reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Wilmek ja dalej autkiem jeżdżę i też sama, uwielbiam jeździć i nawet się nie zastanawiałam jakby mnie po drodze gdzieś wzięło. Ale tak jak Aknovi zimą mąż częściej przejmował kierownicę (ja nie lubię jeździć zimą)

Nati_k dzidzia wcale nie jest mała!!

reklama
pandora fajne:) też je mierzyłam ale chyba coś nie tak z moimi stopami albo z rozmiarówką, kompletnie nie mogę tam butów wyhaczyć...

ja kupię na allegro, mam wybrane tylko długość wkładki muszę zmierzyć, bo jest napisane w opisie że numeracja zaniżona i wolę w sumie sprawdzić jaki to rozmiar mam w końcu kupić...

kurde ktoś obliczył że się już ponad 10 kwietniówek rozpakowało?? prawda to?? muszę iść sprawdzić bo mi mniej wyszło...jacie, niedługo się tu człowiek nie połapie...ciekawe kto będzie ostatni...

pandora fajne:) też je mierzyłam ale chyba coś nie tak z moimi stopami albo z rozmiarówką, kompletnie nie mogę tam butów wyhaczyć...

ja kupię na allegro, mam wybrane tylko długość wkładki muszę zmierzyć, bo jest napisane w opisie że numeracja zaniżona i wolę w sumie sprawdzić jaki to rozmiar mam w końcu kupić...

ja też nie do końca byłam pewna ale myślę że się troszkę rozejdą:-D a na allegro miałam upatrzone ale właśnie nie mogłam dobrać rozmiaru:-D

pandora opisz bo ja dzisiaj w ccc bylam, torebki oglądać, ale na balerinki tez patrzyłam...

mitaginka bo ja przelew zrobiłam a Ty mi daty nie podałaś....

no dalej...
termin usg 14 kwietnia
termin om 19 kwietnia

no....slucham....kiedy?

edit: bo zacznę myśleć że kasę na nas zbijasz :confused:

rozgryzłaś mnie..., no ale skąd miałam wziąć na wyprawkę? no skąd?

eywa, posikaliśmy się właśnie z Sebkiem ze śmiechu. To niesamowite, ale takie maluchy na prawdę się rozumieją. Pamiętam, jak pewnego razu Hanka w podobny sposób "rozmawiała" z synkiem mojego kuzyna.

mała mysz a kminek z majerankiem jadłaś (weź sobie zmieszaj żeby Ci wyszło ok. 1/3łyżeczki, pogryź i popij czymś)?? mi to na zgagę pomagało!

reklama
Do góry