reklama
i wreszcie anawoj się doczekała
pytanie z serii intymnych: czy golicie się tam totalnie na gładko? czy przy porodzie może być odrost 0,5 cm? bo w przeciwnym razie trzeba by codziennie poprawiać depilację, a na to naprawdę nie mam siły...
pytanie z serii intymnych: czy golicie się tam totalnie na gładko? czy przy porodzie może być odrost 0,5 cm? bo w przeciwnym razie trzeba by codziennie poprawiać depilację, a na to naprawdę nie mam siły...
Mitaginko ja się golę raz albo dwa razy w tyg. bo częściej nie mam siły... jak będę czuła, że już czas to pójdę pod prysznic i poprawię w razie czego przynajmniej taki mam plan, a co z tego wyjdzie to zobaczymy
i wreszcie anawoj się doczekała
Mitaginko, ja się golę co trzeci dzień, na częstsze zabiegi nie mam siły, ale myślę, że gdy się zacznie zawsze mogę się "poprawić"
Anawoj GRATULACJE! No wreszcie, ale się cieszę
Buziaki słodkie dla Was
mitaginko ja oba razy tak zrobiłam że zanim pojechałam do szpitala to poszłam pod prysznic i się tam ogoliłam. teraz totalnie nie chce mi się codziennie!! olewam to nawet przed jutrzejszą wizytą u gin... nie widzę, a poza tym nie zakupiłam maszynki a tępą się golić nie będę!!!!
witam w poludnie :-)
ale fajne wiadomosci :-) ja troche posiedzialam nad moja ksiegowoscia dzis znowu caly dzien zajecia oj jak mi sie nie chce...
Anawoj gratuluje serdecznie naprawde duuuzy chlopak z Michasia, wracaj szybko do sil :-)
MamusiaDorusia Ty od poczatku wrozylas ten pierwszy dzien wiosny, masz jakies specjalne zdolnosci?
Aenye telewizor kosmiczny :-)
ja sie tak ostatnio zastanawialam co u blizniakowej mamy...cos przegapilam?
ale fajne wiadomosci :-) ja troche posiedzialam nad moja ksiegowoscia dzis znowu caly dzien zajecia oj jak mi sie nie chce...
Anawoj gratuluje serdecznie naprawde duuuzy chlopak z Michasia, wracaj szybko do sil :-)
MamusiaDorusia Ty od poczatku wrozylas ten pierwszy dzien wiosny, masz jakies specjalne zdolnosci?
Aenye telewizor kosmiczny :-)
ja sie tak ostatnio zastanawialam co u blizniakowej mamy...cos przegapilam?
reklama
Dzień dobry wszystkim!
Wielkie gratki dla anawoj!:-):-):-) Wreszcie się doczekała. Dorodny chłopak, a jakby ja jeszcze potrzymał ten doktorek to by dopiero było....
Wielkie gratki dla anawoj!:-):-):-) Wreszcie się doczekała. Dorodny chłopak, a jakby ja jeszcze potrzymał ten doktorek to by dopiero było....
Morgaine - a rankiem się zarzekałaś, że na pewno do kwietnia dociągniesz!mamy kolejnego kwietniowego dzieciaczka urodzonego w marcu, w pierwszy dzień wiosny
anawoj miała 20 min.temu cc 4700 i 60cm.
JA TEŻ CHCĘ!!!!!!!! JUŻ CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE ANAWOJ
Podziel się: