reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

EEEEEEEEEE to mnie pocieszyłyście, najważniejsze że nie wszystkie piszecie od razu że ten drugi poród gorszy ;-) mam się czego uczepić i wierzyć że będzie podobnie jak przy pierwszym albo i lepiej ;-)
Autem też jeżdżę (np. z synem do przedszkola).

reklama
ale powiem wam, ze chyba tez nie do konca od rodziców to zalezy...
15 marca moja kolezanka urodziła w 38tc coreczke- 2800 i 50 cm (czyli malutka), a ona ma 1,85 a jej maz prawie 2 metry wzrostu- naprawde sa wysocy, zwlaszcza on...
myslałam wiec, ze Kinga bedzie wieksza ;)
Też mi sie tak wydaje. Ja co prawda do małych nie należę (172), ale jakaś szczególnie tęga nie jestem, ale Sebek jest nizszy ode mnie. Hanka urodziła się 3930g, Mańka zapowiada się tez koło tego.

adi gratulacje. teraz tylko czekać na dzidzię. ach pozazdrościć takich konkretnych wieści. mnie w poniedziałek powiedziano: w każdej chwili może pani urodzić hahahahah tyle to ja też wiem;-)

mitaginka mogę ewentualnie się przenieść na 7-go żebyś mnie tam w tym szpitalu nie straszyła ;-);-);-) a w klanie bb to jakoś raźniej będzie:-)A tak serio to jednak zdecydowałaś, że Mikołów??? Ja to jakoś od początku się nastawiłam pozytywnie, w końcu cza gdzieś urodzić a tam jakoś przyjemnie mi się wydaje, o ile może być 'przyjemnie' w szpitalu. Zobaczy się... na własnej skórze doświadcze - jak zdąże dojechać

Zmykam spać, jakaś niedorobiona dziś cały dzień jestem, i ten żołądek mi nie odpuszcza - ale to może dlatego że od paru dni jak śmieciara wszystko wsuwam:baffled: jutro zafunduje sobie jakaś dietke bo hipcio już niezły jestem
papa spokojnej nocy

mała mysz jak tam twoja zgaga??
A dziękuję, swietnie się ma, jeszcze troche i będę głucha, bo mi bębenki w uszach przepali. Niestety kisiel tez nie pomógł. Jeszcze póki siedzę, nie jest najgorzej, ale jak sie położę, to rzeźnia. Chyba bede spać na siedząco. Albo na stojąco, jak koń.
A co do samochodu, to małżonek mi zabronił. Pewnie sie już chwaliłam, że ja kierowca rajdowy na miarę Schuemachera - samochód starcza mi na rok, potem jest tak zmasakrowany, że tylko na złom.
A z innej beczki - laski ze Szczecina i przyległości - wybiera się któraś na Pomorzany rodzić? W przyszły piątek na przykład?

madziarkas moje załozenie jest takie, ze po 7 kwietnia moze byc i Mikolów (moze mój gin sie zjawi ;), ale gdyby miało byc wczesniej, to Ligota i kliniczny. Zreszta dr S. mi powiedział, ze przed skonczonym 37tc nawet nie radzi jechac do Miko, bo i tak dzidzie musieliby przewozic...nie wiem...moze jeszcze mi odbije i zmienie zdanie ;) w koncu na Ligocie maja juz przygotowane dla mnie wszystkie dokumenty, łacznie z karta zdrowia dziecka ;)

anisad wrózka nie jestem (ale kantuje w ten sposób forumki, a ze one takie naiwne to zbijam na tym niezła kase :-D, a do tego jakim powazaniem sie ciesze, to mozesz z postu morgaine wywnioskowac :-D:-D) ale powiem Ci, ze urodzisz w 39t5d ;-)

gratuluję udanych wizyt dziewuszki")

pandora jakie buty kupiłaś i gdzie? w bb?

dziekuję:tak: kupiłam w ccc takie zwykłe baleriny jak będę miała chwilę to poszukam zdjęcia:-D

ja też juz po wizycie, widzę że rodzimy podobnie pandora:)
w poniedziałek mam się stawić w szpitalu, a we wtorek cc.. no i jakoś się uspokoiłam znam juz termin, teraz na spokojnie wszystko pokończę co mi zostało do zrobienia przed porodem..
a teraz idę Was nadrabiać widzę że nie próżnowałyście:szok:

fajnie że nie będę sama:tak: ja tam nie wiem czy się uspokoiłam- teraz jak wiem kiedy to dopiero zaczynam się stresować tym wszystkim ale to bardziej przez te moje "dodatkowe atrakcje"

pandora opisz bo ja dzisiaj w ccc bylam, torebki oglądać, ale na balerinki tez patrzyłam...

mitaginka bo ja przelew zrobiłam a Ty mi daty nie podałaś....

no dalej...
termin usg 14 kwietnia
termin om 19 kwietnia

no....slucham....kiedy?

edit: bo zacznę myśleć że kasę na nas zbijasz :confused:

reklama
Do góry