reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

no ja się tez zastanawiam, czy to w końcu będzie boleć jak się nalezy czy nie, bo narazie d...pa, łaziłam po dworzu ale tak głupio snuć sie po ogrodzie tam i z powrotem, zapuszcze se muze i potańczę, ja naprawdę chciałabym urodzić jutro, ewentualnie w piatek.
A okres też mnie nie boli praktycznie...

mitaginka ja nie skomentowałam tego twojego telefonu dotykowego z orange, bo ja jestem też w orange i mam taki tel od prawie 2 lat :p :-D

no widzisz, czyli Twój tel to juz staroc, a moj nówka :)))) i dlatego nie skomentowałas, bo zazdroscisz :p

reklama
laski 30 minut mnie nie było i chyba ze 3 strony, zachowujecie sie jak baby w 9tym mcu ciazy ktore NIC NIE ROBIĄ TYLKO NA PORÓD CZEKAJĄ:-) nawet nie wiem co komu skomentować bo już nie pamiętam

aknovi współczuję bólu, ja też czuję jakby już mi noga stamtąd wystawała!!! hehe czy czuję się jak facet?:-D:-D

teraz jeszcze bardziej mnie Twój suwak wkurza, bo wiem, ze jest ZAFAŁSZOWANY:wściekła/y:
no i dogadzaj tu babie w ciąży!!@!!!
mitaginko, juz cie podkablowalam adminowi, ze nielegalnie pobierasz jakies zyski z bb! ha!
matko, musze za godzine wyjsc, tzn mam godzine na zrobienie sie. a wlosy prostuje 40min.. koszmar.. nie chce mi sie, ale bez prostowania to dopiero dramat ;-)
jakbym miała codziennie 40 minut włosy prostować to urodziłabym chyba w 7mym mcu!!!!!! matko dziołuszka jaką ty masz cierpliwosc!! mnie ostatnio fryzjer ochrzanił że włosy myję raz a nie dwa i odżywki nie nakładam, a ja nie mam czasu na takie bzdety. potem suszarka i that's it!!
btw wiecie ze podobno na roznych forach na bb jest jakas laska co to kase zgarnia za przepowiadanie terminu...podszywa sie ze niby ciezarna, styczniowki i lutowki to normalnie na wyprawkach dla niej musialy oszczedzac zeby ja wyplacic!!! myslicie ze chodzi o te nasza mitaginke?:cool2:

znalazłam sposób na niemoc: niemoc z przyjemnością:)
tzn. wkurzyłam się na swoje złe samopoczucie, wjechałam do kuchni jak odrzutowiec, gary do zmywary, blaty lśnią, kurze pościerane w salonie!! superancko, zostało odkurzyć i umyć podłogi ale ja nie mogę, no bo M ma dzisiaj nocke!
teraz wypiam caffe latte na tarasie, siedze przy laptku, bluzeczke mam z dekoltem po pępek co by się trochę opalić ale coś czuje ze od okularow slonecznych bede miala slady na twarzy hahah bos ie nie idzie oderwac od laptka.
mlody spi. M razem z nim. cisza, spokoj, sąsiad w oddali słucha lipnej muzy....zaraz coś muzycznego w tv zapodam i high life!! komu by sie chcialo rodzic na takiej pogodzie....

Mitaginka rozryzłaś mnie :D strasznie zazdroszcze, mój mi sie znudził, ale mam 2 tel, jeden w orange a drugi w plusie (żeby mieć do kochanka taniej :-D)
powiedz lepiej jaki to model masz zamówiony

Migatinka fajnie, że masz nowy telefon!! Ja będę też miała nowy w kwietniu (akurat umowa mi się kończy), ale jeszcze nie wiem jaki. :-)

Anisad z ta kamerą to mój M. cały czas mówi, że weźmie, ale chyba żartuje, bo wyleci szybko z porodówki.

Co do rodzynek też je wydłubuję jak Ducha, Madziarkas i Migatinka. Nie znoszę, blleee!

Lenka1983 zawsze marzyłam by jeździć motorem! Niestety ani prawka na motor, ani motoru, zostają mi tylko 4 kółka.

Dziewczyny w jakiej pozycji rodzi się w Waszych szpitalach? U mnie w Jeleniej Górze chyba na leżąco. Rodzi któraś z Was na siedząco, na klęczkach lub na czworaka? Słyszałam, że tak lepiej dla rodzącej i maluszka.

reklama
Laski widze, że wam odbija ;-) oby w takich wesołych nastrojach przyszło nam przeć...

A ja wywietrzona, dotleniona i lekko podsmażona na słoneczku biorę się za porządek w szafie z ciuchami moimi i mężuli bo zrobił nam sie miszmasz - mężulinie to nie przeszkadza ale jak ja mam coś znaleść to hopla dostaję!!!!

ps. robię dziś jeże krówkowe, już się zaopatrzyłam w dwie paki cukierków w biedronie, jeszcze tylko mamcia wyczaji ryż i po południu będę kulać mmmm

Do góry