reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
wy tu tak piszecie, ze jeszcze dla was za wczesnie, a co ja mam powiedziec ?:wściekła/y:
a najgorsze, ze z moich "koncowych kwietniówek" to alexandra urodziła, hatorska urodziła, lilou jak sie raz dziennie pojawi, to sukces (pewnie piratuje na drogach bez prawka ;-)), ducha czasem posta wystosuje, ale tez za mało, acronka tez nie chce mi non stop towarzyszyc na bb...i co ja mam o tym myslec? wasze suwaki mnie tylko irytuja :-D:-D:-D:-D

trzymam Cię za słowo ::-) zjadłam troszkę zupy, 3 ciasteczka i idę pic zagryzę to bananem żeby miało mnie czym czyścic hehehh wystarczy 2 łyżki stołowe ?

hmm moim zdaniem wystarczy, ale widzisz że joll od razu nie wylądowała na porodówce...
weź 2 i zobaczysz czy do kibelka będziesz często chodzić. wszak to ma Cię przeczyścić porządnie, bo to biegunka wywołuje skurcze, a nie olej :-)

akkm no to pewnie wszystkie dziewczyny będą czekac co się będzie działo po tym twoim piciu... ja jestem strasznie ciekawa
Troszke pewnie to potrwa, więc idę troche połazić po dworzu, kurki pomolestuje czy mi jakiegoś jajeczka nie zniosły :)

I DLACZEGO NIKT NIE SKOMENTOWAŁ MOJEGO NOWEGO TELEFONU?
ja wiem, ze to nie poród, ale zawsze jakas atrakcja:-D
a dzieki nowemu telefonikowi bede jeszcze rzetelniej przekazywac porodówkowo- szpitalne smski :-)

Witajcie,

super,ze dobre wieści od Cucu:))))))

Wy niesamowite jestescie babeczki, nie mogłam doczytac normalnie. Ale sie udało.
Nastroje olejowo-rycynowo- porodówkowe widzę:)

Mam wielka prosbę do Mitaginki, naszego speca-przepowiadacza: nie musisz podawać daty tylko napisz czy urodzę dziś lub jutro?, bo nie bardzo mi te dwa terminy odpowiadają:)) Mój załapał ekstra fuche i dzis w nocy do Brukseli jedzie. Jutro wraca, ale sie boję tak sama zostać, tymbardziej,że ciagle mi cos tam cieknie....Plis napisz czy dam radę?:))

aenye, anisad - spoko, możemy przełożyć spotkanie na przyszły tydzien - ja zostaję 3-mieście do czwartku prawdopodobnie, chyba że nie uda mi sie przełożyć środowej wizyty ale raczej powinno sie udać, więc od pon. do czw. jak najbardziej, a w tym czasie może aenye sie wykuruje a a anisad odbierze samochód.

a nam dzisiaj przywożą pralkę o 14tej, więc muszę sie wystroić no nie, a nóż panowieprzystojni będą :-D, więc dzisiaj jestem w granatowych dresikach, nie siwych i białej koszulce (strój wizytowy ;-)).

Aenye, miałam Ci powiedzieć, żę jak zdążysz urodzić do następnego czwartku to ja się zgłaszam na ochotnika do komentowania Twojego porodu online na bb, wezmę ze sobą lapka albo chociaż fona , bedę robić foty, wklejać na bb i informować dziewczyny o wszystkich etapach porodu. Tak sobie wlaśnie wymyśliłam iiii... zrobie to zupełnie za darmo!!!! Takie emocje... tylko nie wiem czy się później sama zdecyduję na poród ale kit z tym - damy radę ;-).

Słuchajcie, teraz robie henne i potem oko, a jak już się zrobię to siadam z wahadelkiem, więc dawać listę kto chce wiedzieć kiedy i w jaki sposób urodzi?! Ale uprzedazam, nie wiem czy wyjdzie bo nie wzielam swojego wahadełka i będę musiała improwizować, ale sie postaram :tak:. Tylko wiecie, że trzeba w to wierzyć, nie?!?!? dobra, to wy róbcie listę a ja idę robić siebie.

wy tu tak piszecie, ze jeszcze dla was za wczesnie, a co ja mam powiedziec ?:wściekła/y:
a najgorsze, ze z moich "koncowych kwietniówek" to alexandra urodziła, hatorska urodziła, lilou jak sie raz dziennie pojawi, to sukces (pewnie piratuje na drogach bez prawka ;-)), ducha czasem posta wystosuje, ale tez za mało, acronka tez nie chce mi non stop towarzyszyc na bb...i co ja mam o tym myslec? wasze suwaki mnie tylko irytuja :-D:-D:-D:-D

obczaj mojego suwaczka ciążowego. specjalnie dla Ciebie:-)

p.s. z porodem zwlekać nie będę do końca kwietnia, ale przynajmniej Cię mój suwaczek nie będzie irytował ahhahaha

wypiłam :-)i przegryzłam mdłym bananem nie jest to takie złe. dziewczyny mnie z nerwów przed wypiciem juz zaczeło kręcić w brzuchu. akurat jest południe może się załapie i urodzę jeszcze dziś fajna data 30.03 i wyszła bym juz na sobotę do domku :-)

reklama

wszystko dlatego że się łącznikiem stałaś i teraz czekać musisz:-D nie denerwuj się przecież jeszcze tylko 8 dni:tak: a ja Ci przepowiadam że Morgi będzie Ci towarzystwa dotrzymywać:-D bo ona nawet jak urodzi to i tak będzie mieć czas na bb:-D
edit: mówiłam nawet suwaczek jej się cofa:-D

Do góry