reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

no widzisz antoninka
a my na ten sam dzien termin i pominiete...... to sie nazywa bezczelność!!!! ehhh ja nie chce do tego 20 sie turlać!!!! :D

duchalepiej siusiaj szybciej i skup sie dobrze!!!! :D :D :D

no włąsnie właśnie!!!! a jak u Ciebie z sampoczuciem, przeczuwaś cos wczesniej, mnie od paru dni potwornie kłujeee, ale to raczej nie skurcze, pewnie "szyja" sie skraca, 5 kwietnia mam wizyte u gina,

Klaudencja ktoś w końcu musi doczekać do końca kwietnia bo nie będzie gdzie sms-ka wysłać:-)

reklama
ducha ja mam termin na 15go, na bank nie przenosze 4 dni, bo 13go najpóźniej pije olej rycynowy!!!!!! wahadełko nie wiedziało że go mam zamiar wypić?:)
co sie uśmiałam morgaine wahadełko nie wiedziało o oleju heheheheh
ja biorę od tygodnia olej z wiesiołka , ale połykam go normalnie bo ktoś pisał żeby wpychać ...

klaudencja, no nie, co to za odzywki do kobiety w ciąży?! bezczelność?! trza siedzieć na bb i byc na bbieżąćo moja droga!!! no! żeby mi to ostatni raz było cholero jedna. Teraz to nie wiem czy Ci powiem co powiedziało wahadelko! foch!!!

antonina, ja nie zarabiam na koleżankach jak ta mitaginka!!! Moja działalnośc jest zupełnie charytatywna. Ty rodzisz 22.04. SN

klaudencja, no nie, co to za odzywki do kobiety w ciąży?! bezczelność?! trza siedzieć na bb i byc na bbieżąćo moja droga!!! no! żeby mi to ostatni raz było cholero jedna. Teraz to nie wiem czy Ci powiem co powiedziało wahadelko! foch!!!

antonina, ja nie zarabiam na koleżankach jak ta mitaginka!!! Moja działalnośc jest zupełnie charytatywna. Ty rodzisz 22.04. SN

czyli rozumiem , że moge olać sobie sny prorocze że to niby jutro i lajtowo czekać...??

antonina, pewnie że możesz co tam sny do mojego wahadełka :-D
adi - 12. 04. CC
dranissimo 04.04. SN
klaudencja, wredoto - 12.04. CC - a masz!

no włąsnie właśnie!!!! a jak u Ciebie z sampoczuciem, przeczuwaś cos wczesniej, mnie od paru dni potwornie kłujeee, ale to raczej nie skurcze, pewnie "szyja" sie skraca, 5 kwietnia mam wizyte u gina,

Klaudencja ktoś w końcu musi doczekać do końca kwietnia bo nie będzie gdzie sms-ka wysłać:-)
u mnie twardnienie brzucha to juz od dawna norma a zakłuje coś od czasu do czasu.... od początku marca miałam leżeć bo już szyjka się rozwierała a teraz cisza!!!! :D ale ten rozpoczęty dziś 37 tydzień dodaje mi troszkę optymizmu że może się rozkręcać zacznie!!!! :D .....

dranissimo ....hhaha tak nie można niczego być pewnym....chcociaż ja akurat ciąży jestem pewna hehehe bo jakaś ociężała jestem!!! :D :D

ważne pytanie (pewnie do tych,co już raz rodziły) ... a dziecko się rusza między tymi prawidłowymi skurczami?

i nr 2. może mi któraś na pw wysłać swój nr tel? tak na wszelki wypadek... bo na forum nie udało mi się znaleźć...

antonina, pewnie że możesz co tam sny do mojego wahadełka :-D
adi - 12. 04. CC
dranissimo 04.04. SN
klaudencja, wredoto - 12.04. CC - a masz!

no co to jest za mszczenie się!!!!!!!!!!!????????? jak ja na żadne CC się nie godze!!!!!!!! hyyyyyy!!!!! ehhhh i juz sie nie wkurzaj bo złość piękności szkodzi!!! :D :D :D

reklama
Do góry