reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

jola to jak Ty się na kwietniówki załapałaś skoro Twój termin to dziś???;-) węszę jakiś podstęp;-)
ania2221 u mnie sie rodzi chyba tylko na leżąco, na łóżku z oparciem które do pionu podnosisz to prawie na siedząco ale nie ma opcji w wodzie czy też jak kumpela rodziła na kole :szok:
aenye ja mam mega proste włosy i przetuszczające się mega szybko, że codzienne mycie obowiązkowe ale wieczorem myje, z mokrymi ide spać a rano czasem nawet zapominam się poczesać bo fryz okej :-) no ale moge zapomnieć o jakichkolwiek lokach, falach czy cóś - całonocne spanie na wałkach kończy się lokami max przez godzine a potem proste druty. Tak że są + i -

He he rozgryzlyscie mnie, ja marcówka a tu na przeszpiegach:-D:-D A tak na serio to jak zobaczylam dwie kreseczki i sobie obliczylam to wyszedl mi 04.04 potem lekarz w karie napisal 30.03 to nie bede sie z nim klocic, jakbyscie mnie baby czytaly to byscie wiedzialy bo pisalam nie raz:wściekła/y::-D A poza tym ja jakas taka przekorna, z Olkiem termin mialam na 30-ego grudnia a w styczniowkach od poczatku urzedowalam i urodzil sie 09.01:-D

reklama
wypiłam :-)i przegryzłam mdłym bananem nie jest to takie złe. dziewczyny mnie z nerwów przed wypiciem juz zaczeło kręcić w brzuchu. akurat jest południe może się załapie i urodzę jeszcze dziś fajna data 30.03 i wyszła bym juz na sobotę do domku :-)
dobry plan zobaczymy czy skuteczny

ok, wahadełko zrobione, mało chętnych było ale się rozbujałam i bez waszej zgody porobiłam
więc tak:
anisad - 04.04. SN (niby zaspa ale wiesz, wahadełko odp. na konkretne pytania tak/nie/niewiem, zapytałam o zaspę i powiedziało tak)
akkm 31.03. CC
baby 02.04. CC
aenye 08.04. SN
morgaine 18.04. SN
mitaginka 23.04. SN
joll 30.03. CC - lecisz dzisiaj Kochana :tak:
jola 24 04.04. SN
asiunia 14.04. CC
a ja gdzie????????????????????????????????? :D czyżbym przegapiła zapisy????? ja też chcę i to szybko!!!! hehe

Ostatnia edycja:
kootku spoko, nie urodzisz ani dzisiaj, ani jutro- masz jeszcze czas, widze porodowa aure koło Ciebie w okolicy 5 kwietnia :-D
dzisiaj w ogóle nikt od nas nie urodzi
ale bedzie jak mnie admin bb wykluczy z forumowej społecznosci, bo pomysli, ze ze mnie jakas wiedzma :no:

myślę ze ja dziś nie urodzę znowu mi bóle przechodzą jestem już tą huśtawką zmeczona

Klaudencja - one tu jakieś opłaty pobierAJĄ, ja spłukana bo dopiero jutro wypłata to sie nawet nie wychyliłam, to są wszystko cfane bestie;-):-D, trudno sie mówi:cool:

kurde, klaudencja, wyszlam juz z transu, to trzeba tak wiesz, w skupieniu ale zarraz się postaram skupić, tylko siku zrobię .

morgaine, no tak wychodzi, ja nie patzryłam na terminy specjalnie żeby mój mózg lub to coś co mam w glowie nie sugerowało...

asiunia zaraz nam tu dawaj znaka jak po wizycie

jola termin?? nie nie, Ty kwietniówka masz być i basta:-) czyli jutro po pólnocy hahahah najwcześniej

aenye no tak to z włosami bywa....ja znowu myję co dwa dni, czasem codziennie (zależy z kim się widzę w dany dzień hahaha)

mitaginka ja wiem że ja rodzę trzeci raz, a Ty jeszcze nie rodziłaś, no ale komu na tym forum mam zadać takie pytanie jak nie Tobie.
czy czop musi być podbarwiony krwią?
czy jak nie odchodzi cały na raz to jest to taka biała maź, ciągnąca się?
no shit żadnej wydzieliny nie mam od tygodnia chyba, ani kropelki, a dzisiaj właśnie takie cóś...
gadałam z kumpelą co w styczniu urodziła, jej odszedł podbarwiony krwią 'korek' o 5 rano, o 8 zaczęły się skurcze...no ale tu nie było wątpliwości że to czop, bo czuła tak jakby ją 'odkorkowało':-D
a ja mam problem bo nie wiem czy to może jakaś wydzielina....ale taka dziwna jak nic tam się teraz nie dzieje, w sensie nie cieknie..???

nigdzie nie ma herbatki z liści malin!!! no toż to szok!!! mama pół miasta przeszła, ja wczoraj 2 apteki też zaliczyłam!

czy któraś z was stosuje ten olej z nasion wiesiołka?
no sto pytań do...
mi odeszło takie krwiste już tdz. gon powiedział ze to czop, dzisiaj taka kulka zbitej krwi były bóle ale przeszły więc nie wiem o co chodzi, normalnie się nie znam

Klaudencja - one tu jakieś opłaty pobierAJĄ, ja spłukana bo dopiero jutro wypłata to sie nawet nie wychyliłam, to są wszystko cfane bestie;-):-D, trudno sie mówi:cool:
no widzisz antoninka
a my na ten sam dzien termin i pominiete...... to sie nazywa bezczelność!!!! ehhh ja nie chce do tego 20 sie turlać!!!! :D

duchalepiej siusiaj szybciej i skup sie dobrze!!!! :D :D :D

ok, wahadełko zrobione, mało chętnych było ale się rozbujałam i bez waszej zgody porobiłam
więc tak:
anisad - 04.04. SN (niby zaspa ale wiesz, wahadełko odp. na konkretne pytania tak/nie/niewiem, zapytałam o zaspę i powiedziało tak)
akkm 31.03. CC
baby 02.04. CC
aenye 08.04. SN
morgaine 18.04. SN
mitaginka 23.04. SN
joll 30.03. CC - lecisz dzisiaj Kochana :tak:
jola 24 04.04. SN
asiunia 14.04. CC
a ja gdzie ja tu jestem

reklama
kurde, klaudencja, wyszlam juz z transu, to trzeba tak wiesz, w skupieniu ale zarraz się postaram skupić, tylko siku zrobię .

ducha to i moze mnie wciagnij na ta liste do przepowiedzenia ;-) Tylko od razu mowie, ze niby termin mam na 7.04 ale u mnie totalnie! nic sie nie dzieje!! :confused: Czasem nawet zapominam, ze w ciazy jestem (?) Juz niczego czlowiek nie moze byc pewnien w tych czasach :-)

Do góry