reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Ducha dziekuje bardzo :-) mitaginka mi wywrozyla cos ok 11go a ty 14ty czy wiem ze mam sie szykowac za 2tyg :-D super, przynajmniej tym razem nie przenosze i na swieta bede w domku :-D

u mnie Josh ruszal sie miedzy skorczami ale tak ociezale i czasami odpychal sie jakby nozkami :-)

Morgaine pewnie ze dam znac po wizycie. Przeciez wy jestescie lepiej poinformowane niz moja pregnancy book :-D
aha i to co ty opisujesz ze ci wylecialo. Mi wylatuje od paru dni, wiec to nie czop.

reklama
Jeryyy za godzine musze wyjsc a ja nie zrobiona i do tego tak sie stresuje ze juz 2posiedzenie na kibello zaliczylam...:zawstydzona/y:

asiunia a ja zaczęłam czytać Twojego posta: dżeryyyyyy.....(zamiast jeryyyyy)

słuchajcie czytalam o tym oleju wiesiolka i podobno fajnie zmiekcza szyjke. chyba będę to sobie wciskać od jutra hahaha

kto to stosuje dowcipnie?????? ile czego z czego?????

Hej dziewczeta!
Zanim Was doczytam zdaję relację z wizyty:
Wyniki bdb- żadnych syfów w posiewie, WR, hBS ujemny, Alat w normie itp.
Szyjka skrócona, obniżona (cokolwiek to znaczy, z wrażenia nie dopytałam), jeszcze trzyma. Hmm.... Na te moje bóle rozrywające stwierdziła, że no rozchodzę się, i że żadnego szorowania i ruchów temu podobnych jak przy myciu podłogi. L4 do 26-go wypisała, 13go mam się do niej zgłosić, o ile wczesniej się nic nie zacznie, ale jak będę uważać to się nie zacznie. Tyle że ja czuję się że do 13go nie dotrwam.
Wróciłam do domu ledwie żywa, już sama nie wiem, czy te bóle to nie jakieś skurcze, cholerka. Po tej wizycie i leżeniu na fotelu zaczęło mnie łapać - najczęściej zaczyna się z jednej strony kłująco szarpiąco od dołu brzucha z tyłu przez pośladek,aż do łydki momentami, i w pachwinie of kors.
Młoda się rusza i rozciąga, nie zwolniła tempa jakos specjalnie więc, chyba to tylko "ćwiczenia" macicy. Pierdzielę takie ćwiczenia. Ale nie rodzę jeszcze! Jutro i pojutrze muszę jeszcze zakupy zrobić, więc nie ma bata. Poza tym jest jeszcze marzec!

Dobra lecę zjeść obiad bo umieram z głodu! a potem Was doczytam.
Buźka.

acronka super że wizyta udana :) a bóle jakies tam już niestety pomalutku będą bo musi się "roćwiczyć" wszytsko w środku, najważniejsze że wszystko git!!!

dzikuska niemiastowa - wkońcu jakieś wiadomości, trzymaj się kochana będzie ok już niedługo będziesz tulić swojego skarbka!!!!! mitaginka jakbys pisała do niej to wielkie pozdrowienia i moc pozytywnej energii!!!!

Ostatnia edycja:
Czuby!!! ja tam też w to wierzę tak, że hej. Ale pobawić się czasem można nie?! A nóż się coś sprawdzi :tak:. Przecież i tak co ma być to będzie hihi, a co do tego olejku to taka mądra nie bąź morgaine, bo joll całą butlę wydudniła i jeszcze nie ma jakoś smska, że się rozpakowała :-p

ojej doczytalam usmialam sie i zapomnialam co komu :zawstydzona/y:
pojechalam do miasta sama samochodem w ulewnym deszczu odebrac torbe z przewijakiem, kupic m cos na zatoki i Kupic Herbatke z Lisci Malin i co??? zapomnialam o herbatce :wściekła/y: no co ta ciaza robi z czlowiekiem :szok:
Ducha jak urochomisz znowu swoj "czar" to nei zapomnij o mnie :-D
Jola ja rozumiem ze Ty sie nie przyznalas do tego 30go zeby byc kwietniowka ale moze bys jako jedyna urodzila w terminie co??? tzn dzis :-D wyprobowalas juz wszystkie "magiczne sposoby" ?:-p
Acronka dobrze na wizycie wszystko ok :tak:
ide po kawke z czekolada jak mi sie jeszcze przypomni co komu mialam to dopisze :-D

ok, pozdrowiłam dzikuskę i poprosiłam, żeby dała znać po cc
odpisała, że najwcześniej we wtorek, bo musi być do cc całkowicie uśpiona
generalnie czuje się źle, bo jest bardzo słaba i mdleje :/

acronka gratuluję wizyty :)
zuzanna
a za Twoją wizytę trzymam kciuki!

wiecie co ja jestem nie w temacie. a dzikuskę to nagle wzięło czy od dawna miała jakieś dolegliwości? kurcze ona tak mało pisze, że nie kojarzę w ogóle... czemu ona taka słaba

anyway mitaginko buziaki od bb dla dzikuski

reklama
Co do rodzynek też je wydłubuję jak Ducha, Madziarkas i Migatinka. Nie znoszę, blleee!

Ja mam to samo, od małego nie znoszę i wydłubuję. Skórki, orzechy i inne pierdoły też z ciast wydłubuję..

ok, wahadełko zrobione, mało chętnych było ale się rozbujałam i bez waszej zgody porobiłam
więc tak:
anisad - 04.04. SN (niby zaspa ale wiesz, wahadełko odp. na konkretne pytania tak/nie/niewiem, zapytałam o zaspę i powiedziało tak)
akkm 31.03. CC
baby 02.04. CC
aenye 08.04. SN
morgaine 18.04. SN
mitaginka 23.04. SN
joll 30.03. CC - lecisz dzisiaj Kochana :tak:
jola 24 04.04. SN
asiunia 14.04. CC

Dzięki :) Czyli będę rodzić w dniu kiedy mam wizytę u gina, czyli on mnie może skieruje na wywołanie czy cos....kurde. Najgorsze, ze to termin przed przyjazdem męża :-(

i nr 2. może mi któraś na pw wysłać swój nr tel? tak na wszelki wypadek... bo na forum nie udało mi się znaleźć...

Wysłałam Ci mój na pw :-)

Do góry