reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
i wreszcie anawoj się doczekała :)

pytanie z serii intymnych: czy golicie się tam totalnie na gładko? czy przy porodzie może być odrost 0,5 cm? bo w przeciwnym razie trzeba by codziennie poprawiać depilację, a na to naprawdę nie mam siły...

Mitaginko ja się golę raz albo dwa razy w tyg. bo częściej nie mam siły... jak będę czuła, że już czas to pójdę pod prysznic i poprawię w razie czego :) przynajmniej taki mam plan, a co z tego wyjdzie to zobaczymy :)

i wreszcie anawoj się doczekała :)

pytanie z serii intymnych: czy golicie się tam totalnie na gładko? czy przy porodzie może być odrost 0,5 cm? bo w przeciwnym razie trzeba by codziennie poprawiać depilację, a na to naprawdę nie mam siły...

Mitaginko, ja się golę co trzeci dzień, na częstsze zabiegi nie mam siły, ale myślę, że gdy się zacznie zawsze mogę się "poprawić"

Anawoj GRATULACJE! No wreszcie, ale się cieszę:)
Buziaki słodkie dla Was

mitaginko ja oba razy tak zrobiłam że zanim pojechałam do szpitala to poszłam pod prysznic i się tam ogoliłam. :) teraz totalnie nie chce mi się codziennie!! olewam to nawet przed jutrzejszą wizytą u gin... nie widzę, a poza tym nie zakupiłam maszynki a tępą się golić nie będę!!!!

Ostatnio mam wrazenie, ze forum jakos tak opustoszało...Pewnie dlatego, ze wiekszosc juz wyczekuje porodu ;)
nati co u Ciebie? zameldowałas sie po powrocie ze szpitala, a teraz milczysz...

witam w poludnie :-)
ale fajne wiadomosci :-) ja troche posiedzialam nad moja ksiegowoscia dzis znowu caly dzien zajecia oj jak mi sie nie chce...
Anawoj gratuluje serdecznie naprawde duuuzy chlopak z Michasia, wracaj szybko do sil :-)
MamusiaDorusia Ty od poczatku wrozylas ten pierwszy dzien wiosny, masz jakies specjalne zdolnosci? :-D
Aenye telewizor kosmiczny :-)
ja sie tak ostatnio zastanawialam co u blizniakowej mamy...cos przegapilam?

Mitaginko to prawda jakoś tak strasznie cicho, mało kto w ciągu dnia wchodzi na forum, raczej wieczorem i rano...
Wczoraj zastanawiałam się czemu Nati się nie odzywa i w ogóle kilka dziewczyn zamilkło...

reklama
Dzień dobry wszystkim!
Wielkie gratki dla anawoj!:-):-):-) Wreszcie się doczekała. Dorodny chłopak, a jakby ja jeszcze potrzymał ten doktorek to by dopiero było....

mamy kolejnego kwietniowego dzieciaczka urodzonego w marcu, w pierwszy dzień wiosny:)
anawoj miała 20 min.temu cc:) 4700 i 60cm.

JA TEŻ CHCĘ!!!!!!!! JUŻ CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE ANAWOJ
Morgaine - a rankiem się zarzekałaś, że na pewno do kwietnia dociągniesz!:-D

Do góry