzątaniu, że padłam na godzunkę, ale dosyć, mąż niedługo wraca, coś do jedzenia musze zrobić... nie mam pomysłu
joll ten olejek wypiła dziś? nic się nie odzywa....

akkm koleżanka na przełomie 8 i 9 mies wybrała się na wycieczke rowerową (szalona) i potem ją tak plecy bolały i myslała że popuszcza mocz, pojechała do lekarza (z tym bólem kręgosłupa) a ten jej że to skurcze, wody jej odeszły i ma rozwarcie....biedna nie skapnęła się że rodzi

Ostatnia edycja:
reklama
akkm jestem z Tobą!!! daj znać jak tam jak będziesz miała możliwość :*

ewa no ja rodzynek tez niecieerpie...i zawsze bawię się w wyjmowanie ich z czegokolwiek.... :D

Do góry