na męża ostatnio nie mogę liczyć wczoraj miałam ciśnienie 97\48 czułam się fatalnie a on dzwoni i się pyta co do jedzenia mu zrobiębb normalnie mam go dosyć i tak se myślę że naprawdę na ta porodówkę bez niego pojadę, a dzisiaj że się nie wyspał bo go 1 raz w nocy obudziłam , sory ja nie spię od5 miesięcy bo nie mogę przez ten brzuch , mówi że to ja jestem ostatnio nieznośna
reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Witam Was!!!
Po pięknej i dłuuugiej nocy,nieprzespanej oczywiście,ledwo co żyję.Ale pogoda ładna to zaraz wymykam z domu..Może mnie wczesniej coś złapie-bo te skurcze dłuższe i mocniejsze.. Tak więc-nie wyprzedzać-następna ja
lilou-powodzenia na egzaminie)
mitaginka-ja "tam" zajrzałam i nic ciekawego nie było.Jakieś wszystko zużyte
madziarkas-ból porodowy???No co Ty,to nie boli;-)
Miłego dnia dla Was!!!
Po pięknej i dłuuugiej nocy,nieprzespanej oczywiście,ledwo co żyję.Ale pogoda ładna to zaraz wymykam z domu..Może mnie wczesniej coś złapie-bo te skurcze dłuższe i mocniejsze.. Tak więc-nie wyprzedzać-następna ja
lilou-powodzenia na egzaminie)
mitaginka-ja "tam" zajrzałam i nic ciekawego nie było.Jakieś wszystko zużyte
madziarkas-ból porodowy???No co Ty,to nie boli;-)
Miłego dnia dla Was!!!
aknovi
dzień dobry dziewczynki
Morgain - to może jednak dziś?
Adi - strasznie głupio może jeszcze da się męża jakoś wychować? biedna
a ja dziewczyny mam całą noc nieprzespaną i nie bardzo rozumiem co się dzieje... może któraś z Was też tak ma, to mi wytłumaczy.. mam skurcze, ale nie takie jak na @ i raczej nie porodowe.. to są okropnie bolesne, krótkie skurcze (ale czasami idą falami 5 pod rząd, więc razem trwają nawet 2min), objawiają się takim strasznym kłóciem w pochwie i podbrzuszu... i dziecko się rusza w trakcie ich... normalnie, jakby mi ktoś taką wielką igłą szarpał.. wczoraj aż mi się słabo zrobiło od nich... no i więcej jest ich w nocy.... a jak się próbuję w trakcie obrócić to bolą jeszcze bardziej
do tego oczywiście całą noc bolała mnie głowa :| a któaś z Was pisała, że przed porodem jest mniej śluzu.. to prawda?
niepokoją mnie te wszystkie objawy, a wizytę mam dopiero w czwartek...
Morgain - to może jednak dziś?
Adi - strasznie głupio może jeszcze da się męża jakoś wychować? biedna
a ja dziewczyny mam całą noc nieprzespaną i nie bardzo rozumiem co się dzieje... może któraś z Was też tak ma, to mi wytłumaczy.. mam skurcze, ale nie takie jak na @ i raczej nie porodowe.. to są okropnie bolesne, krótkie skurcze (ale czasami idą falami 5 pod rząd, więc razem trwają nawet 2min), objawiają się takim strasznym kłóciem w pochwie i podbrzuszu... i dziecko się rusza w trakcie ich... normalnie, jakby mi ktoś taką wielką igłą szarpał.. wczoraj aż mi się słabo zrobiło od nich... no i więcej jest ich w nocy.... a jak się próbuję w trakcie obrócić to bolą jeszcze bardziej
do tego oczywiście całą noc bolała mnie głowa :| a któaś z Was pisała, że przed porodem jest mniej śluzu.. to prawda?
niepokoją mnie te wszystkie objawy, a wizytę mam dopiero w czwartek...
anisad
Ja jestem drugi raz w ciąży, a też bym nie kumała. Poki co nie mam zadnych objawów.
aknovi
w ogóle mała to mi się ostatnio cały czas rusza, no też mam chyba takie krótkie bolesne skurcze tam na dole i w nocy , co to znaczy boże, jak jestem pierwszy raz w ciązy i niczego nie kumam
to dokładnie tak jak ja tzn w ciąży jestem 2, ale pierwszą poroniłam w 6tyg... więc mam tylko większe schizy :/
hej laseczki
Doczytałam Was wreszcie, nie mam siły i ochoty na nic, ale mam na dzisiaj plan sprzątania mieszkania więc muszę sie jakoś zmusić, postanowiłam wypastowaćpodłogę w mieszkaniu... liczę, ze to zadziała....
odezwę sie później, bo na razie jakoś dziwnie sie czuje i musze się chyba jakiejś kawy napic czy coś
Miłego dzionka babeczki
Doczytałam Was wreszcie, nie mam siły i ochoty na nic, ale mam na dzisiaj plan sprzątania mieszkania więc muszę sie jakoś zmusić, postanowiłam wypastowaćpodłogę w mieszkaniu... liczę, ze to zadziała....
odezwę sie później, bo na razie jakoś dziwnie sie czuje i musze się chyba jakiejś kawy napic czy coś
Miłego dzionka babeczki
anisad
Ja tez lecę na kawkę do drugiego pokoju. Chyba mnie jakieś choróbsko bierze..
..aenye
Mama grudniowa'06
adi, wzruszajaca jestes :-) hehe, fajnie to napisalas, 'boze, pierwszy raz w ciazy jestem i niczego nie kumam" :-) uwierz, ja w 3, wlasciwie to nawet w 4 ciazy jestem i dalej nie kumam
i tez czuje takie bardzo bolesne ruchy dziecka, mam wrazenie, ze miedzy nogami juz mam glowke jego, i czuje kazdy ruch, a najbardziej wlasnie jak sie troche poruszam, pochodze - wtedy wlasnie skurcz za skurczem, tzn taki mocno twardy brzuch, nie jak na @, a dziecko zamiast sie uspokajac, to walczy z ta opinajaca sie na nim macica, rusza sie, wkreca w kanal mam wrazenie, jakies hocki klocki.. nie, no boli bardzo, ustac sie nie da ani usiedziec, ani ulezec nawet.
tez nie wiem, co to. nie pamietam tego z wczesniejszych ciaz.
i tez czuje takie bardzo bolesne ruchy dziecka, mam wrazenie, ze miedzy nogami juz mam glowke jego, i czuje kazdy ruch, a najbardziej wlasnie jak sie troche poruszam, pochodze - wtedy wlasnie skurcz za skurczem, tzn taki mocno twardy brzuch, nie jak na @, a dziecko zamiast sie uspokajac, to walczy z ta opinajaca sie na nim macica, rusza sie, wkreca w kanal mam wrazenie, jakies hocki klocki.. nie, no boli bardzo, ustac sie nie da ani usiedziec, ani ulezec nawet.
tez nie wiem, co to. nie pamietam tego z wczesniejszych ciaz.
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
bez kitu, co do tych boli, to wczoraj nawet na kibelku wieczorem usiedziec nie moglam, mialam wlasnie napad takich skurczoboli i ruchow dziecka naraz, trwalo to dobre 2-3h z krpciutkimi przerwami, ale w koncu musialam i siku, i sie umyc, wiec polazlam do lazienki i normalnie myslalam, ze zaczne wyc, tak maly napieral glowka na jakis nerw, ze prawa noga mi calkiem dretwiala, bol nie do opisania dziwny. i tak seriami, doslownie mylam zeby na jednej nodze caly czas ;-) masakra
Podziel się: