reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
anisad, a planujesz chrzest? moze razem z siostrzyczka?
..aenye
Mama grudniowa'06
pandora to ja bez make- upu, teraz juz wiecie, dlaczego do gina sie zawsze stroje...coby byc mitaginka a nie maciejem
i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!! to dlatego taka sprzedajna!!!!!!!
Mitaginka nie skomentowałam, bo Ci zazdroszczę.... Mój godzinę temu wypadł przez balkon w krzaki i to takie, że muszę czekać do około 16 aż mąż z pracy wróci i go odnajdzie w tych chaszczach.
Cieszę się z dobrych wieści od Cucumber
a jak ktos ubiegnie Twojego meza i wyciagnie ten telefon? co wtedy moja droga uczynisz? jak dasz nam znac, ze rodzisz?;-) szybko do mnie wtedy przyjedziesz po mój stary telefon?
lilou
Fanka BB :)
Mitaginko ja tu jestem cały czas :-)znaczy pospałam trochę i już wróciłam. Ech też zazdroszczę tym naszym donoszonym lub prawie donoszonym kwietniówką:-)
Ja szalałam dużo ostatnio, ciągle mnie nie było, ale teraz muszę przystopować trochę. P ciągle dzwoni czy wypoczywam, i że mam nic nie robić.Ojjj boi się chłopak że cała przeprowadzka na jego głowie zostanie....
muszę się ubrać w końcu i chatkę ogarnąć bo mam masakryczny nieład:-)
Ja szalałam dużo ostatnio, ciągle mnie nie było, ale teraz muszę przystopować trochę. P ciągle dzwoni czy wypoczywam, i że mam nic nie robić.Ojjj boi się chłopak że cała przeprowadzka na jego głowie zostanie....
muszę się ubrać w końcu i chatkę ogarnąć bo mam masakryczny nieład:-)
anisad
anisad, a planujesz chrzest? moze razem z siostrzyczka?
Tak wlaśnie myślałam, zeby dwa dzieciaki machnąć za jednym razem Wcześniej nie było kiedy no i miałam obawy, bo my ślub wzieliśmy pol roku temu, po 9 latach narzeczenstwa a wiecie jak to kościół podchodzi do dzieci z konkubinatów.
pandora83
pandora to ja bez make- upu, teraz juz wiecie, dlaczego do gina sie zawsze stroje...coby byc mitaginka a nie maciejem
aa no wiadomo charakteryzacja czyni cuda ale może jest na odwrót do tv Cię tak przerabiają??a Ty nas tylko tak kokietujesz
i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!! to dlatego taka sprzedajna!!!!!!!
ja się tylko zastanawiam jak ona się powstrzymuje żeby nie powiedzieć- "pani wie o czym ja mówię"
..aenye
Mama grudniowa'06
DDDDDDDD
mitaginka, ale maciek ma duzego macka, tzn brzuchol.. co oni ci tam nakladaja?
mitaginka, ale maciek ma duzego macka, tzn brzuchol.. co oni ci tam nakladaja?
reklama
anisad
pani wie, o czym ja mówie?
Ten tekst jest po prostu boski !!!!! Nic tego nie przebije
Podziel się: